icon

Ako riešiť neveru vo vzťahu?

adri1998
2. sep 2024

Niekto poradiť?

janai1
2. sep 2024

@adri1998 akože v čom chceš poradiť?

adri1998
autor
2. sep 2024

@janai1 neviem čo mám robiť mám dve malé deti a som z priateľom 11 rokov ale mi ublížil tým že má podviedol z druhov odišla som od neho ale mi sľuboval že sa zmení a není to tak stále má len tajnosti stálei tvrdí že ju už nemá ani len na Facebooku že ju blokol ale nevizera to tak prosím vás poraďte mi čo by ste robili vy na mojom mieste nechcem o rodinu prísť lebo ho milujem 😌

osky
2. sep 2024

Nevera je nevera.
Podviedol raz,urobi to znova.
Ja by som ho uz nechcela.
Nedokazala by som mu uz doverovat a citila by som sa velmi ponizena.

janai1
2. sep 2024

@adri1998 nuž u mňa cez neveru nejde vlak. Takému chlapovi by som neverila už ani nos medzi očami. Radšej spokojná sama s deťmi ako robiť hysáky s blbcom

nika11103
2. sep 2024

Už som to tu písala . Ja keď milujem , odpustím chlapovi takmer hocico . Samozrejme nemyslím nejaké násilie drogy a pod . Ale “ešte normálne” veci ako napríklad vynadanie , nejaké nesprávne rozhodnutia atd . Ale čo ja nikdy v živote neodpustím a je to pre mňa okamžitý koniec je nevera . Či už nejaká “flirtovacna” alebo fyzická . Raz ak túžiš po inej , ahoj , tu sa dvere proste zavreli . Ako píše kočka vyššie . Už by som mu neverila ani nos medzi očami

martinmmartin
3. sep 2024

Cize bol ti neverny, prisla si na to, zahral divadirlko a preslo mu to aj s navijakom. Preco by mal prestavat? Vsak ma overeny system ako na teba a ako vam to bude fungovat

adri1998
autor
3. sep 2024

@martinmmartin naozaj neviem čo mám robiť ja si myslím že ona mu nedá pokoj a sám on nevie čo chce nevie sa rozhodnúť medzi nami neviem či mu mám dať čas ale ako som naozaj na dne dievčatá som už psychicky natom hrozné

janickacrazy
3. sep 2024

@adri1998 hlavne sa k nemu nevracaj, nechaj ho tak, on sa musí rozhodnúť, čo vlastne chce, či milenku alebo rodinu, ty sa starajú o seba a o deti, dávaj mu ich čo najviac, ak má teda záujem, nech milenka vidí, že je otec rodiny, možno jej záujem poklesne. Daj si čas, dopraj si niečo pekné, kávu s kamoškou, alebo pár dní voľna s deťmi. Hlavne mu nevolaj, nepíš, maximálne kvôli deťom.

iceberg
3. sep 2024

V prvom rade treba prísť na príčinu toho prečo to spravil , dôvodov môže byť veľa , máte spolu pravidelný sex alebo nie ? Rozumiete si po sexuálnej stránke alebo každý má rád v posteli niečo iné ? Vyzeráte rovnako ako na začiatku vzťahu alebo úplne inak ? . Rozumiete si povahovo , máte spoločné záujmy alebo aspoň životné hodnoty ?

bibuskaiba
3. sep 2024

@adri1998 a ty aj spravis to co ti poradime?? Jasne ,ze ti kazdy poradi nechat ho. NO U TEBA PODLA MNA TO NEHROZI.
Tak mu daj sancu ak ju premarni tak .. adios✌️

dadis
4. sep 2024

@iceberg Ach, to je pekne naivne si nieco take mysliet 😅

55kvetinka55
5. sep 2024

Ja by som sa mu už nevedela pozrieť do očí a veriť mu,ľahnúť si k nemu a celkovo mu dôverovať..všetko čo bolo medzi nami by bolo jeho neverou razom preč a už by som mu nedokázala veriť.Vsetko by sa pokazilo a ja by som mu neverila keby niekam šiel bezomna lebo hneď by som mala v hlave ze ide za ňou..dovera je veľmi krehká a keď sa dodrbe tak len veľmi ťažko sa to lepí..a keby ta predsa miluje nedokázal by s inou robiť veci ktoré robil len s tebou..takže u mňa by to bol jednoznačný koniec..radšej sa budem trápiť sama ako vedľa blbca a žiť len v strachu