Ako riešiť intímne problémy vo vzťahu?
Otazka pre ženy. Ak by s vami partner nechcel spávať ( je jedno aký dôvod, čoraz častejšie čítam ako sa mužom nechce sexovat, berme do úvahy zdravého muža ktorý ma buď nízke libido, alebo v dlhoročnom vzťahu ho už rovnaká partnerka nevzrušuje a pod), vadilo by vám, keby zistite, že sa sám uspokojuje?
Ono je veľmi vysoká pravdepodobnosť, že sa to deje keďže je zdravý a sex nechce. Ale jedno je myslieť si to a druha vec zistiť to.
Podotýkam, to ja som ta ktorá toto chcela toľkokrát riešiť. Hľadať príčiny ( tie asi nepozná ani sám), rozprávať sa o tom. Zakaždým mi povedal, on to nerobí on to nepotrebuje. Až som začala veriť tomu, že naozaj je asi asexual a nič intímne nepotrebuje. Avšak našla som dôkaz o tom, že to robí. Nepristihla som ho priamo ale mám istotu, že to tak je. Samozrejme opäť to zatĺka, dokonca ma presviedča ako mi dokáže, že sa mýlim. Čiže nijak sa nepohnem a neviem už, čo robiť. Popravde mi to vzalo všetky ilúzie o ňom a týchto veciach, pretože ja sama som kvôli nemu v našom vzťahu sa zriekla sexuálnych veci a mala za to, že jednoducho nechce a prinútiť niekoho nedokážeme. Po tomto sa cítim oklamana, dokonca tak že ho ani nepoznám, ani len netuším čo ho mohlo vzrušiť ani nič. Keby sa aspoň priznal aby sme mohli situáciu riešiť a niečo s tým spraviť ale čo takto? Tvári sa že sa nič nedeje, že on nič neurobil a ignoruje môj odstup aj všetko.

@anonym_autor Mila autorka, asi pises moj pripad, presne to prezivam, zial mi sme spolu 10 rokov, najpr som nasla jeho hnusnosti pred cc.3 mes, potom pred mes.a teraz pred 3 dnami. On tvrdil vsetko,len nie pravdu. Ale aj tak to je. Som bezradna, smutna...a viem, ze neda to riesit,vobec 😥😥