Ako riešiť rýchlejšie dosiahnutie vrcholu u partnerky?
Ahojte, neviem či sa to už niekomu niekedy stalo že mal vo vzťahu ohľadom sexu podobný problém ako my, ale skúsim to a prípadne získam nejaké rady čo a ako ďalej. Sme s priateľkou 9 mesiacov ( ja 17 ona 23) a prirodzene spolu sexuálne žijeme - len máme nezvyčajný problém, avšak zo začiatku som to ani nevnímal ako problém lebo som si myslel že to časom určite pominie, ale nestalo sa tak. Problém je v tom že ona dosiahne vrchol takmer vždy skôr ako ja, a to sa bavíme fakt radovo o 3 minútach a ja ani nemám poriadne čas si to užiť a pochybujem že to takto má viacero žien, keďže som sa všade v diskusiách dočítal skôr o opačnom probléme, že je v tomto na vine muž ale o žene som ešte nepočul. Ja som na jednu stranu rád že mi dáva takto nepriamo najavo že ju priťahujem a že si to užíva, ale na tú druhú by som si to proste prial dlhšie. Preto by som uvítal nejaké skúsenosti s týmto a vaše rady čo dalej, určite to nie je taký veľký problém lebo nám to klape skoro vo všetkom, akurát ma to tak trochu trápi lebo ja z toho nemám až taký pôžitok ako ona, lebo nestihnem.
1. fejkuje
2. ci ma zena orgazmus nema priamu umeru s tym, ako velmi ju chlap pritahuje
Nemusi nic predstierat, ja som tiez vysoko citliva, pokial je k tomu predohra. Preco hladas problem tam, kde nie je? Ved ona moze mat pocas vasho sexu viac ako jeden orgazmus.
Tiež dosiahnem orgazmus behom chvíľky, ale ako problém som to nikdy nebrala. Môžem ich mať viac za sebou, nemusí to znamenať koniec sexu.
Tiež mám zvyčajne orgazmus hneď na začiatku sexu ale to neznamená koniec sexu. Len to, že môžem mať ďalší orgazmus 😅. A nefejkujem, keby som orgazmus nemala, tak ani sex mať nechcem, to by bol prejebaný čas.
Tiež mám zvyčajne orgazmus hneď na začiatku sexu ale to neznamená koniec sexu. Len to, že môžem mať ďalší orgazmus 😅. A nefejkujem, keby som orgazmus nemala, tak ani sex mať nechcem, to by bol prejebaný čas.
@anonym_6bee4e prejebany cas je to tak či tak predsa :D
Nemusi nic predstierat, ja som tiez vysoko citliva, pokial je k tomu predohra. Preco hladas problem tam, kde nie je? Ved ona moze mat pocas vasho sexu viac ako jeden orgazmus.
@ruzasipova Presne. A navyše ak nemá sex nejaký čas (nie "3 krát denne"), tak dosiahne orgazmus rýchlejšie.
A autor, prvým orgazmom ženy predsa sex nekončí, ženy majú bežne viacnásobné vyvrcholenie, tak jej ho dopraj a ona tebe určite dopraje vrchol tiež...
@anonym_autor pointa sexu je dosiahnut orgazmus.... vas sex konci, ked sa ona urobi?
@anonym_ff8608 to je už uhol pohľadu 😂.
Presne ,to nechápem,že prečo skončíš keď ty ešte niesi hotový
Veď úplne bežne a automaticky sa pokračuje
Ci frajerka ta stopne či čo
@anonym_ff8608 ale je rozdiel blbo prejebaný a pekne prejebaný
Dalsia vymyslena tema
Pre mňa prvý orgazmus koniec sexu znamená proste zo mna opadne celá chuť vášeň a už sa mi nechce pokračovať, takže chápem ze autora asi toto trápi ze priateľka už ďalej nechce.
Pre mňa prvý orgazmus koniec sexu znamená proste zo mna opadne celá chuť vášeň a už sa mi nechce pokračovať, takže chápem ze autora asi toto trápi ze priateľka už ďalej nechce.
@sszuzu8 ja to mam rovnako.
Autor, ked sme s muzom este spolu zacinali sexualne zit a nepoznali sme sa (v tomto smere), tak sme sa o tom otvorene rozpravali. Teraz, o XY rokov neskor, sa vedome snazim nedosiahnut orgazmus po troch minutach (ano, aj take zeny su, tie co pisu ze to fejkuje- to, ze to tak nemate vy neznamena, ze ine zeny to tak mat nemozu - mensi reality check), a pomaha to. Cize za mna len konverzovat, otvorene.
@sszuzu8 ja to mam rovnako.
Autor, ked sme s muzom este spolu zacinali sexualne zit a nepoznali sme sa (v tomto smere), tak sme sa o tom otvorene rozpravali. Teraz, o XY rokov neskor, sa vedome snazim nedosiahnut orgazmus po troch minutach (ano, aj take zeny su, tie co pisu ze to fejkuje- to, ze to tak nemate vy neznamena, ze ine zeny to tak mat nemozu - mensi reality check), a pomaha to. Cize za mna len konverzovat, otvorene.
@anonym_28b103 ale ani ta moznost fejkovania sa vykucit neda 🤷
Ja tiez nerozumiem, ze ona skonci po prvom orgazme, mna takato vec len nastartuje. Takze bud je jeho frajerka podobny pripad, ako si ty, ze znesie len jeden a potom konci, alebo to naozaj hra. Ja si neviem predstavit, ze by ma tak skoro prestal bavit sex. Cudne no
@ruzasipova zrejme pre ňu to je už koniec sexu... Viac žien to máva, že keď sa odbavi, už neznesie aby muž pokračoval. Aj keď je pravda, že nepíše či je to koniec sexu, alebo začiatok, ale ak by to bol začiatok, neverím že by mu to prekážalo a riešil to tu ako problém..🤷🏻♀️
Kde si dosiel na tu hlupost, ze pri sexe musia obidvaja vyvrcholit naraz?
možno jej to už potom nie je príjemné, preto chce skončiť? ja keď som bola mladá (a pred tehotenstvami), tak po orgazme už mi ten sex nebol príjemný, miestami to aj bolelo... ale zase môžte si dať po oddychu ďalšie kolo, keď si neukojený...
Nechápem otázke... A to keď skončí jej orgazmus rak musí skončiť aj sex? Véd predsa sex pokračuje až dovtedy kým sa aj chlap nespraví ci?
Nechápem otázke... A to keď skončí jej orgazmus rak musí skončiť aj sex? Véd predsa sex pokračuje až dovtedy kým sa aj chlap nespraví ci?
@nadijaeren nie u každej 😀 tiež to nechápem

@anonym_autor prepac, ale podla mna to len predstiera. Zazila som dlhe roky uzasny sex, ale 3 min teda netrval nikdy.