Ako sa vysporiadať s vykonávaním potreby pred partnerom?
Baby viem, samej mi je trápne to riešiť ale… 🤣 ideme s partnerom prvýkrát na výlet. Mám paniku z toho, že budem musieť vykonať veľkú potrebu, keď viem, že on sedí vo vedľajšej miestnosti 🤣
Bývam sama. A nie som zvyknutá, aby nieto počúval čo robím na wc bbožeeeeeeee.
A áno, som dospelá žena. Ale pred mužom som si nikdy ani len neprdla 🤣 jednoducho sa hanbím, viem- je to normálna vec ale… 🙁
Prosim, povzbudte ma hoci aj vašimi príbehmi, lebo mám chuť celý výlet kvôli tomu zrušiť 🤣
@katushka238 mna by porazilo v momente 🤣
pockaj ked pojde na cigu pred hotel, viac casu pre teba 😀 ak sa neda, tak ostava len co tu pisali aj ini - pusti tv a po chvili sa odpliz, naordinuj aby zavolal rodine, idealne polohluchej babke, nech obe strany hucia 😝
@lindus_esterka 🤣🤣🤣🤣 bomba, ale teraz mi došlo. Ved on nefajčí 🤣🤣🤣
Tak ho to nauč! 😆 Človek sa mosí trochu zaangažuvat, keď sa chce slastne vyproscit.
ja sa normálne smejem čo všetko vedia ludia robiť kvôli zadržaniu jedného hovna😀 v živote by ma nenapadlo takto si ničiť zdravie za niekoho.Ale čo som si všimla,toto trápi hlavne ženy.Chlapov ani nie.Tým je to tak zhola vieš kde.No aspoň som sa dobre zasmiala pri tejto téme😀 a vždy si pomysli aké zdravotné problémy a zapačenie z toho môžeš mať.A ked budete dakde v tej reštike just ti to nepôjde alebo si natrhneš riťku aj krv ti môže
isť a to ťa bude tak boleť a štípať aj niekolko dní alebo týždeň z toho tvrdého hovienka🙂 a to už bude potom lepšie? no pochybujem.Fakt to neni sranda
My pred sebou kakáme už od začiatku pri otvorených dverách... Začali sme skoro hneď... Je to na nezaplatenie, ale obaja po rozvode a už oťúkaní z toho ako otvorený vzťah si obaja predstavujeme... Ale každý má svoje hranice inde... Aj keď... Je to na nezaplatenie brať všetko... Aj kakanie ako súčasť nášho života... A to nie sme žiadny dôchodcovia... Obaja 35... Držím palce
@tiezjedna tak niektorí ľudia sú fekal úchylaci, pre nich je sranie s otvorenými dverami namiesto predohry 😀 Zišlo sa ich tu viac...
Tak baby, dnes sme v práci robili kolonoskopiu mladému chlapovi. Pri vyšetrení sa, samozrejme, cez konečník črevo riadne nafúkne. Vyšetrenie dopadlo dobre, všetko v poriadku, akurát keď som mu kázala, aby si kvôli úľave prdol, chlap neskutočne zelený, vystresovaný, oči vytreštené. Vraj sa hrozne bojí, že sa mu prdne v aute pred manželkou, pretože oni si na začiatku vzťahu sľúbili, že pred sebou nebudú nikdy prdieť. Chudák chlap. A nechcem si predstaviť, ako to naučia deti. U nás v práci ľuďom hovoríme, že jeden prd je lepší ako dvaja doktori
Boze zeny, naozaj posielate partnera prec ked idete na wc? 😁😁 Ja keby som odchádzala vzdy ked ide moj partner na wc tak skoro vobec nie som doma 🤣🤣
@autorka moj chlap mal blok ked prisiel ku mne byvat. 😂 pre neho bolo nepochopitelne, ze ked sa umyval ja som sla na wc. Po 2 rokoch neriesi. Beham mu do kupelky on do sprchy aj ked tam napriklad sedim 😂

@hopsas 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