icon

Ako riešiť manželovu krátku výdrž v posteli?

13. apr 2025

Dobrý večer, obraciam sa na vás s chúlostivejšou témou, pretože neviem na koho sa obrátiť.
Máme v posteli dlhodobý problém. Všetko funguje ako má, len manželova výdrž je veľmi slabá. Kým ja začnem, on už končí. Celé to trvá tak 3 minúty. Sme spolu takmer 9 rokov a tento problém sa objavil asi pred dvoma rokmi. Trápi nás to oboch, on už je v hlave nastavený tak, že má strach niečo začať, lebo vie ako to dopadne. Dve kolá nefungujú, kondómy tiež nie, alkohol áno ale to nie je riešenie. Je nám trápne ísť za sexuológom, máte s tým niekto skúsenosti? Čítala som, že pomáha aj obriezka 😅.. no ja neviem, skúsim to teda najprv tu…

morpheuss
15. apr 2025

@earlgrey veď o tom učiteľovi si pred pár dňami písala v inej koníkovskej téme 😂 😂 odkiaľľ myslíš, že o ňom viem? 😂

morpheuss
15. apr 2025

@dankabg takže keď to chlapovi trvá večnosť, tak to je zlé??? 😲 😲 😲 a ja som doteraz žil v ilúzii aký som úžasný... 😨

rous777
15. apr 2025

Aká téma a zrazu toľko reakcií 😂na mňa priateľ stále počká, nikdy nie je prvý stále najprv uspokojí mňa ,😌
A trvá nám to cca 45min cca 😛

morpheuss
15. apr 2025

@rous777 mám kamaráta a ten tiež hovorieva, že mu sex trvá cca 45 minút... vrátane 40-minútového prosíkania 😂

dankabg
16. apr 2025

@morpheuss neviem či úžasný, ale zadrapcivy podľa komentov vyššie si zjavne riadne 😂

earlgrey
16. apr 2025

@morpheuss Zlatko...veď ja viem...ale to bola iná téma 😄 🤣 už ti stiahlo riťku? dobre vieš, že s tebou len a len srandujem...(po mimo iného 😄)

karolinakr
16. apr 2025

@earlgrey čiže je zakazane hovorit, čo aj ty napíšeš verejne, lebo je to súkromné? zaujimava úvaha ..
@morpheuss

earlgrey
16. apr 2025

@karolinakr Kto povedal, že je to zakázané? 🤣 ja som ho len pekne poprosila, nech nevyťahuje moje súkromie 😄 a ináč som srandovala....🙄

karolinakr
16. apr 2025

@earlgrey hovoril verejnu informaciu

earlgrey
16. apr 2025

@karolinakr 🙄🙄🙄 si sa zlé vyspala? 😄 počkaj Karolínka...ty ho chceš len pre seba, však? Alebo...ho chceš chrániť predomnou 🤣

morpheuss
16. apr 2025

@dankabg prekukla si ma, Danka... som fakt hrozná povaha... ale predstav si, nájdu sa ženy, ktoré sú ochotné mi toho strašne veľa tolerovať, lebo som skvelý v posteli 😂

morpheuss
16. apr 2025

@earlgrey Takže ty so mnou celý čas len sranduješ??? 😨 😨 😨 Takže s krasoňom je to predsa len vážne, čo???
A riťku mi stiahne len keď sa dopočujem, že si si kúpila strap-on 😂
Inak pamätáš ako ťa vždy chodili do diskusií predo mnou zachraňovať tvoje kamošky? Teraz sa konečne karta obrátila a začali zachraňovať mňa pred tebou!!! Konečne vyšlo najavo, že som len neškodný mladý ryšavý samček. Silné reči a skutek utek... 😂

karolinakr
16. apr 2025

@morpheuss kukaj, čo napísala nad teba - haha

karolinakr
16. apr 2025
karolinakr
16. apr 2025

@earlgrey ty sama sebe odporuješ a ja som sa zle vyspala

earlgrey
16. apr 2025

@morpheuss Zlato, ja nemám kámošky 🤣🤣🤣 ale závisť je hrozná sviňa...to obaja dobre vieme 😉

