icon

Ako sa cítite pri styku s novým partnerom, keď máte nadváhu?

18. sep 2025

Ahojte zeny, mozno blba otazka, ale ako sa citite, ked ste pri sebe a mate mat styk s niekym novym? Nehanbite sa?
Prvykrat v zivote som taka pri sebe,je mi jasne,ze to ten druhy vidi, neviem do akej miery to oblecko maskuje a ci sa ma nezlakne. Uplne naprd typ postavy, velky zadok, brucho ok, stehna macate a male prsia. Neviem, hanbim sa.
Na postave pracujem. Uz mam menej o 7kg,ale este vela musim schudnut.

doriiis
18. sep 2025

Chce ťa? Chce. Tak prestaň riesit blbosti, lebo to ten chlap zuteka.

autor
18. sep 2025
@doriiis

Chce ťa? Chce. Tak prestaň riesit blbosti, lebo to ten chlap zuteka.

@doriiis hej,vsak si vravim, že ma vidi a skor ho znechutim,ked budem samu seba pred nim ponižovať

hederamonstera
18. sep 2025

Neboj sa, ked sa mu vyzlecies a on dostane “nabidku kvalitniho sexu”, tak ho nejake kila navyse zaujimat nebudu🙂

A nie nikdy som s tym nemala problem

maria1989
18. sep 2025

Ako mi raz povedal jeden muz - a vykopol ta uz niekto niekedy z postele?

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_b53bd0
18. sep 2025

@anonym_autor mam pocit že v dnešnej dobe sa viac chlapom páči takáto plnšia postava ako chudá. Poznám takých veľmi veľa. Takže sa nemusíš báť. Vie že máš kilo na viac a páči sa mu to

anonym_b53bd0
18. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub ano súhlasím že muži majú radi takéto zadky atď. Ja mám malý chudý zadok a ver že ešte nikto mi nepovedal že je pekný. Veľkým zadkom ocaris viac

anonym_7cd239
18. sep 2025

@anonym_autor co si? Toto nie je najhorsia postava, bud rada ze nemas brusisko a chybajucu rit.
Este podla mna mozes byt rada, ze si rada.

truhlikvseved
18. sep 2025

@anonym_autor Neboj sa chlap je rad ze zastrci, neni to ako u vas ze ked chcete mat sex tak ho mozes na druhy den mat. Pre chlapa je to ako zabehnut maraton aby mohol

michal_dr
18. sep 2025

@anonym_autor

Myslíš, že o tomto je vzťah? 🙂
Chémia medzi dvoma ľudmi je niečo, čo sa vysvetliť nedá...
Ak by tvoj partner nemal o teba záujem, tak si single 😉 (ak má úprimný záujem teda, to už musíš cítiť ty). Ak ti je s niekym príjemne, cítiš "dačo", tak je prirodzené mať sex a vôbec nejde o to, či máš nadváhu, malé prsia atď, pretože ta vníma takú aká si a "chce" ťa 😉.

Najhoršie, čo môže byť je, keď sa "podceňuješ" 😕, identicky ako je odpudivý muž, ktorý nevie čo chce a miesto toho aby ťa sebavedomo capol po zadku sa ťa spýta, či "môže" 🙄. Príťažlivosť ide do "kytek" 🙄😕

Ak s tebou nebude chcieť byť, ver tomu, že tvoja postava to nezachráni, ani keby si bola "modelka"... 😉

Vždy buď sama sebou, maj svoju hodnotu a uvedom si, že ak by nechcel, netráví s tebou čas, nedotýkal by sa ťa, nemal by záujem mať s tebou sex 😉.

Nechaj veci plynúť, hlavne sa "bezhlavo nezamiluj", je to len sex... 😉 (aby si nebola sklamaná, ak sa odmlčí... tém tu xy, sex je vo vzťahu prelomový míľnik...)...

