Ako riešiť neuspokojivý sexuálny život vo vzťahu?
ahojte žienky… chcem sa opytat tych ktore s tym mate skusenosti … mam noveho priatela, je to velmi dobry chlap rozumieme si, len po sex. stranke je to horsie … mala som uz niekolko sex. partnerov, byvaly partner bol uzasny v sexe, nikdy som nic lepsie nezazila .. ale skočilo to .. nasla som si tohto priatela do ktoreho som sa zamilovala a lubim ho .. len proste, je mi to trapne ale ma ho maly … nepovedala som mu to, ale on to sam vie, vela krat mi to sam povedal ze vie ze ma maly … a este aj nevydrzi uplne dlho … proste nevravim ze ten sex je hrozny, ale neuzijem si ho ani z polky tak ako som bola zvyknuta … co s tym? Skúšali sme aj rozne polohy a tak, ale jednoducho neviem si pomoct.. nieje to ono .. nechcem ho kvoli tomu opustiť lebo ho milujem, ale ako to riesit .. jemu sex vyhovuje, jemu sa to paci, ale mne to nestaci … miluje aj fajku odomna, robim mu ju, robim vsetko preto aby bol on spokojny, ale potom sa zamyslim nad tym ze fuu, co ja … inak je fakt skvelý ale po sex stranke som ja uplne neuspokojna … byvaly partner sa staral stale hlavne o to aby som ja bola spokojna .. nechcem ho porovnavat, fakt chcem ostat s tymto partnerom, ale neviem co s tym, uvedomujem si ze dlhodobo to takto asi nepojde
sú rôzne sex.pomôcky...
@carrot_apple ano ale myslite ze ho tym neurazim ked mu poviem do oci ze, nestacis mi ? nechcem ho nijak sklamat alebo mu ublížiť
Ono hlavne keď si sám priznal, že áno, mám ho malý , mal by byť viac snaživý ťa inak uspokojiť. Skús sa o tom a ním porozprávať, alebo ho jemne nasmerovať tam kam ty potrebuješ.
@apolka77 ano priznal, ale ja som sa k tomu nevyjadrila a on si zrejme mysli ze mi to proste staci … lenze bola som uz zvyknuta na uplne iny sex ako mam teraz .. ja len neviem ako mu to mam citlivo povedat, ze mi to proste nestaci, tak aby som ho neurazila alebo aby nezacal mat potom nejake komplexy
V prvom rade ho neporovnavaj so svojim ex, ale otázka, ako on uspokojuje teba? Je nejaka predohra, z ktorej aj ty máš nejaký pôžitok ?
Mozno by som pred nim radsej neriesila velkost, ale povedala (ako si napisala), ze si bola zvyknuta na iny sex, v ktorom sa pouzivali pomocky a ze by si to s nim rada tiez vyskusala, ci je za.
Vôbec nejde o to čo má v nohaviciach ale ako sa snaží aby si bola spokojná. Ak nevydrží má aj ruky a ústa. Stačí komunikovať.
juuuj toto úplne chápem... ja som to nedala 🤷 ale nikdy som nepriznala že preto lebo ho má malý a sex je oničom. ale keď raz zažiješ poriadnu kefovačku, tak ti to bude chýbať nech by bol ten chlapec akokoľvek skvelý 🤷 a ruky a ústa proste nestačia. hľadaj ďalšieho (áno viem, ľúbiš ho, bla bla bla... hľadaj)
Neviem no.. ja som sa s byvalim milovala az za hrob,dokonca sme sa nikdy nepohadali... a roky som prehliadala biedny sex lebo laska. No jedneho dna som to uz nevydrzala a sli sme od seba. Teraz ma pravdepodobne partnerku ktorej vyhovuje a to je fajn
@dadka1997
@januska12323
praveze slabo …. podla mna nemal vela sex partneriek, aj ked vravel ze mal dost … ale mne sa to nezda, proste zena to spozná podla mna … viem ze ma lubi velmi dokazuje lasku aj vsetko, ale ako keby uplne nevedel v posteli co somnou … nevravim ze vobec, jasne ze nejake skusenosti ma, ale pred tym som mala staršieho partnera co mal za sebou toho asi dost a pri nom som nechapala aky moze byt ten sex extrémne dobry .. a teraz nato stale myslim aj ked mam mat sex s tymto priatelom, aj ked k ex by som sa nikdy nevratila, proste len myslim na ten sex .. ja viem ze tento chce pre mna to najlepsie, ale tak ja by som chcela aby sa sam snazil robit mi dobre nechcem mu hovorit kazdy krok, ved musi vediet ze zena potrebuje aj predohru a vsetko ….niekedy to vyzera tak ze mi vylezie nohavice a ide na vec ja sa ani nestihnem vzrušiť a kym sa poriadne vzruším uz to aj skonci … no neviem co s tym
A on ti robi fajku?
fuj, v sexe je absolútne nepozorný, nepožičiavaj mu svoje telo
Ja neveim ale asi by som si nezačala vzťah s niekým kto mi nevyhovuje po všetkých stránkach. 🙆🏼♀️
@jehocislo
@stanulienkat
obcas ked som mala zly den v praci a tak, a ležali sme a chcel odomna fajku tak som mala sto chuti mu vykriknut ze co keby on zrobil mna … ale nechcem byt hnusna … obcas mi zrobi dobre aj on, ale v porovnaní kolko to robim ja je to 30 ku 70 ak nie menej ..ale viem ze ma lubi ja len nechapem ci mu to nedochádza alebo to nevie alebo co … viem ze nemal vela vzťahov predomnou … mozno len fakt na to nieje zvyknuty a musim ho ja naviest alebo co
@jehocislo v laske je uzasny ale v sexe mam pocit ze som len nato aby sa on spravil a uz co ja na tom nezalezi
Hrozna statistika, ze 30:70. Keby sa snazil ti to aspon vykompenzovat, ale ocividne nema zaujem. Vies, on je uzasny, lebo je novy. O par mesiacov nebude ani uzasny a sex bude stale nahovno. Ja by som ho vratila do obehu.
