Ako si nájsť kamaráta na sex?
Som dlhé roky bez vzťahu a ide mi to na mozog, okrem iného ten nedostatok sexu spojený s žiadnym sebavedomím ako žena. Už ani flirtovať neviem, zabúdam sa usmievať. Že si nájdem vzťah už ani nedúfam, tak by som chcela aspoň niekoho na sex. Som tridsiatnička, žijem vo Viedni, no nemám slobodne kamošky na chodenie po baroch. S kamošmi z partie to nechcem, aj keď viem o niektorých, čo by mali záujem. Chodím skoro len do fitka, muzeí, na nákupy, občas posedieť s kolegami a kamošmi. Čiže v reáli sa mi nedarí nikoho takého spoznať. Na zoznamkach by sa našli, ale tí chcú väčšinou ONS. Niektorí aj FWB, ale hnusí sa mi to, keď si predstavím, že tak museli mať už kopec žien.
@enmery 🍿
@katica06 Označí @unbeholfen a mňa vypisuje ako starú fragidnu a zasmeje sa. On vie, že ja z lásky.
V tom fitku sa nikto nenájde, kto by ti mohol nejaké cvičenie ukázat, potom ist na proteín Shake a večerné kardio?
Veď normálne vybehni do klubu sama, daj si drink, rozhliadni sa, usmej sa.
Popýtaj sa, čo ťa zaujíma a presuňte sa k nemu, alebo ku tebe..
Ja som to raz urobila, išla som z oslavy v nálade, taxikára som sa spýtala kde to žije a už som sa tam vrtela.
Ako videli, že som sama div sa o mňa nepobili asi piati, s kamarátkami to je ťažké, sú to brzdy.
V tom fitku sa nikto nenájde, kto by ti mohol nejaké cvičenie ukázat, potom ist na proteín Shake a večerné kardio?
@anonym_ebe7e6 chodím do siete jedneho z tých lacnejších, teda tomu zodpovedá aj osadenstvo. Mládež, rôzne komické typy, stredný vek, páriky, len zriedka nejaký sympoš…nie je to ti ako v bežných fitkach na Slovensku. Tie lepšie fitka stoja mesačne tak 100 EUR a to si nemôžem dovoliť
@anonym_autor dame kavu ? ;)
@anonym_ebe7e6 chodím do siete jedneho z tých lacnejších, teda tomu zodpovedá aj osadenstvo. Mládež, rôzne komické typy, stredný vek, páriky, len zriedka nejaký sympoš…nie je to ti ako v bežných fitkach na Slovensku. Tie lepšie fitka stoja mesačne tak 100 EUR a to si nemôžem dovoliť
@anonym_autor ale v tomto je presne problém, musíš chodiť na miesta, kde sú ľudia, s akými chceš byt ty… nájdi si nejakú kamošku kľudne na Facebooku a choďte niekam. Nemusí to byt kamarátstvo na život a na smrť, stačí, že máte chuť podniknúť rovnakú vec
Novy vecer a novo vymysleny blud. Konik ide do.p.razenice. kvalita prispevkov nulova ked napise anonym takuto hlupost par ludi sa chyti.
Novy vecer a novo vymysleny blud. Konik ide do.p.razenice. kvalita prispevkov nulova ked napise anonym takuto hlupost par ludi sa chyti.
@anonym_75136b Nie je to blud. Mnohé písali, že s manželom boli najprv kamosi s výhodami, pripadne že v minulosti mali takých kamosov. Chcela som preto vedieť, kde ich spoznali
ONS a FWB je akože čo?
@anonym_75136b sak nereaguj, co sa vzrusujes 😜
Chces kamosa na sex, ale ONS ci FWB sa ti hnusi.....I call bullshit.
Kamos na sex ano, Friends with benefits uz nie.....to mi nevychadza. Inak ludia ktori maju sklony k nezavaznemu sexu mimo nejakeho oficialneho vztahu budu mat ten body count o nieco vyssi. To ide akosi ruka v ruke 🙄.
Toto bude fake prispevok, tu sa miesaju jablka s hruskami.
