Ako riešiť problém s nechutným partnerom?
Baby, toto bude taká trochu menej voňavá diskusia, ale fakt by ma zaujímalo, či to máte doma podobne alebo len ja mám doma total nevychovaný kus :/ Mám manžela, sme spolu cca 6 rokov, z toho 2 roky manželia, kebyže ho stretnete na ulici, ide o pekného, upraveného muža, ktorý si potrpí aj na oblečení (myslím, že musí byť vyžehlené, čisté), každý deň úplný základ sprcha, čisté ponožky, slipy atď... Lenže potom máme jeho stránku doma :/ Jednak že začal mať debilne sexuálne narážky (áno, intimity je menej, máme malé dieťa, času a energie niet na rozdávanie), ale ja si prídem už ako štvaná laň, len čo dám dole podprsenku, už sa mi pri znekadiaľ zjaví a hneď obchytkáva a keď mu napr. poviem, že mi to vadí (lebo neviem čo sa mu udialo ak chytá ma niekedy že ma to až bolí ako mi napr. pučí prsia :D) tak dostanem odpoveď, že jemu sa to páči a mám byť rada, že chodí za mnou a nekašle na mňa.... Plus ma blbé reči, minule baby chcelo sadnúť na model malého koníka a on, že nie, nie, že to len mamka si pchá dole veci... a keď som sa ohradila, že veď čo, že dieťa nerozumie... wtf?? a to nehovorím o tom, ako začal pri mne prdieť, grgať a pod.... :/ Proste nie som nejaká žienka, čo si myslí, že chlap neprdí, ale zase aby stále? On si vôbec nedáva pozor, pozeráme seriál a to je každé 2-3 minúty... ani sa neospravedlní, nič... niekedy len poviem "fuj, čo to za smrad" a on "prdol som si"...a koniec debaty... a že v pohode pri jedle, obede ani nevravím :/ či grgne si rovno pri mne a potom ja musím tie smrady dýchať :( Niekedy si dá na večeru podľa mňa tak kilo cesnaku, cibule, tlačenku s octom a ja keď idem späť do spálne tak myslím, že zomriem pri príchode dnu :/ Neviem čo sa s ním urobilo, nebýval takýto (alebo to len dobre hral??). Keď som spoznala jeho rodičov, mala som o jeho otcovi mienku, že je taký sedlák, stále ma narážky na svokru (štýl: mamka dones mi pivo nech sa popozerám na ten pekný zadok) a jemu je jedno kto je v okolí atď. ale muž stále nadával na jeho správanie, že sa mu nepáči a teraz mám doma asi kópiu toho :/ Už som mu 10000x rozprávala, že toto nie, samozrejme, že to má potom na mňa vplyv aj po sexuálnej stránke, lebo si vždy predstavím tie jeho smrady a je po nálade ale hlavne nechcem aby to dieťa pochytilo, že takéto správanie je normál :/ Už som aj rozmýšľala, že sa týždeň neumyjem a prídem za ním či mu to bude po vôli ale takýto extrém asi nedám :D Nemáte nápady čo na neho? Sme ešte mladý pár, takto žiť sa nedá :(
nie je to fake... bohužiaľ :/
fakt potrebujem poradiť... už som mala túto tému rozpísanú viac krát ale vždy som si vravela, že to nejdem písať... lenže išli sme teraz na dovolenku spolu, sme teda 24 hodín denne pri sebe, all inclusive takže sa prejedá kvalitne a máme 30m2 izby kde niet újsť a už ma to totálne dožralo :(
Aj my prdieme a grcáme aj sa obchytkávame aj si dávame sexuálne nadávky dávame... to je normálne
V takejto téme použiteľnú radu nedostaneš.
@stellarstar ani ja nevidím čo je na tom také katastrofálne. Asi je strandista. Radšej nech prdi a grga, ako keby bol agresívny debil
@stellarstar a máte tie sexuálne narážky aj pred deťmi? A prdenie pri obede za spoločným stolom? Ja neviem ... :/ U nás doma tiež bolo prdenie normálne ale pamätám si, že to bolo proste raz za čas... sme pozerali večer film a aj keď niekomu "ušlo" tak sa ospravedlnil a fungovalo sa ďalej... ale u muža mi to už príde ako extrém :/ a keď oponujem, že takto sa asi napr v robote na porade nespráva tak mi povie, že dobrý gazda domov nosi :(
@stellarstar za mňa to normálne nie je... Fuj
@zuzitko74 prečo ak sa môžem opýtať? ja som fakt z toho už zúfala (keď už žiadam radu vo verejnom fóre :/)
no pozri, si s nim uz dost dlho na to, aby si ho bola davno spoznala, takze darmo teraz uz places nad rozliatym mliekom. Kazdy clovek grga, prdi, niekto aj chrape a mlaska, je to proste zivot a mohla by si aj byt rada, ze sa pri tebe citi uvolnene a nie je nonstop v strese ustrojeny s tym, ze sa nonstop kontroluje. Keby si mala doma cinana, inda, araba roznej ine narodnosti chlapa, asi by ta uz porazilo, lebo oni maju svoje specifika, ktore aj nasinca s vyssou toleranciou dokazu zaskocit.