morpheuss
16. apr 2025

@karolinakr Kajka, ja som na tom len krútil hlavou...lebo viem, že ak ma niekto na koníku fakt, že z duše nemôže vystáť, tak si to ty... ❤

earlgrey
16. apr 2025

@karolinakr Kde si odporujem? 🤣 tak ešte raz...poprosiť niekoho, aby niečo nevyťahoval je jedna vec, druhá je, ak to sama dobrovoľne verejne prezradím 🤣🤣🤣 ja môžem...lebo ide o mňa...iní nemusia 😄 ale veď už asi 3tí krát ti píšem, že som srandovala...😂

earlgrey
16. apr 2025

@morpheuss Teraz sa mýliš...Karolína je jediná, ktorá sa ťa vždy zastala 😉 dokonca nám to spolu aj priala 😂😂😂

karolinakr
16. apr 2025

@morpheuss ja ta nemôžem vystáť? to si ma pletieš s pralinkou..dokonca sme si dobre pokecali o Dannym..a tam to celé začalo, od toho vlakna sa odvijali skupiny a tajne spolky, ktore vznikli..

morpheuss
16. apr 2025

@karolinakr skôr som narážal na starého ja... mal som ten pocit. Ale ja som ťa mal vždy rád, lebo vieš byť taká trpko-úprimne-krutá 🙂 a určite si ťa s nikým nepletiem, si dosť jedinečná, ver mi.

karolinakr
16. apr 2025

@morpheuss aha, ok len pre tvoju info, ja na vojnovej nohe s tebou nie som

morpheuss
16. apr 2025

@karolinakr ja si tiež vždy rád prečítam tvoje trefné komentáre... a kľudne nech sú mierené aj na mňa ❤ od teba som vždy vedel prijať kritiku...

karolinakr
16. apr 2025

@morpheuss zakiaĺ nevystrkuješ rožky je všetko ok 🙂

morpheuss
16. apr 2025

@karolinakr 😂 😂 😂

morpheuss
16. apr 2025

@earlgrey Inak vieš, čo ma zaujalo? Že si v inej téme spomínala, že si najviac ceníš chlapov, ktorí ťa vedia rozosmiať... a že takých nie je veľa. Z tvojich úst som čakal niečo iné... ale ďakujem ti za tento pohľad, lebo už viem, že byť skvelý v posteli nestačí. Musím začať makať aj na iných veciach.

karolinakr
16. apr 2025

@earlgrey
@morpheuss
aj @fido69 sa asi trochu urazil , kedže na maily neodpoveda, tak som si spravila z neho uložisko a poslala som tam telefonne čisla na linku pre narkomanov a proti obezite - tak toto, ked si raz prečíta, už v živote so mnou neprehovorí 🙂 🙂

karolinakr
16. apr 2025

@morpheuss stačí byť neutrálny, netreba nikoho milovať ani nenávidieť

morpheuss
16. apr 2025

@karolinakr bože, Kajka, fido mal možno len smrteľnú autonehodu.. a ty hneď len na to najhoršie myslíš, že sa urazil... 😕
Inak ktorí chlapi tu teraz najviac letia, Kajka? Daj mi nejaký sumár, nech viem, aká je tu teraz konkurencia... ten fido bol asi k svetu, keď si si s ním písala. Ešte niekto, kto by stál za hriech?

earlgrey
16. apr 2025

@morpheuss Áno, pre mňa je muž, ktorý ma dokáže rozosmiať viac ako ten, ktorý ma dokáže hodiny trtkať...ale ak sa to spojí, tak som vyhrala jackpot 🤣🤣🤣 nemám rada suchárov, alebo mužov, ktorí sú veľmi premotivivaní a boja sa vysloviť niečo pred ženou...lebo ženy sú princezničky a urazia sa kvôli každej somarine 😂