icon

Ako sa vysporiadať s vykonávaním potreby pred partnerom?

22. apr 2024

Baby viem, samej mi je trápne to riešiť ale… 🤣 ideme s partnerom prvýkrát na výlet. Mám paniku z toho, že budem musieť vykonať veľkú potrebu, keď viem, že on sedí vo vedľajšej miestnosti 🤣
Bývam sama. A nie som zvyknutá, aby nieto počúval čo robím na wc bbožeeeeeeee.
A áno, som dospelá žena. Ale pred mužom som si nikdy ani len neprdla 🤣 jednoducho sa hanbím, viem- je to normálna vec ale… 🙁
Prosim, povzbudte ma hoci aj vašimi príbehmi, lebo mám chuť celý výlet kvôli tomu zrušiť 🤣

really8
22. apr 2024

@domkakvet ja to myslim vazne. Je to normalna vec a je mi jasne ze moj muz na to nie je zvedavy ale proste toto je moje sukromie. Jednoducho nepovazujem za nutne aby manzel pocuval toaletne zvuky. Ked sa stane no nezrutim sa ale obaja to mame tak.

sisska96
22. apr 2024

My sme sa dobre zasmiali keď som náhodou prdla a bolo počuť lebo na výlete bolo na WC posuvné dvere a žiadne tesnenie, každý maličký zvuk bolo počuť 😅🤷🏻‍♀️ odvtedy neriešime, ale dobre sa smejeme keď vydavame divné zvuky 😅

autor
22. apr 2024

@lakebabe musím byt vynaliezava ☹️

autor
22. apr 2024

@really8 ja napríklad tiež nechcem počúvať, keď ja môj chlap na vecku… presne súkromie 🤷🏽‍♀️

lakebabe
22. apr 2024

Práveže v hoteli a na dovolenke je to úplne v pohode toľko weciek na meter štvorcový 😄 horšie keď ma frajer malú garsónku alebo ta to chytí v noci ale to sa spoliehaj že spi 😁

autor
22. apr 2024

@sisska96 do tohto stavu ja nikdy nedospejem 🤣

autor
22. apr 2024

@lakebabe garzonka je moja nočná mora v tomto 🤣

enmery
Autor odpoveď zmazal
lakebabe
22. apr 2024

Treba chlapa s domom 😂😂😂 sa mi smeje ale my máme dve wecka na kazdom poschodí jedno a jedno je moje a jedno muzove 😂😂 tam nech si robí čo chce 😄

modrava
22. apr 2024

ked pojdes na wc mu oznam, ze mas pri tom rada zvukovu izolaciu.. spytaj sa ci si bude spievat alebo mas dat hlasnejsie radio.. pochopi a mozno vybehne na balkon alebo si da sluchatka..obrat to na srandu a stanov si nepriamo pravidla, nech vie co mas a nemas rada. v podstate je to vtipne 😀

enmery
Autor odpoveď zmazal
vanilkovazmrzka
22. apr 2024

@domkakvet ja som to myslela vazne. Tak ked nemas taky blok tak to asi nepochopis. Ale je vela ludi ktorym je to neprijemne, a ja ju celkom chapem.

lakebabe
22. apr 2024

@modrava som si predstavila ze mi pri tom chlap ešte aj spieva😂😂😂

bublinka1426
22. apr 2024

neries.

autor
22. apr 2024

@enmery pane bože 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 chlapca už nič neprekvapí 🤣

autor
22. apr 2024

@lakebabe môj sen 😍🤣

lakebabe
22. apr 2024

😂 ale nie normálne keď pôjdete na raňajky si odbehni cestou do toho wecka pri restikach to isté môžeš pri veceri

autor
22. apr 2024

@modrava je to vtipné. Ja sa stresujem pre 30 posranych sekúnd… to je ešte vtipnejšie 🤣

autor
22. apr 2024

@enmery 👍🏼 budem to musieť takto poriešiť

marcellka32
22. apr 2024

Veta čo povedal doktor: najdôležitejšie je sa dobre vyprázdniť 🙂
Kľudne buď na záchode, aj keby to počul, robíme to všetci, je to súčasť zdravia ;)