@anonym_75136b Nie je to blud. Mnohé písali, že s manželom boli najprv kamosi s výhodami, pripadne že v minulosti mali takých kamosov. Chcela som preto vedieť, kde ich spoznali
@anonym_autor napis Borisovi😂
ONS a FWB je akože čo?
@anonym_736c28 hlavne rakúšanky to mávali v profile, tak som sa spýtal AI. ONS je milovanie na jednu noc, a FWB je kamarát s výhodami. Ale to už nieje vlastne frajerka?
@anonym_autor ja to nemám ďaleko do Viedne, len si písala že “sympoš” a to bohužial pre 102% žien niesom. Áno 102% dobre vidíte, lebo ja som taký nesympatický a odpudivý že ani tie -2% žien čo ani neexistujú, si nevedia mňa predstaviť v ich blízkosti, nie to ešte milovanie.
Takže výlet do Viedne dopadol tak ako do Budapešti… Že sa ani nekonal, lebo ženská ma zrušila ešte na začiatku dvorenia.
Takže výlet do Viedne dopadol tak ako do Budapešti… Že sa ani nekonal, lebo ženská ma zrušila ešte na začiatku dvorenia.
@unbeholfen to ako si planoval ist, by ti platila listok? Popripade obed, veceru aj byvanie?
Ja len otázka, ak ty chceš kamaráta na sex a muži chcú ONS alebo FWB - aký je tom rozdiel? Veď aj ty chceš only sex resp. friend with benefits.
Ja len otázka, ak ty chceš kamaráta na sex a muži chcú ONS alebo FWB - aký je tom rozdiel? Veď aj ty chceš only sex resp. friend with benefits.
@billy_jean možno hľadá trvalejšieho, vernejšieho priateľa, ale nie záväzného partnera s bývaním spolu, s ktorým by si rozumela nielen fyzicky.
@billy_jean možno hľadá trvalejšieho, vernejšieho priateľa, ale nie záväzného partnera s bývaním spolu, s ktorým by si rozumela nielen fyzicky.
@anonym_11e0de no veď to je friend with benefits. To je vlastne podstata toho vzťahu, nie vzťah, iba benefity. Neviem sice, ci sex je benefit, ale kazdy to ma inak 🙂.
@billy_jean chcem FWB, na sex, pripadne občas nejaká krátka dovolenka, ak nebude s kým….ONS nechcem, takých je na zoznamkach vidno- nafotení polonahí, často so zakrytou tvárou. Takí podľa mňa nemajú zábrany a v priebehu týždňa majú aj viaceré, to sa mi hnusí. Skôr by som chcela takého, čo je napr po rozchode alebo je workoholik a nemá čas na vzťah, ale inak nie je nejak zdivočelý. Jedného som tak mala, spoznali sme sa vonku…on chcel aj vzťah, ale mňa vlastne ma nepriťahoval, tak to trvalo krátko.
@billy_jean chcem FWB, na sex, pripadne občas nejaká krátka dovolenka, ak nebude s kým….ONS nechcem, takých je na zoznamkach vidno- nafotení polonahí, často so zakrytou tvárou. Takí podľa mňa nemajú zábrany a v priebehu týždňa majú aj viaceré, to sa mi hnusí. Skôr by som chcela takého, čo je napr po rozchode alebo je workoholik a nemá čas na vzťah, ale inak nie je nejak zdivočelý. Jedného som tak mala, spoznali sme sa vonku…on chcel aj vzťah, ale mňa vlastne ma nepriťahoval, tak to trvalo krátko.
@anonym_autor tak potom prečo si napísala Niektorí aj FWB, ale hnusí sa mi to, keď si predstavím, že tak museli mať už kopec žien. Inak aj na tie benefity a na ten sex potrebuje byť chémia. A musíte sa navzájom sami sebe páčiť. Ak si nevieš nájsť vzťah, tak sexuálny partner bude jednoduchšie? To si myslíš?
@anonym_autor chciet niekoho na sex a zaroven odmietat FWB aj ONS je proti tomu co chces aj ked vlastne ty dufas, ze sa z toho vykluje nakoniec laska ako hrom a najdes si manzela...

@brontofuz