Ako riešiť jednostranný sex a vášeň v manželstve?
Akoby ste riešili takúto situáciu ? Z mojej strany som skúšala dohovor niekoľko krát. Vášeň už medzi nami po tých rokoch necítim…ale ja chcem, chcem pracovať na tom ale očividne to očividne nevidí/nechape
Jednostranny sex o mužovi a ty necitis vášeň
A on teda cíti ale o teba sa nepostata?
@anonym_autor veď priloz ruky k dielu sprav si to sama počas sexu.Vela mužov nevie ženu uspokojiť.Naucila si ho čo ti je príjemné?
ja som asi jedina, ale ja nechapem co je jednostranny sex
To akoze on si spravi dobre na tebe a vobec ho nezaujima ci si to ty uzivas ci nie. Alebo ako to mam vlastne chapat? Ak to chapem spravne, tak treba prehodnotot, ci je sebecky len v sexe, ale skor je sebecky a bezohladny aj v inych oblastiach a podla toho sa pre buducnost zariadit.
To akoze on si spravi dobre na tebe a vobec ho nezaujima ci si to ty uzivas ci nie. Alebo ako to mam vlastne chapat? Ak to chapem spravne, tak treba prehodnotot, ci je sebecky len v sexe, ale skor je sebecky a bezohladny aj v inych oblastiach a podla toho sa pre buducnost zariadit.
@anonym_dd780c keď takto komplikovane rozpráva s mužom, tak sa ani nečudujem😂
Myslím tým proste že o ženu nie je postarané, že je to iba o mužovi
@anonym_autor tak on zjavne z nejakého dôvodu nemá záujem... Zisti prečo.
@anonym_autor to je pekné, že ty chceš na tom pracovať ale to musia chcieť obaja. A keď tam záujem ani vášeň z jednej strany nie je, treba sa nad tým hlbšie zamyslieť, či to má ešte zmysel.
@anonym_autor pisala som to v inej diskusii. Najskôr sa spravíš ty potom on. Ak sa neurobíš ty nebude mat orgazmus ani on. Dalsi krat si rozmyslí, ci sa posnaží.
Už obšťastňuje inú.