Hlavu hore, úsmev a všetko bude fajn, nezabudni však, dovolené je všetko s čím obaja "súhlasíte" 😉

Spankers - Sex On The Beatch (Official video HD)

https://www.youtube.com/watch?v=s4H-EYdXLtI
anonym_a74a44
19. sep 2025

Ja mam tiez taku vselijaku postavu (velkost L, ale som taka makka, "rozliata") a nemal s tym problem ziaden muz 🙂 hlavne ked vidi ze sa kdesi v klbku pred nim nesnazis zakryt polku tela ale si uvolnena a fakt si ten sex uzivas, to je myslim pre kazdeho muza neskutocne vzrusujuce 🙂 a este sa mi nestalo, ze by nejaky riesil nejake nedostatky na postave ked sa vyzlecies, predstavu ma aj ked si oblecena, ved nechodíš v skafandri

anonym_281108
19. sep 2025

@anonym_autor krásne Ti to tu napísal tento doktor @michal_dr , doslova liečivo na ženskú dušu.
Ja Ti poviem, len to že môj chlap má tak rad "moje rokminadobudnute šunky po detoch" že by si odpadla. Dopriala by som Ti takýto pocit v hlave , tak sa tomu nebráň ponižovanim seba samej už hneď v začiatku. Ak si Ta vybral tak asi sa mu páčiš nie? Ved si ho snáď nezbalila tak ze by mal vrece na hlave? 😉

anonym_9a0747
19. sep 2025

Nikdy som nemala postavu modelky a žiaden sa nesťažoval . Ale nikdy som svoje telo nebrala ako niečo zaco sa hanbím.

any_soj
22. sep 2025
@michal_dr

@anonym_autor

Myslíš, že o tomto je vzťah? 🙂
Chémia medzi dvoma ľudmi je niečo, čo sa vysvetliť nedá...
Ak by tvoj partner nemal o teba záujem, tak si single 😉 (ak má úprimný záujem teda, to už musíš cítiť ty). Ak ti je s niekym príjemne, cítiš "dačo", tak je prirodzené mať sex a vôbec nejde o to, či máš nadváhu, malé prsia atď, pretože ta vníma takú aká si a "chce" ťa 😉.

Najhoršie, čo môže byť je, keď sa "podceňuješ" 😕, identicky ako je odpudivý muž, ktorý nevie čo chce a miesto toho aby ťa sebavedomo capol po zadku sa ťa spýta, či "môže" 🙄. Príťažlivosť ide do "kytek" 🙄😕

Ak s tebou nebude chcieť byť, ver tomu, že tvoja postava to nezachráni, ani keby si bola "modelka"... 😉

Vždy buď sama sebou, maj svoju hodnotu a uvedom si, že ak by nechcel, netráví s tebou čas, nedotýkal by sa ťa, nemal by záujem mať s tebou sex 😉.

Nechaj veci plynúť, hlavne sa "bezhlavo nezamiluj", je to len sex... 😉 (aby si nebola sklamaná, ak sa odmlčí... tém tu xy, sex je vo vzťahu prelomový míľnik...)...

Hlavu hore, úsmev a všetko bude fajn, nezabudni však, dovolené je všetko s čím obaja "súhlasíte" 😉

Spankers - Sex On The Beatch (Official video HD)

@michal_dr "Nechaj veci plynúť, hlavne sa "bezhlavo nezamiluj", je to len sex... 😉 (aby si nebola sklamaná, ak sa odmlčí... tém tu xy, sex je vo vzťahu prelomový míľnik...)..." 🙈🙈🙈

@anonym_autor dopriala by som ti, ako som to mala ja 🙂 keď ma môj manžel prvýkrát videl vyzlečenú, mala som 103kg. Keď sme spolu 2 roky predtým začali chodiť, tak 78 - nesadli mi antidepresíva, kým mi ich doktor nevymenil, takto som pribrala, aj z vody doslova.
Absolútne žiadnu hanbu, pochybnosť som necítila, ani mi nenapadlo. Vedela som, že ma miluje, skutočne miluje 🙂 Celú, aká som. Moje telo, dušu, všetko.... Odvtedy som mala aj 113 (ešte celý rok po svadbe som mala tie isté lieky), potom 84, a teraz, po 3 pôrodoch, mám 74kg. Páčila som sa mu vždy. V každej forme a veľkosti 🙂. A tým, že stráži svoje oči a myšlienky voči iným ženám, je ozaj nadšený, aj po 10 rokoch manželstva, kedykoľvek ma vidí kus odhalenejsiu 🙂