@sisska96 ved áno, nevravím prdieť aj grgať je ľudské ale myslím si, že by mala byť nejaka hranica... komu sa chce pozerať film a "čuchať" smrady niekoho iného? a kebyže je to občas, nepoviem ale toto je denná realita :( a ani trápne "prepáč" nedostanem
Okrem toho koníka mi to príde všetko v poriadku. Buď sa tu ženy sťažujú, že na nich chlap sere alebo naopak. Čo si z toho majú zobrať chlapi ako ponaučenie…. Nechápem. Nedať si tlačenku? Nedávať svojej žene najavo, že je sexy (prípadne sa venovať inej)? Držať vetry 12 hodín denne alebo behať kvôli každému prdu na záchod? Pokiaľ sa sprchuje a umýva si zuby, tak je to všetko v poriadku. Pokiaľ nechce umrieť pred 50, tak nemá jesť ťažké jedlo pred spaním. Thats all. Pokiaľ ti vadí, že ťa chytá za prsia moc silno (moja skúsenosť), tak mu stačí povedať, že ťa to bolí. Alebo mu kúp vodítko, mňamky a diktuj čo kedy môže (packu, spinkať, nepapať, daj pokoj, miesto).
kto grga a prdi, zdravie si tvrdi 😉😁
@egonsk to mi je jasné, v čine mi stačilo byť raz a tie chrchance na ulici si asi zapamätam navždy.. len problém bol taký, že toto som si nebrala... nebol takýto... zmenil sa akosi poslednú domu... beriem, máme dieťa, sexu menej, môže mu to trochu "udierať" na mozog a potom má blbé narážky... ale práve jeho správaním si viac intimnosti nezabezpečí :(
@astronaut321 nevravím, že nič z toho nemá NIKDY urobiť... len mne to príde také nefér.. proste žena má byť pekná. voňavá, upravená a neviem čo.. a chlap nemusí? keď by som vedela, že napríklad nemá rad vôňu levandule tak sa asi každý deň nebudem ňou natierať, nie? proste raz za čas áno, ale nie, že hm... večer chcem sex, tak si dám tlačenku s octom, žena sa poteší :(
No fuj no... naordinovat pofinne espumisan a inu stravu, normalne to nie je, ze stale a dokola...
Tak zacal sa podobat na svojho otca. S tym neviem co sa da robit. Dost nechutne no
skor si bola tak zalubena, ze si to nevnimala 😉 ... casom prva euforia opadla a vsimla si si uz ajeho ine stranky, ktore si dovtedy nevnimala. Chlap sa nedokaze dlhe roky pretvarovat, na to fakt nemame vybavu.
chlap sa vo vztahu nemeni, zena vsak zvycajne ano 😉
@huginko ale tak nemusíte všetko vážne brať 🤣🙈 jasne ze to nerobíme. Keď z niektorému nás to ujde tak ujde prdnutie a grgnutie sú normálne veci. To mám akože vyjsť zakaždým z bytu? Momentálne mám problém so žalúdkom, ráno idem aj 5x na veľkú a teraz ho mám poslať von?
Je to patová situácia. Vychovávať dospelého chlapa je nemožné. Ak on nevidí svoje správanie ako problém, tak s ním nepohneš. K manipulácii a vydieraniu sa asi uchýliť nechceš. Môžeš s ním o tom debatovať, ale obávam sa, že tým ho len dostaneš do defenzívy a prebudíš v ňom malého trucovitého chlapca.
Rozumiem. Pravdepodobne má niečo spoločné strava a prdenie 😂 asi by som mu to vysvetlil. Ja som priateľku trápil tiež a šiel som na endokr. a zistili mi laktózovú intoleranciu a problém bol vyriešený. To nie je sociálny, ani psychologický problém a už vôbec nie morálny. Existujú grgy a prdy bez smradu ináč povedané… a strava v podobe tlačenky je skôr poobedná strava, ako večerná… to mu musíš vysvetliť.
Podla mna ako mate dieta, tak sa bud uvolnil a prestal.sa kontrolovat (lebo ta ma uz istu), alebo sa snazi byt otcom tak, ze napodobnuje svojho otca, lebo nic ine nevie. No nezavidim ti, neviem velmi, co s tym. Mozno jedine ak mu vadilo otcovo spravanie, tak mu pripomenut, ze sa nanho zacal strasne podobat a ci je s tym ok.
