Ako sa vzdať milenca?
Stretávame sa spolu, občas si vyjde na víno, kávu, kino.. je ženatý, žena z ním nespí a hľadá inde. Má dve deti. Viem docela dosť o ňom, jeho rodine.
Viem, že je to zlé čo robím, ale neviem sa ho vzdať. Máme dohodu, že po dobu, čo som bez partnera budeme spolu, keď si niekoho nájdem, tak to ukončíme. Neviem čo mám robiť.
Keď sa nevieš pozrieť pravde do očí sama, tak sme ti pomohli nastaviť zrkadlo. Sama si o to požiadala.
A ked s nim žena nechce spat, prečo sa nikdy nechce rozviest?
No spýtaj sa jeho ženy ci ozaj spolu nespia..a potom nám napíš, hej? 🤣
Halina Pawlowska ma o tom ako sa zbaviť milenca manžela poviedku pamätám si len par tipov ako na to napr. povedať jednu z týchto viet:
Som v tom.
Chytila som pohlavnú chorobu
Postieľku dáme tam kde máš to veľké akvárium
Viac si nepamatam
O tom aké je to morálne dno nejdem písať to asi vieš.
Ja na tvojom mieste by som veľmi rýchlo a rázne prerušila kontakt......jemu je doma dobre, sám ti to povedal takže jeho žena pre neho bude vždy číslo 1. Ty si jeho zábava a vyplnenie času (lebo je to zakázané, vzrušujúce).... rozumieť si môžte.
Lenže zatiaľ čo on už svoju RODINU má a stebou sa len zábava, ty mrháš časom ktorý by si mohla venovať niekomu perspektívnemu. Veľmi rýchlo sa ti môže stať že sa jedno ráno zobudíš a zistíš že si svoje najlepšie roky premrhala a ostala sama. Lebo raz to príde, skôr či neskôr sa to jeho žena dozvie on ťa kopne do zadku a ostaneš sama.
Takže najlepšie sa odstrihnúť rázne a rýchlo, nájsť si svoje záujmy, začať sa stretávať s novými ľuďmi. Zamestnať si hlavu na čas kým ho v nej budeš mať a uvidíš že keď prejde toto obdobie budeš rada že si tak spravila.
Prípadne je super rada tá vyššie podať to jeho žena ona sa postará o celý tento proces. Ako sa odpútať....
On ťa klame využíva a neviem čo všetko .mňa by taký vzťah nebavil
Napis ip 🙂
Mozno nič vážne nechceš ale rozbýjaš rodinu!!
Si predstav ako by si sa cítila ti keby tvoj muž to iste robil tebe za chrbtom čo robí tvoj milenec s manželkou.Raz sa to dozvie či chceš či nie
Ďalšia čo má jeden párok v striedavke s manželkou 🤣 obdivuhodné po zdravotnej stránke máš odvahu 🫣
On,ze je hajzel co podvadza zenu o tom ani nemusim pisat. Ale ty si ta co niekomu berie otca a manzela,ak to zisti niekto z jeho okolia mozes si pokazit reputaciu. Uz nikdy sa nezbavis nalepky-ta co trtka so zenacom. Ak zijes v malom meste tak si bud ista,ze skor ci neskor vas niekto nacape a budes mat posramotenu povest. To,ze chces mat sex bez zavazkov je ok,ale urcite existuju na tieto ucely aj nezadani muzi.
Nezvyknem priat ludom nic zle, ale v takychto pripadoch bez vycitiek svedomia prajem, aby tu milenku v buducnosti jej milujuci partner podvadzal. Hnus 🤢🤮
Ja ti to napíšem takto: z tvojho uhla pohľadu si to môžeš dovoliť lebo si slobodná & bez záväzkov, o tom či máš správne nastavený svoj morálny kompas ti prednášky dávať nebudem…časom na to prídeš snáď aj sama…
Čo sa jeho týka tak on je obyčajná mužská šte*ka, však keď nedá (ak nedá) žena tak dáš ty a keď nie ty tak iná…atď atď. Ľutujem jeho ženu a deti lebo aj keď je momentálne “čo oko nevidí to srdce nebolí”, raz sa na to príde a bolieť to bude. Ver mi, poznám ten pocit- žila som v domácnosti s človekom ktorý takmer 15 rokov zatĺkal svoje aférky s jemu rovnými rajdami- volala som ho otec!
Ale ste ju tu teda krásne dourážali. Chudera, sprosta, rohozka.. No fakt ženy, ze sa nehanbite! Dokonale manželky.
A pritom možno aj ty, co to čítaš si ženou muža co práve vypisuje a hľadá si bokovku. Je toho plný internet. Alebo kde ta muž už reálne roky podvádza. Nechápem prečo tu hadzete vinu na milenku. Ved si len užívajú jeden druhého, pekne chvíle a trosku rozkoše. Keby to mal chlap doma, nehľadal by inde...
