Ako riešiť túžbu po sexe počas dňa?
Ako riešite sex cez deň, keď máte malé deti doma?
Kym mas male deti to este zvladnes cez ich obedny spanok. Ked budu v puberte budes im kupovat listky do kina aby si mohol aspon obcas.
Šup na chvíľu k rodičom, ale ak sú doma, tak len rýchlovka niekde kde je zámok, no nemôžeš veľmi kričať, lebo dobehnú hneď.
Počkám kým budú spať alebo budú vonku (záleží od veku), čo iné?

Vyhodim ich von alebo ku starkej
mali sme vzdy sex kedy sme chceli, ina izba, kupelna, popripade pockat na zaspatie
mali sme vzdy sex kedy sme chceli, ina izba, kupelna, popripade pockat na zaspatie
@anonym_8cb519 Len partnerka je počas sexu hlučná...
Šup na chvíľu k rodičom, ale ak sú doma, tak len rýchlovka niekde kde je zámok, no nemôžeš veľmi kričať, lebo dobehnú hneď.
@anonym_27bf56 Partnerja je pri sexe hlučná...
@anonym_8cb519 Len partnerka je počas sexu hlučná...
@peterberek8 no tak nebude hlucna
Tak potom si musí zvyknúť natvrdo, ruka na ústa a ideš.
Tak potom si musí zvyknúť natvrdo, ruka na ústa a ideš.
@anonym_27bf56 Aj to sme skúšali, naše dieťa má 5 rokov, bude to horšie, ak bude staršie.
@anonym_27bf56 Aj to sme skúšali, naše dieťa má 5 rokov, bude to horšie, ak bude staršie.
@peterberek8 Neboj nebude, mám tri deti a dal som to v pohode. keď bude staršie práveže to bude ľahšie.
@anonym_27bf56 Partnerja je pri sexe hlučná...
@peterberek8 ked sexujete po tme ma zabavu cely panelak?
ludia fakt maju deti len preto, ze "sa to patri" bez toho, aby si uvedomili co vsetko to obnasa?
temy ako mame 3 deti a preco musia stat skolske vylety tak vela, potom na to nemame. mame 2 alebo 3 deti a nevieme co s nimi cez prazdniny, tabory su prilis drahe a rodinu nemame. teraz zas tema ako sexovat ked mame deti.
@peterberek8 Cez deň deti spia, žena na materskej a ja na home office (počas obedovej pauzy samozrejme 🙂 ).
@anonym_4c8129 Bývame v rodinnom dome, tak to je v pohode.
@anonym_4c8129 Bývame v rodinnom dome, tak to je v pohode.
@peterberek8 tak to je ine
@peterberek8 OK. Tak poctivo pracuj. Želám veľa šťastia pri plodení. 🙂
@pr85 oni chcu šukať, nie plodiť. Neuveris, ale ludia picas zivota sukaju len tak pre radost.
@peterberek8 ked sexujete po tme ma zabavu cely panelak?
@anonym_f5bbe1 Bývame v rodinnom dome, tak v pohode.
@anonym_f5bbe1 Bývame v rodinnom dome, tak v pohode.
@peterberek8 dufam, ze aspon okna zatvarate, lebo v tichej noci sa sopranove ujukanie nesie dobre nadaleko
@anonym_4c8129 A neuveríš, že tento používateľ v inej téme písal, že sa mu nedarí splodiť druhé dieťa. Preto som sa na to pýtal.
@pr85 to je možné, ale otázka neznela ako splodiť, ale ako si zašukať.
@peterberek8 dufam, ze aspon okna zatvarate, lebo v tichej noci sa sopranove ujukanie nesie dobre nadaleko
@anonym_f5bbe1 Tak určite ano.
@anonym_f5bbe1 Tak určite ano.
@peterberek8 odporucam zene trenovat tichy sex, pretoze o takych 10 rokov nebudete mat sex ani v noci. Nie je nic prijemne v puberte pocuvat co robia rodicia za stenou

tak že nemám deti