icon

Ako rozriešiť nechuť k sexu?

5. aug 2025

Nemám chuť s mužom na sex. Mali sme veľku hádku v sobotu kôli svokre. Sotil ma do dveri no trochu som ho vyprovokovala ale iba tým, že som mu išla baliť veci. Pretože si ma vôbec nezastal a ona bola pre neho vždy tá najlepšia a vždy všetko spravila dobre a ja zle. Diktovala nám život a on sa jej zastával, že mne nič nespravila, že mi šibe. Tak už som sa neovládla. On za mnou chodí a teraz sa pýta či som si spravila tehotenský test a doteraz ho nič nezaujímalo. Nemám chuť ani na sex. Čo mám robiť ? A áno snažili sme sa doteraz o dieťa ale ja mám PCOS takže budem zbytočne robiť testy. Aj keď mi to mešká už mesiac. Teraz zrazu akoby si mal chcel tým dieťaťom pripútať alebo čo . Doteraz z toho nebol nadšený skôr ja som ho stále musela presviedčať.

viestta
5. aug 2025

posledne co potrebujete je dieta. Ma vobec zmysel ostavat spolu ked ta uz saca?

anonym_e068f1
5. aug 2025

@anonym_autor neuvažovala by som nad dieťaťom, ale nad rozchodom. Mamička je pre neho na orvom mieste, sotil ťa a nie, to, že si ho vyprovokovala, nie je ospravedlnenie. Sex by bolo to posledné, na čo by som v tejto situácii myslela a tvoja úvaha, že si ťa chce tým dieťaťom pripútať, je zrejme správna. Neviem, či je byt tvoj, ked si ho balila, ale mala si to rovno ukončiť, z tohto nič dobré nevzíde

macatt
5. aug 2025

Nechcela by som takýto život, veď to je hrozné, psychicky sa týrate, znepríjemňujete si život, už to postúpilo aj na fyzické napadnutie, nespala by som s ním aj keby kotrmelce robil..

anonym_5455bf
6. aug 2025

Vsak si tu vcera pisala. Reaguj tam. Aj svojich dalsich 840 tem co zalozis mozes napisat do tej jednej. Nech tu mame poriadok

koniarova
6. aug 2025

Sebe si posrala život, poser aj tomu dieťaťu. Ty sem píšeš pravidelne a trt s tým robíš.

maminkadeticiek
6. aug 2025

Ja si myslim,ze ti prozretelnost jasne ukazuje je toto nie jento najlepsie pre teba a uz je na tebe ci to budes ignorovat.

caroline_
6. aug 2025

@anonym_autor nie je problem sex ale tvoj muz,je to mamickar co ma maminku na prvom mieste,taky ti nestoji za nic,este ta aj saca,naco ti taky muz?

anonym_99242b
8. aug 2025

@anonym_autor preco riešiš tu najmenej dôležitú vec na vašom vzťahu?