icon

Ako rozoznať erotické správy od nevhodných?

Dnes o 18:59

Ahojte. Ked ste tu niektore ktore si s muzom vymienate eroticke spravy. Tak kedy rozoznat ze je to uz uchylne a prasacke a kedy je to okay ? . Napriklad ked napise spravu : urobkam sa do teba. Mas chutky ? Pojdem do teba pomalicky. Vyprasim ta poriadne. Je toto uz uchylne ? Alebo skor preferujete ked to clovek napise inteligentnejsie. Neviem kde je ta hranica.

anonym_f85af3
•
Dnes o 19:01

to máš ozaj prasa vedľa seba

anonym_bbc85b
•
Dnes o 19:02

Môj muž mi môže napísať čo len chce, poznáme sa, viem ako sa vyjadruje a máme to radi aj priamo, aj "sprosto"... cudzí chlap, od ktorého takú správu dostať nechcem to môže napísať akokoľvek a je to úchylné... každý človek má v tomto inú hranicu, inú preferenciu, iný slovník a ten svoj si musíte nájsť vy dvaja, čo vám je ešte na oboch stranách príjemné, čo už je smiešne, či odpudzujúce ako v správach, tak aj v realite a vnímať reakcie toho druhého...

anonym_c71ac8
•
Dnes o 19:06

Zdrobneliny ako urobkám a chúťky sú pre mňa maximálne asexuálne a chuť by ma hneď prešla.

anonym_751b28
•
Dnes o 19:17

Diskusiu zakladal nejaký úchylak, čo si potrebuje vyhonkať?

patrike
•
Dnes o 19:18

Vsetko je ok, co obom vyhovuje. Nie je ziadna technicka norma, co je uchylne a co nie.

domkakvet
•
Dnes o 19:18

@anonym_autor kazdy to ma tak ako to vyhovuje obom.

wolf_
•
Dnes o 19:20

Hranica je tam, kde ju majú tí dvaja nastavenú.
A za mňa osobne je to aj o "spoločnom jazyku", ktorý sa ťažko opisuje, proste buď to "klikne" alebo nie. Napr. to, čo je napísané v úvodnom príspevku je pre mňa odpudivé, pričom nejde ani o inteligenciu, ani o mieru "zvrhlosti".

jblheart
•
Dnes o 19:23

Myslíš napríklad niečo ako - Naplním ťa ako moriaka na vďakyvzdanie ? Pôjde to tam ako klobasove mäso do čreva ? Vylupem ťa ako kukuricu? Vyklepem ťa ako nedeľný rezeň a iné gastrosexuálne innuenda? 🤣🤣

autor
•
Dnes o 19:41
@jblheart

Myslíš napríklad niečo ako - Naplním ťa ako moriaka na vďakyvzdanie ? Pôjde to tam ako klobasove mäso do čreva ? Vylupem ťa ako kukuricu? Vyklepem ťa ako nedeľný rezeň a iné gastrosexuálne innuenda? 🤣🤣

@jblheart 😂😂😂

anonym_9c4488
•
Dnes o 19:51
@anonym_c71ac8

Zdrobneliny ako urobkám a chúťky sú pre mňa maximálne asexuálne a chuť by ma hneď prešla.

@anonym_c71ac8 Ked som videla "urobkat", striaslo ma.

anonym_23a0de
•
Dnes o 19:54

@anonym_autor fuj, uz horsia ako "urobkat" je asi jedine pojebkat 😂

anonym_351387
•
Dnes o 19:57

@anonym_autor zaleži od koho to dostaneš 😃 ale ja neviem, nie zme puberťáci aby mi musel pisať, že ma urobká a pdoobne

anonym_9c4488
•
Dnes o 19:58
@anonym_23a0de

@anonym_23a0de Mozu si eroticku basnicku napisat😄😃

marci9
•
Dnes o 20:04

To vážne si s nejakým chlapom vypisujete takéto veci? Som staromódna, keď toto je pre mňa totálne choré?

anonym_5d6f6f
•
Dnes o 20:11

Tieto zdrobneniny tiež nemám rada… radšej keď je chlap (môj) drzý 🤣

anonym_0349aa
•
Dnes o 20:23
@anonym_23a0de

@anonym_23a0de toto reálne napíše dospelý chlap žene? Ja by som ho už dávno blokla.
Tie zdobneliny za mňa choré

anonym_9c4488
•
Dnes o 20:24
@anonym_0349aa

@anonym_23a0de toto reálne napíše dospelý chlap žene? Ja by som ho už dávno blokla.
Tie zdobneliny za mňa choré

@anonym_0349aa Mozno je jednoduchsi🤷‍♀️ potom sa to da chapat.

anonym_23a0de
•
Dnes o 20:59
@anonym_9c4488

@anonym_23a0de Mozu si eroticku basnicku napisat😄😃

@anonym_9c4488 a nech ju tam prosika ci ju moze pojebkat a potom sa urbkat....fuj, idem si teraz umyt ruky a vyplachnut usta 😀😀😀 xixi