Ako reagovať, keď frajerka tvrdí, že mám malý penis?
17. feb 2025
frajerka mi povedala keby som ho mal väčší a hrubší by to bolo iné ale neni iba koli sexu so mnou ale že by som ho mohol mať väčší pred frajerkou som ho mal 10 cm teraz ako užívam tabletky tak mám 14 cm a hrúbku 5,5 je to podľa vas v pohode len frajerka mi neverí že sa mi zväčšil ona keď ho videla povedala že aj tak je malý čo mám robit prosim vas keď si ja myslim že neni malý a čísla tomu zodpovedajú tiez tak
@petko127372929 No toto nie je zena do manzelstva,,ked vie porovnavat,toto,,radcej by si mala spytovat svedomie,,ze kolkych vystriedala,ked ta takto ponizila
Rozchod

@yasina no ono asi celkom zalezi aj od tvojej velkosti 🤷 a teraz nemyslim zvnutra, lebo priemerna hlbka zenskej vaginy je okolo 10 cm, takze tych zvysnych 10 sa ti musi "stratit" niekde zvonka. Ja som mala a chuda a veru mi nepride, ze zboku alebo zozadu sa stratia nejake cm, skor naopak. Autor pisal, ze frajerke sa zdalo malo 10 cm, co chapem. Ale 14 mi uz proste ako katastrofa nepride. Ja som teda mala len jedneho extra obdareneho partnera a bol to horor, aj na tom nas vztah zlyhal. Ale ako som pisala, nikdy som ziaden penis nemerala 😂, takze mozno co sa mne zda 14, je v skutocnosti aj 16-17. Ale 20 je pre mna fakt zdanlivo vela.