icon

Ako rozriešiť nechuť k sexu?

5. aug 2025

Nemám chuť s mužom na sex. Mali sme veľku hádku v sobotu kôli svokre. Sotil ma do dveri no trochu som ho vyprovokovala ale iba tým, že som mu išla baliť veci. Pretože si ma vôbec nezastal a ona bola pre neho vždy tá najlepšia a vždy všetko spravila dobre a ja zle. Diktovala nám život a on sa jej zastával, že mne nič nespravila, že mi šibe. Tak už som sa neovládla. On za mnou chodí a teraz sa pýta či som si spravila tehotenský test a doteraz ho nič nezaujímalo. Nemám chuť ani na sex. Čo mám robiť ? A áno snažili sme sa doteraz o dieťa ale ja mám PCOS takže budem zbytočne robiť testy. Aj keď mi to mešká už mesiac. Teraz zrazu akoby si mal chcel tým dieťaťom pripútať alebo čo . Doteraz z toho nebol nadšený skôr ja som ho stále musela presviedčať.

viestta
•
5. aug 2025

posledne co potrebujete je dieta. Ma vobec zmysel ostavat spolu ked ta uz saca?

anonym_e068f1
•
5. aug 2025

@anonym_autor neuvažovala by som nad dieťaťom, ale nad rozchodom. Mamička je pre neho na orvom mieste, sotil ťa a nie, to, že si ho vyprovokovala, nie je ospravedlnenie. Sex by bolo to posledné, na čo by som v tejto situácii myslela a tvoja úvaha, že si ťa chce tým dieťaťom pripútať, je zrejme správna. Neviem, či je byt tvoj, ked si ho balila, ale mala si to rovno ukončiť, z tohto nič dobré nevzíde

macatt
•
5. aug 2025

Nechcela by som takýto život, veď to je hrozné, psychicky sa týrate, znepríjemňujete si život, už to postúpilo aj na fyzické napadnutie, nespala by som s ním aj keby kotrmelce robil..

anonym_5455bf
•
6. aug 2025

Vsak si tu vcera pisala. Reaguj tam. Aj svojich dalsich 840 tem co zalozis mozes napisat do tej jednej. Nech tu mame poriadok

koniarova
•
6. aug 2025

Sebe si posrala život, poser aj tomu dieťaťu. Ty sem píšeš pravidelne a trt s tým robíš.

maminkadeticiek
•
6. aug 2025

Ja si myslim,ze ti prozretelnost jasne ukazuje je toto nie jento najlepsie pre teba a uz je na tebe ci to budes ignorovat.

caroline_
•
6. aug 2025

@anonym_autor nie je problem sex ale tvoj muz,je to mamickar co ma maminku na prvom mieste,taky ti nestoji za nic,este ta aj saca,naco ti taky muz?

anonym_99242b
•
8. aug 2025

@anonym_autor preco riešiš tu najmenej dôležitú vec na vašom vzťahu?