nevydrbes s tym.. stalo sa mi, skusala som ... ajtak to na tom nakoniec padlo..
aj malý šašo dokáže narobiť veľký cirkus 😀 fakt by si hlavne on sám mal uvedomiť, že keď ten cirkus nevie narobiť on sám, tak by bolo ideálne pridať na zoznam aj nejaké tie pomôcky, s ktorými si to v spálni okoreníte.
Toto mi pripomína ex-partnera.
Časovo sme sa nevideli až tak často, preto som tomu dávala veľmi dlho šancu, tomu sexuálnemu fungovaniu.
Tu ale nebol problém veľkosť. Ale celkovo, že on tiež nebol veľmi aktívny v tom, že by ma chcel nejak uspokojiť (jazyk moc používať nechcel 😕)
A tiež som sa snažila ho nejak viesť, hovoriť mu, čo a ako. A niekedy to bolo fajn, ale stálo ma to veľa námahy, kým som ho v tú chvíľu nejak naštartovala k tomu, čo potrebujem.
Časom to bolo horšie a už som ani nemala chuť mu zakaždým niečo hovoriť.
Presne ako vravíš, veď po čase, keď mu hovoríš, už by mal vedieť.
Ale niekedy sú proste ľudia nekompatibilní. Aj keď kamarátsky si vyhovovať môžu.
Musíš ho naviesť na to čo chceš a ak sa ani potom nenaučí už to lepšie nebude. Keby odomňa chlap chcel fajku len tak večer z nudy asi by som naňho pozrela či mu nešibe.
Prečo hnusná ?
Veď nezáleží čo povieš ale AKO to povieš .
On nie je skúsený milenec ale ty tiež nie si extra vynaliezava.
Keď chcel fajku mala si sa na neho obrátiť s neodolateľným úsmevom, sexy pohladom a šepnut do uška " ale najskôr ty mňa "
Buď viac prefíkana. Zvodná.
Veď nemusíš na neho s hnevom a štatistika 30:70 ale vezmi jeho ruku ..po sexe sa rozprávajte . Ako to mas rada a zároveň sa jeho spýtaj..
Keď ide na vec dnu von zastav to a začni niečo iné...
Páry potrebujú čas aby sa zohrali .
Komunikácia je tiež len bonus. Vlastné základ.
Pozrite si spolu nejaký erotický film kde chlap sa riadne postará o svoju ženu.
Zas šepni do uška , že toto by si chcela, že si na neho dostala chuť ..a bla bla....
Nemému ani vlastná matka nerozumie.
Ak sa chlapec nespamata a nezačne meniť tak až tak ťa nemiluje.
Lebo ľudia ktorí sa milujú chcú sa uspokojiť navzájom.
Neboj sa s ním rozprávať.
Ak to povieš láskavo nema sa prečo uraziť.
Keď on skončí a ty si nespokojná tiež vieš povedať že ešte ...a nie sa uraziť.
Tu ani nie je problém že má malého ale že je egoista a myslí len na svoje potreby.
@januska12323 fakt ? my to mame tak bezne, a len tak hocikedy chce fajku a stale ju ma … nikdy som sa nad tym nepozastavila ze je to nieco zle, len uz mi zacina vadit ze preco on si len tak random nepovie ze ma ide len tak spravit … ale on to ma .. preco si nepovie ze to ide pre mna spravit tiez .. nechapem
najhorsie je presne to, ked zažijete aj dobreho sexuálneho partnera, a potom pride toto, ale zas toho cloveka milujete … nechcem ho vymenit kvoli sexu no ale hej, asi by sa mal zacat cinit
vela krat ked odide do prace alebo co tak sa idem spravit sama, lebo som neuspokojena .. aj to mi vadi … on si ide pekne spokojny a ja sa musim potom robit sama ked nieje doma
@apolka77 aj ja som si myslela že páry sa musia zo začiatku zladiť, absolútne som o tom bola presvedčená.... ale potom s niekým zažiješ prvý sex že ani nevieš kde máš nohy 😂 a každý ďalší je ešte lepší a lepší .... dpče toľko premarnenych rokov 🙈
Ked vies ake je to dobre s niekim kto vie co robi a aj anatomicky ti to vyhovuje preco si nechas nieco co ti nerobi dobre? Ja som uz zial mala tiez partnera ktory mal maleho a jednoducho ma neuspokojil, dokonca sa mi vysmial, ze som frigidna. No chudak on ostal maly a ja mam moje perfektne lego.
@dari226 pretoze nechcem opustiť dobreho chlapa len kvoli tomuto a stale dufam ze by sa to dalo nejak vyriesit
Podla mna toto neni "len" a ked si necha od teba robit blow job a o teba sa nestara nebude taky dobry.
nie je vákuová pumpa na to, aby sa to zväčšilo?

Dôležitá je komunikácia, treba si to proste všetko vyrozprávať, inak tento problém nijako nevyriešiš.