icon

Ako riešiť jednostranný sex a vášeň v manželstve?

6. máj 2026

Akoby ste riešili takúto situáciu ? Z mojej strany som skúšala dohovor niekoľko krát. Vášeň už medzi nami po tých rokoch necítim…ale ja chcem, chcem pracovať na tom ale očividne to očividne nevidí/nechape

autor
6. máj 2026

Myslím tým proste že o ženu nie je postarané, že je to iba o mužovi

anonym_95d2b7
6. máj 2026

Jednostranny sex o mužovi a ty necitis vášeň
A on teda cíti ale o teba sa nepostata?

anonym_487993
6. máj 2026

@anonym_autor veď priloz ruky k dielu sprav si to sama počas sexu.Vela mužov nevie ženu uspokojiť.Naucila si ho čo ti je príjemné?

anonym_77aace
6. máj 2026

ja som asi jedina, ale ja nechapem co je jednostranny sex

anonym_dd780c
6. máj 2026

To akoze on si spravi dobre na tebe a vobec ho nezaujima ci si to ty uzivas ci nie. Alebo ako to mam vlastne chapat? Ak to chapem spravne, tak treba prehodnotot, ci je sebecky len v sexe, ale skor je sebecky a bezohladny aj v inych oblastiach a podla toho sa pre buducnost zariadit.

domkakvet
6. máj 2026

@anonym_autor obnovit vasen medzi vami.

anonym_487993
6. máj 2026
@anonym_dd780c

To akoze on si spravi dobre na tebe a vobec ho nezaujima ci si to ty uzivas ci nie. Alebo ako to mam vlastne chapat? Ak to chapem spravne, tak treba prehodnotot, ci je sebecky len v sexe, ale skor je sebecky a bezohladny aj v inych oblastiach a podla toho sa pre buducnost zariadit.

@anonym_dd780c keď takto komplikovane rozpráva s mužom, tak sa ani nečudujem😂

tiezjedna
6. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak on zjavne z nejakého dôvodu nemá záujem... Zisti prečo.

anonym_f6da13
6. máj 2026

@anonym_autor to je pekné, že ty chceš na tom pracovať ale to musia chcieť obaja. A keď tam záujem ani vášeň z jednej strany nie je, treba sa nad tým hlbšie zamyslieť, či to má ešte zmysel.

anonym_088c3d
6. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor pisala som to v inej diskusii. Najskôr sa spravíš ty potom on. Ak sa neurobíš ty nebude mat orgazmus ani on. Dalsi krat si rozmyslí, ci sa posnaží.

anonym_9ccf4e
6. máj 2026

Už obšťastňuje inú.