icon

Ako sa opýtať priateľa na chúlostivú požiadavku

4. nov 2020

Ahojte. Chcela by som vašu radu alebo osobnú skúsenosť. Ide o to že chcela by som aby ma priateľ priviazal pri sexe. Či už obe ruky alebo nohy atď. Ale neviem ako mám mu to povedať aby si nemyslel že mám nejaké divné úchylky.

kiki68
4. nov 2020

Normalne mu to povedz, ze by si to chcela skusit. Ze mozno by Ta to bavilo a ze chces taky maly experiment. Pouzite potom nieco ako napr silonky alebo satok. Nemusi to byt hned lano. Ked lano tak objednaj na to urcene z nejakeho online shopu. Nepouzivaj ti co kupis v napr Bauhaus. Su velmi nepohodlne a skriabu a zanechavaju stopy na rukach. A to nechces

hlubik
4. nov 2020

alebo to skus ty prva. Priviaz jeho. Na spestrenie predohry.

veronika65
4. nov 2020

Stačí pripraviť k posteli šatku, putá a mal by to pochopiť 😉

tenerifka
4. nov 2020

Co tema, to perla🤣

kiki68
4. nov 2020

@hlubik lenze to bez suhlasu moze dost zle vypalit

karolinakr
4. nov 2020

Spýtaj sa ho pred spaním a začni vetou - Videl si film Zakladny inštinkt so Sharon Stone? Tak to by som chcela vyskúšať

hlubik
4. nov 2020

@kiki68 no pomaly na to. zaviaz mu oci vezmi si lad a hraj sa s nim. Alebo slahacku a tak nejak no

kiki68
4. nov 2020

@hlubik asi som v tomto smere u prilis skusena a teda prve co sme my riesili bol vobec suhlas a dohodnut si ako vyjadrit, ze toto uz stop.

mpg
4. nov 2020

Treba odhadnúť partnera, či s takým niečim bude súhlasiť, ak pravdepodobne nie, tak mu to ani nehovoriť.

lylyjana
4. nov 2020

Nemyslim, ze je to chulostive. ak mu doverujes, tak mu to povedz uplne normalne, ze by si chcela take skusit, ze ci by bol za. A myslim,ze mu musis doverovat, ked budes priviazana ;)

adriankomoj
5. nov 2020

@tenerifka 😍😀😂