@pragmaticka prepac, ale ano, je sprosta. Nie preto, ze si uziva so zenatym. Ale preto, ze mu zerie tie kecy a zahadzuje si svoj zivot s niekym, kto jej jasne ukazuje, ze pre neho nic okrem sexu neznamena. Nic dobre z toho nevzide a nakoniec sa moze stat aj to, ze ostane sama. Autorka ani nenapisala, ze ci vobec niekoho hlada, ale pochybujem, ked je namotana na neho. O chlapovi som sa nevyjadrila, lebo tema bola o nej. Ze on je kurevnik, to je jasne a mozno najvacsi trest by bol pre neho, keby ho zena opustila.
@ajdika prečo si tu vždy všetky myslite ze ona sa ním nechá využívať? Co ak je to naopak? Co ak on jej to spraví, tak ako žiaden iný?
Mladá sa vyjadrila, je mu s nim dobre. Za mňa win-win, žiadne využívanie tam nevidím. Dokonca si baba uvedomuje ze budúcnosť to nemá, od neho nič nežiada..
@sheila121 nemuseli to byt bokovky, ktore jej chcu pisat sukromne. Mohli to byt aj partnerky takych muzov, co si tym presli. Aby jej napisali, ako to bolo u nich a ako to ublizilo rodine. Ukazat pohlad z druhej strany: Kym si ty uzivas, my s detmi trpime.
Jedna vec je uzivat si nezavazny milenecky vztah a druha uvedomit si, coho je sucastou, i ked nepriamo. Ale napomaha svojou pritomnostou tomu, aby sa to niekomu tretiemu dialo.
Niekedy take uvedomenie si staci, aby si clovek povedal, ze toto nechce sposobovat.
A tiez to mozu byt zeny, co sa mozno chcu iba spytat na podrobnosti, lebo maju obavu, ze ten dotycny moze byt ich muz.
Autorka..každý týždeň tu píše pomaly chlap, že jeho manželka odmieta sex takže to čo ti tu píšu tunajšie prispievatelky je len taka teritoriálna podvedoma obrana...cize aby sme mali uzatvorenú otázku ohľadom toho či ti klame alebo neklame ohľadom sexu v manželstve... A keď toho chlapa berieš len ako milenca a nechceš sa ho vzdať tak aký problém...nechceš nikoho iného tak maj svojho milenca a ber ho ako milenca
Inak, takyto vztah so zenatym muzom je ako online hra.
Je super, krasna grafika, dobre sa hra, je to zabava, same prijemne pocity, navyse vtedy, ked na ne mas prave naladu. Ibaze nikdy nic z toho nie je a nebude tvoje.
A je jedno, ze vopred tu podmienku akceptujes a si zmierena, ze raz vyvojar vypne servery a bude koniec.
Dokonca ani neinvestujes (neplatis si realnymi peniazmi zdokonalenia = snazis sa nezalubit), len uzivas.
Stale totiz investujes. Svoj cas. A moznosti, ktore idu okolo teba a ty ich prehliadas, lebo si zastagnovana v tom, ze takto ti to staci.
Ked raz tento vztah skonci, zistis, ze si stale na tej istej zelenej luke, kde si bola pred vztahom s nim, nikam si sa neposunula, iba si o nejaky ten rok starsia.
Ak ta odkopne pre dalsiu, tak budes kludne este aj s pocitom trpkosti a oklamania navrch. Presne ako z tych predchadzajucich vztahov.
Neni len milenka ná vine, v tej posteli su dvaja, a veta, že sex so ženou nemam, ale sa nikdy nerozvediem - tomu veriš? Chlap ktory v 35ke skončil so sexom, sa ženy drži zubami nechtam? Prečo, lebo dobre vari? Upratuje? To vieš aj ty..Tam bude niečo ine, iba žeby nehovoril pravdu..
A keby sa aj rozviedol, raz bude teba podvadzat..
@karolinakr Mne povedal tak, že byt je v jeho výlučnom vlastníctve, nadobudol ho pred svadbou a ak by sa rozviedli, jeho žena by nemala kam ísť. Nemyslím si o to nič, môže klamať aj pravdu hovoriť, to ja nezistím.
To važne? Tak ked sa chce rozviest, nech to spravi čim skor, jeho žena ma kam ist od ubytovne do podnajmu, lebo toto riešia susedia v 70ke a 80ke rozvedeni, žijuci v jednom byte.Chlap chce odist a žena minula vsetky peniaze na rodinu a nema kam.Do domova dôchodcov ist nechce, hadaju sa, neklape im to a musi to byt peklo

Viete aj iné ako hneď urážať? Asi nie, že? Tak pekný večer.