brontofuz
20. okt 2025
@anonym_b53bd0

@anonym_autor mam pocit že v dnešnej dobe sa viac chlapom páči takáto plnšia postava ako chudá. Poznám takých veľmi veľa. Takže sa nemusíš báť. Vie že máš kilo na viac a páči sa mu to

@anonym_b53bd0 no mne sa taka nepači vobec =)

anonym_ce3829
9. nov 2025

Mne sa pacia chude, male prsia maly zadok. Kamarat zase chce len tie macate s velkym zadkom ako maju Brazilcanky. Mne sa to zase hnusi a jemu sa hnusia zase chude palice. Kazdemu sa paci ine. Hlavu hore.

any_soj
9. nov 2025
@anonym_ce3829

Mne sa pacia chude, male prsia maly zadok. Kamarat zase chce len tie macate s velkym zadkom ako maju Brazilcanky. Mne sa to zase hnusi a jemu sa hnusia zase chude palice. Kazdemu sa paci ine. Hlavu hore.

@anonym_ce3829 a ženy s vami chcú mať sex? Vedia o tom, že ak by vyzerali inak, tak by sa vám hnusili? Brrrrr takého muža ani za nič... Je to strašné nefér od vás.

anonym_ce3829
9. nov 2025
@any_soj

@anonym_ce3829 a ženy s vami chcú mať sex? Vedia o tom, že ak by vyzerali inak, tak by sa vám hnusili? Brrrrr takého muža ani za nič... Je to strašné nefér od vás.

@any_soj prosim vas. Nefer? Vam sa tiez nieco hnusi a je to nefer. Pozerajte sa rovnako. Tiez mate kriteria za ktore cesta nevedie.

any_soj
10. nov 2025
@anonym_ce3829

@any_soj prosim vas. Nefer? Vam sa tiez nieco hnusi a je to nefer. Pozerajte sa rovnako. Tiez mate kriteria za ktore cesta nevedie.

@anonym_ce3829 ale ľudské telo sa môže časom meniť. Nie, nemám žiadne kritérium v zmysle, že ak by sa niečo konkrétne na tele môjho manžela zmenilo, tak by sa mi hnusil. A on na mne rovnako (napríklad čo sa týka váhy mala som zo zdravotných dôvodov za 12 rokov čo sme spolu výkyv postupne +30kg a následne -40kg).

anonym_ce3829
10. nov 2025
@any_soj

@anonym_ce3829 ale ľudské telo sa môže časom meniť. Nie, nemám žiadne kritérium v zmysle, že ak by sa niečo konkrétne na tele môjho manžela zmenilo, tak by sa mi hnusil. A on na mne rovnako (napríklad čo sa týka váhy mala som zo zdravotných dôvodov za 12 rokov čo sme spolu výkyv postupne +30kg a následne -40kg).

@any_soj pises o manzelovi otazka je o novom partnerovi. Chapes rozdiel?

any_soj
10. nov 2025
@anonym_ce3829

@any_soj pises o manzelovi otazka je o novom partnerovi. Chapes rozdiel?

@anonym_ce3829 nie nechápem. Lebo pre mňa ani môjho manžela sex nikdy nebol športový, umelecký ani iný výkon. Ale spôsob odovzdania sa, darovania sa.

anonym_ce3829
10. nov 2025
@any_soj

@anonym_ce3829 nie nechápem. Lebo pre mňa ani môjho manžela sex nikdy nebol športový, umelecký ani iný výkon. Ale spôsob odovzdania sa, darovania sa.

@any_soj ked s niekym zijem 15 rokov starnene spolu mne kila tebe kila spolu, to je ok, ale novy je ako nove auto nesadnes si don v spinavych monterkach.