No dobre a skúšala si sa s ním o tom porozprávať? Ved mu normálne vysvetli, že ho to v tvojich očiach robí menej atraktívnym. Neverím, že sa trochu nespamata... ak nie, tak pardon, ale asi to bude trosku hovädo bez empatie
@zuzitko74 ved toto.. ja si prídem ako jeho mama niekedy... proste uz len to, že ho musím napomínať, aby povedal pardón.. či grganie.. veď sa dá aj slušne grgnúť, mať zatvorené ústa atď ale on nie, ešte ich čo najviac otvorí nech to dobre počuť :(
@marianarem toto som skúsila dnes vytiahnúť, že sa začina meniť na otca a zarazil sa, že nie nie... možno to bude cesta ešte.... aspoň na nejaké zmiernenie :/
@kiwi3 jasne že skúšala.. :/ x krát... stále dookola, len môj muž je schránka plná výhovoriek :/ vždy za to môže niekto / niečo iné, zle sa najedol, zle som navarila atd... rovnaké to je s cigaretami... fajčí (kedysi nefajčil a vie, že to nemám rada).. no on stále chce prestať, tak sa ho sem tam opýtam, že teda kedy už prestane a stale je to "posledná krabička", "posledná cigareta", "teraz má stres", "teraz má málo stresu", "malá ho vytočila" ... atd atd :/
Takže ty prdíš denne raz-dva krát? 😃 preboha veď človek je čo mu chutí a keď ho nadúva tak sa ti má aj 100x za deň ospravedlniť? 😃 mne to príde, že veľa žien v dnešnej dobe chce PERFEKTNÉHO chlapa…takého čo ma kopu peňazí, je krásny, je múdry, vyšportovaný, každý deň ide do sprchy aj 5x, negrgá, neprdí a ďalších XY veci…. Si si myslela, že manželstvo je ako vo filmoch? Že všetko je dokonalé? Veď takýto muži práve sú …😃 buď rada, že je pri tebe sám sebou a že sa pri tebe nehanbí grgnúť, prdnúť (niektoré páry s tým majú aj po rokoch manželstva problém)
Buď je tu téma, že…chlap sa mi nevenuje/chlap ma podvádza/chlap ma nechce/chlapa nepriťahujem/chlap ma bije/chlap mi nadáva/chlap sa nestará o deti/chlap je mamičkin maznáčik…a ty tu naozaj riešiš, že tvoj chlap prdí a grgá 😃a ešte ti ma za každým povedať prepáč…woooow😃😃😃🤦🏼♀️
@gulka123 ale ja píšem, že je to normálna vec... ale proste podľa mňa v nejakej miere... podľa Teba je úplne ok, že spolu obedujeme v nedeľu všetci za stolom a on si tam prdí smrady jedná radosť a ani mu to divné nepríde? Nehovorím, že má s každým prdom utekať mimo dedinu aby som ho nepočula ale nejaká tolerantnosť? Alebo že pozeráme film, zakrytý sme s jednou dekou a on si tam prdí o sto šesť sto a ja musím odísť z izby lebo by som asi odpadla? Už aj pes minule odišiel :/ ako beriem, kebyže má nejaký problém zdravotný ale on to vôbec nechce riešiť... fakt sa nebavím o tom, že je to raz za pár dní nevinný prd... ale stále každý deň grgá na celý dom, bez problémov tak, že všetka "vôňa" ide rovno na mňa atď :/
No odpovede čítať nebudem, lebo asi tuším, vzhľadom na minulé diskusie o prdení a grganí, s čím väčšina súhlasila, čo mne osobne vyrazilo dych, ale tak ak to ľuďom navzájom nevadí, tak budiš. Mne by to vadilo extrémne, my to pred sebou nerobíme, nikto negrgá, neprdí pred druhým, ani partneri, ani deti pred rodičmi a naopak, ani v rámci rodiny, nikto. Pre mňa je to niečo nepredstaviteľné a áno, už som zažila na návšteve, že to domáci urobili pred nami počas jedenia a bola som úprimne zhrozená.
Čo sa týka tej svokry, nuž potvrdzuje sa aj to, čo hovorím vždy a kebyže raz budem mať dcéru, tak ju to naučím: veľmi dobre si pozri, ako žije tvoja budúca svokra, čaká to aj teba. Aj keď to nebude vidno hneď, alebo sa prehliadne, po čase sa k tomu dostanete.
Radu nemám, lebo ja som človek, čo by takéto veci riešil obratom a veľmi hystericky, čo nemusí byť dobrá rada, tak toto prenechám iným.

dalsia fake tema .... a vyzeralo to tak slubne.