Ako riešiť nedostatočnú intimitu vo vzťahu?
Ahojte baby stretli ste sa už s niečím podobným?
Že vášho partnera pri sexe cítite malo?alebo ze sa pri tom malom pocite nedokážete urobiť?nechcem to riešiť sním aby som ho neurazila alebo niečo také ale aj keď sa mu postaví tak to cítim malo a nie tak aby som sa dokázala urobiť [ hejty a podobne komentáre si nechajte ]
zmeniť polohu
skúšať aká ti najlepšie vyhovuje
môže ta urobiť iným spôsobom
pomôcť si hračkou
@stellarstar nie .aké napríklad?
@babenka0908 nvm pozri na nete ake polohy su 😁
@babenka0908 povedz mu nech zaplatí hotel, čo si ty slečna z ulice keď sa ponižuješ v aute alebo dakde na deke kde vás môže hocikto pristihnúť? Užiješ si to viac keď sa budeš môcť uvoľniť a obaja dospejete, sex je hra pre oboch nie sa len vyprázdniť a šoférovať ďalej.
@babenka0908 Vyskúšajte na koníka ty hore, vtedy je skoro všetko v tvojej réžii
@mirokub pokiaľ mám dobré info tak chlap dokáže urobiť ženu aj z 10cm penisom. 10cm penis určite ma
Veľkosť penisu nie je rozhodujúci faktor pre uspokojenie ženy alebo dosiahnutie orgazmu. Mnohé štúdie aj sexuológovia sa zhodujú na tom, že dôležitejšia je technika, komunikácia, predohra a celková intimita medzi partnermi.
Veľkosť penisu nie je rozhodujúci faktor pre uspokojenie ženy alebo dosiahnutie orgazmu. Mnohé štúdie aj sexuológovia sa zhodujú na tom, že dôležitejšia je technika, komunikácia, predohra a celková intimita medzi partnermi.
@patrikjames snivaj dalej...... 😂
@patrikjames presne tak
Plne suhlasim s @patrikjames, moj manzel ma dost maly penis a ja som dole (hlavne od porodu) naozaj velmi siroka, ale moj manzel ma vie tak vzrusit predohrou, ze pri sexe mi BOHATO staci aj ten maly penis na dosiahnutie orgazmu. Mala som v minulosti aj partnera "viacej obdareneho" a sex nebol ani z daleka taky vasnivy a dobry, ako ho mam s polovickou 😁👍.
@babenka0908 Nechces to riesit s nim a s kym teda so susedom? Komunikacia patri do vztahu a zvlast pri sexe,ktory nie je uspokojivy,musis mu povedat,aby skusil inu polohu alebo ine pohyby. To akoze zahras divadielko,aby si myslel,ze si dosiahla orgazmus? Alebo mu je jedno,ze nemas orgazmus ani on to neriesi?
@babenka0908 Nechces to riesit s nim a s kym teda so susedom? Komunikacia patri do vztahu a zvlast pri sexe,ktory nie je uspokojivy,musis mu povedat,aby skusil inu polohu alebo ine pohyby. To akoze zahras divadielko,aby si myslel,ze si dosiahla orgazmus? Alebo mu je jedno,ze nemas orgazmus ani on to neriesi?
@marca12 zatial som to snim neriešila s toho dôvodu aby son hi neurazila a aby si nemyslel ze ho ma malého alebo mi nestačí a tým pádom ponizit seba
Keďže je môj prvý tak neviem co a ako
@babenka0908 tak to bude asi problem,ze je tvoj prvy, musite skusat co komu vyhovuje a ako by to bolo pre vas najlepsie.
@babenka0908 tak to bude asi problem,ze je tvoj prvy, musite skusat co komu vyhovuje a ako by to bolo pre vas najlepsie.
@domkakvet aj ja som jeho prvá ďakujem za múdre slova
A na vyše je od toho viac cez rok od kedy spolu spavame a pred tým som vážila 52-54 a teraz vážim 63 neuveritelne som pribrala stravu mam stále rovnakú jem raz do dňa a priberám hovoria mi ze to kvôli sexu je to možné?
A na vyše je od toho viac cez rok od kedy spolu spavame a pred tým som vážila 52-54 a teraz vážim 63 neuveritelne som pribrala stravu mam stále rovnakú jem raz do dňa a priberám hovoria mi ze to kvôli sexu je to možné?
@babenka0908 Nie, kvoli sexu nepriberas...to preto lebo vela papas 🥴. (resp. mozu to byt aj ine zdravotne problemy...)
@babenka0908 Nie, kvoli sexu nepriberas...to preto lebo vela papas 🥴. (resp. mozu to byt aj ine zdravotne problemy...)
@oceanahory kvôli jedlu to nebude ako som spomínala treba prv citat a potom pisat
@oceanahory kvôli jedlu to nebude ako som spomínala treba prv citat a potom pisat
@babenka0908 kvôli sexu priberáš jedine keď si tehotná.
@babenka0908 kvôli sexu priberáš jedine keď si tehotná.
@januska12323 tehotna niesom by som bola tehotná už rok a 4 mesiace
@januska12323 tehotna niesom by som bola tehotná už rok a 4 mesiace
@babenka0908 Tak smer lekar, zo vzduchu sa nepribera a ani zo zleho sexu.

Polohy si skúšala?