pralinka25
22. apr 2024

fakt si pusti vodu daj do misy papier.
uz som to tu pisala ale napisem aj tebe na pobavenie.
20 rokov dozadu som pozerala taku relaciu bola americka a boli tam pary (stari ludia 75+) co su spolu cely zivot. jeden par tam hovoril svoju prihodu ako sa dali dokopy.
obaja mladucki isli spolu na prve rande. on ju vyzdvihol doma a sli niekam z dediny do mesta do bistra. ked sa vracali spat chytila ich snehova burka a uviazli v zaveji na bocnej ceste z mesta na dedinu. uz tam tak boli nejaku dobu nikto nesiel okolo. a tej babe prislo zle (asi z toho hambaca) uplne bola uz zufala z toho. nakoniec nebola ina sanca len vyjst von a urobit co treba. ale kedze okolo boli same lesy bala sa ist daleko tak si cupla za auto. lenze bolo jej fakt zle ze sa ledva udrzala v tom podrepe tak sa oprela holym zadkom o naraznik - vtedy boli este poriadne kovove a ako bola fakt minusova teplota prilepila sa o to kozou. uz jej bola priserna zima ale vlastne ani nemala dat ako vediet chalanovi ze ma problem. zufala situacia. pod nou naloz, holy zadok a prve rande s chalanom ktory sa jej pacil. ked sa dlhsie nevracala chalan sa rozhodol ist ju pozriet ...
skoncilo to tak ze to miesto ktorym bola prilepena ocikal aby povolilo teplom. takto sa to neda moc dobre napisat ale boli neskutocni ked o tom hovorili. po par hodinach ich vyhrabali cestari. ona si myslela ze uz sa jej nikdy ani len neprihovori. bolo jej na umretie z toho. kazdopadne oslavili 55 vyrocie svadby

autor
22. apr 2024

@vanilkovazmrzka možno sa to aj nejak odborne vola. Mam diagnózu nejaku 🤣

malapepka
22. apr 2024

Zober si na wc telefon a bud si pusti nahlas videjka alebo hudbu. Zvuky sa pomiesaju a ver mi, nebude ich chciet vnimat. Pre istotu zober osviezovac, este po sebe aj navonias.
Bude mat pocit, ze si tam nesla srat, ale sadit kvietky 👍
V tomto ti rozumiem. Tiez s tym v hlave bojujem. Ale vzdy si poviem, ze cikat, kakat chodia vsetci. Ze iba ja som taka blba, ze to riesim. Potom zatnem zuby a vyjdem stylom - teď kralovnou jsem jaaaa 🤣
Nenechaj si pokazit dovolenku nejakym hovienkom.

really8
22. apr 2024

No sak ja neviem ci sa mam teraz citim trapne za to ze s muzom sa snazime vytvorit si take prostredie na toalete sby nam dvom to bolo prijemne. Akoze ved ma za tie roky urcite pocul, bol pri porode takze zazil uz dost ale aj tak. Beriem to ako slusnost voci sebe. Nechapem pary kde jeden sa sprchuje a druhy pri nom sedi na wc a podobne.

autor
22. apr 2024

@pralinka25 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 baby pomáhate mi dosť ♥️

autor
22. apr 2024

@malapepka taaaaak. A aj kráľovné kakajú 🤷🏽‍♀️🤣

veronicka88
22. apr 2024

Chlapom je to absolútne suma fuk.muslim si že si ani nevšimne že si niečo robila🙂 kľud.

vvvvb
22. apr 2024

@pralinka25 Bože môj, to nemá chyby toto 😂😂😂

pralinka25
22. apr 2024

@vvvvb a oni to este tak perfektne hovorili. uplne som sa do nich zamilovala vtedy. mali tam aj rodinu deti vnucata. uplne zlati boli.

vvvvb
22. apr 2024

@pralinka25 ale páry s takýmito trablami vydržia asi najdlhšie 😀
Sa tu smejem, ale keď si predstavím, že po rokoch samoty si niekoho nájdem a tiež budem musieť toto riešiť... 🙈😂 No, neviem, asi radšej zostanem sama 😂