icon

Ako si nájsť kamaráta na sex?

Včera o 20:34

Som dlhé roky bez vzťahu a ide mi to na mozog, okrem iného ten nedostatok sexu spojený s žiadnym sebavedomím ako žena. Už ani flirtovať neviem, zabúdam sa usmievať. Že si nájdem vzťah už ani nedúfam, tak by som chcela aspoň niekoho na sex. Som tridsiatnička, žijem vo Viedni, no nemám slobodne kamošky na chodenie po baroch. S kamošmi z partie to nechcem, aj keď viem o niektorých, čo by mali záujem. Chodím skoro len do fitka, muzeí, na nákupy, občas posedieť s kolegami a kamošmi. Čiže v reáli sa mi nedarí nikoho takého spoznať. Na zoznamkach by sa našli, ale tí chcú väčšinou ONS. Niektorí aj FWB, ale hnusí sa mi to, keď si predstavím, že tak museli mať už kopec žien.

Strana
z2
anonym_10bb8f
Dnes o 06:10

Ahoj, hlásim sa. Som mladší. Za pokus nič nedáš.

autor
Dnes o 06:42
@billy_jean

@anonym_autor tak potom prečo si napísala Niektorí aj FWB, ale hnusí sa mi to, keď si predstavím, že tak museli mať už kopec žien. Inak aj na tie benefity a na ten sex potrebuje byť chémia. A musíte sa navzájom sami sebe páčiť. Ak si nevieš nájsť vzťah, tak sexuálny partner bude jednoduchšie? To si myslíš?

@billy_jean zle som sformulovala vetu

anonym_29edf2
Dnes o 08:14

kolko vazis?

vilma7
Dnes o 08:15

Chod po fotku do sauny ;) mna tam chcel vo Wien raz jeden pretiahnuť...otras.
Stačí ked sa nahlásiš na Badoo a daj oblasť Wien...určite sa ti kopec ozve čo bude chcieť len sex. A kde nájsť niekoho seriózneho a len na sex, ťažko povedať.

orisker
Dnes o 10:00

Žasnem...
Tridsiatnička (!), ktorá býva vo Viedni, navštevuje fitko...
...hľadá chlapa na sex...
...a nevie ho nájsť!
Svet sa naopak obracia!
Tak nezostáva iné, len hľadať ďalej.
Dlho a trpezlivo.
A také hľadanie môže byť aj veľmi príjemné, preto si ho treba užívať.
😉

Strana
z2