icon

Ako presvedčiť partnera na častejší sex?

6. okt 2024

Baby zaujima ma ci to mate aj vy alebo moj chlap je divny. Ked chcem sex vzdy mu musim dat dopredu vediet. To znamena, ze mu rano poviem nerob nic tazke lebo chcem vecer sex. Pondelky sa neda lebo je unaveny z prace. Utorky noo. Vykendy by sa dali lenze on sex rano nechce lebo slabsie vydrzi to mame vacsinou rychlovku ale mne to vyhovuje vecer ked je tma. Lenze dlho trva predohra a to mi vadi. Vecer sa da v pohode lebo cely den sa tesim ja aj on takze sme nazhaveny a o to je dlhsi aj sex (cca 2 az 3 hodiny). Ale pride mi frekvencia stykov dost malo. Kazdy mesiac je to cca 3 az 4 styky co je teda aspon podla mna zalostne malo. Ked to s nim riesim povie mi, ze preco stale riesim len sex, lenze ja ho potrebujem aspon 2x do tyzdna. A vzdy musim zacat ja. Mozno 2x sa stalo ked som cakala na neho, ze prisiel za mnou, ze co sa deje preco nemam zaujem. Ako ho mat prijmut k tomu aby sme to robili castejsie? Ako mu jasne dat najavo, ze je to pre mna malo bez toho aby si myslel, ze som nymfomanka?

Strana
z3
aurora33
7. okt 2024

Kebyze je zdravý chlap tak sa nemusí pripravovať na sex celý deň a zvládne aj viac ako trikrát za mesiac 😀

grof_monte_christo
7. okt 2024

@anonym Ty si neskutočne naivná 🤔. Tak tvoj muž mal kedysi problém s vydržou a teraz je z neho borec. Rozmýšľaj trochu.

enmery
7. okt 2024

Tupelo si ty. Ak je to taký zdravý vzťah, prečo si o tom zakladala diskusiu!?Serieš si do huby. A nezabudni sa na mne odbaviť.

peknyvladko
7. okt 2024

Ale berie. A uz mu aj zacinam rozumiet preco. Tiez by sa mi pri takej harpii nepostavil :*

unicornlady
7. okt 2024

Mať tak dlho pohlavný styk, teba to nebolí ?

autor
7. okt 2024

@unicornlady nie praveze sa cudujem pretoze pri inych som ten problem mala ale pri nom nemam

miadi
7. okt 2024

On neberie viagru on to potrebuje vediet dopredu len aby mohol v robote oznamit ze dnes nebude makat Lebo madam doma ocakava 3h sex . A sef mu povie ok Dnes sa šetri Pepiku. 🤣🤣si troll alebo mà problem s ejakuaciou a berie tabletky aby mal dlho erekciu. Jedno je iste tvojho chlapa to nebavi 3h hladat tvoj bod G . Keby chcel bolo by to castejsie. Asi radsej travy vecer inak ..

derdia
8. okt 2024

Každý sme iný.
Ale proste podľa mňa sex nie je jeho prvotná oblasť záujmu...
A je to normálne... Napr ani u mňa to nie je oblasť extrémneho záujmu a vadilo by mi, keby nie sme v tejto oblasti zohraty, pretoze je to dosť veľké zasahovanie do intimity človeka. Proste to nie je to isté ako že poobede budem čítať knižku a ty budeš späť, lebo vlastne ty ho potrebuješ k tomu a jemu sa do toho proste nechce toľkokrát ako tebe čo je úplne normálne, len problém je, že proste Vám dvom to spolu neladi tie časové intervaly.
A nejak sa mi nechce veriť, ze bez tbl by mal zdravý muž 3 hodiny erekciu🤓🫣

ronie338
8. okt 2024

Ako sorry, môj priateľ tiež robí ťažkú fyzickú prácu, ešte sa venuje malému a rad by kľudne aj 2x denne a to ma 36. Čože problém bude inde. Ja nemôžem keď si zmyslim lebo mam často zápaly močových ciest ale keď by bolo po jeho naozaj aj 2x denne keď sa dá.

pravdaoslobodzuje
Autor odpoveď zmazal
pravdaoslobodzuje
Autor odpoveď zmazal
pecky45
22. nov 2024

No nechcem byť zvedavý,ale odkiaľ ste,lebo by som pre Vás mal riešenie 😉

Strana
z3