icon

Ako si nájsť kamaráta na sex?

15. jan 2026

Som dlhé roky bez vzťahu a ide mi to na mozog, okrem iného ten nedostatok sexu spojený s žiadnym sebavedomím ako žena. Už ani flirtovať neviem, zabúdam sa usmievať. Že si nájdem vzťah už ani nedúfam, tak by som chcela aspoň niekoho na sex. Som tridsiatnička, žijem vo Viedni, no nemám slobodne kamošky na chodenie po baroch. S kamošmi z partie to nechcem, aj keď viem o niektorých, čo by mali záujem. Chodím skoro len do fitka, muzeí, na nákupy, občas posedieť s kolegami a kamošmi. Čiže v reáli sa mi nedarí nikoho takého spoznať. Na zoznamkach by sa našli, ale tí chcú väčšinou ONS. Niektorí aj FWB, ale hnusí sa mi to, keď si predstavím, že tak museli mať už kopec žien.

Strana
z2
anonym_10bb8f
16. jan 2026

Ahoj, hlásim sa. Som mladší. Za pokus nič nedáš.

autor
16. jan 2026
@billy_jean

@anonym_autor tak potom prečo si napísala Niektorí aj FWB, ale hnusí sa mi to, keď si predstavím, že tak museli mať už kopec žien. Inak aj na tie benefity a na ten sex potrebuje byť chémia. A musíte sa navzájom sami sebe páčiť. Ak si nevieš nájsť vzťah, tak sexuálny partner bude jednoduchšie? To si myslíš?

@billy_jean zle som sformulovala vetu

anonym_29edf2
16. jan 2026

kolko vazis?

vilma7
16. jan 2026

Chod po fotku do sauny ;) mna tam chcel vo Wien raz jeden pretiahnuť...otras.
Stačí ked sa nahlásiš na Badoo a daj oblasť Wien...určite sa ti kopec ozve čo bude chcieť len sex. A kde nájsť niekoho seriózneho a len na sex, ťažko povedať.

orisker
16. jan 2026

Žasnem...
Tridsiatnička (!), ktorá býva vo Viedni, navštevuje fitko...
...hľadá chlapa na sex...
...a nevie ho nájsť!
Svet sa naopak obracia!
Tak nezostáva iné, len hľadať ďalej.
Dlho a trpezlivo.
A také hľadanie môže byť aj veľmi príjemné, preto si ho treba užívať.
😉

anonym_0549cb
16. jan 2026

@anonym_autor ale prosím ta keď chce žena sex a nieje nejaká škaredá, bez problémov sa dá nájsť, ideálne nejaký co sa nudí v manželstve

brontofuz
16. jan 2026
@enmery

@enmery ty si moja dohadzovačka ?

anonym_d70809
16. jan 2026

@anonym_autor poznam to, najst podobne nastavenu zenu je pomaly nemozne.

morpheuss
16. jan 2026

@enmery akože som sa fakt nasral na teba teraz.. prečo som nebol označený??? Nechceš sa o mňa podeliť, čo?

autor
16. jan 2026
@orisker

Žasnem...
Tridsiatnička (!), ktorá býva vo Viedni, navštevuje fitko...
...hľadá chlapa na sex...
...a nevie ho nájsť!
Svet sa naopak obracia!
Tak nezostáva iné, len hľadať ďalej.
Dlho a trpezlivo.
A také hľadanie môže byť aj veľmi príjemné, preto si ho treba užívať.
😉

@orisker Ak žiješ v takom veľkom meste, žiješ v anonymite. Nikoho nezaujimaš, každý si hľadí svojho so slúchadlami na ušiach. Ako občas nevravim , že nie je nejaký očný kontakt, ale nie je to ako na Slovensku. Plus si zober množstvo islamských a kadejakých iných prisťahovalcov z divnych kultúr. Nejakého Turka by som splašila za chvíľu.

enmery
16. jan 2026
@morpheuss

@enmery akože som sa fakt nasral na teba teraz.. prečo som nebol označený??? Nechceš sa o mňa podeliť, čo?

@morpheuss Presne si to uhádol 😉

morpheuss
17. jan 2026
@enmery

@morpheuss Presne si to uhádol 😉

@enmery Dobre teda... mne by sa aj tak nechcelo behať do Viedne kvôli sexu 😉

karolinakr
17. jan 2026
@morpheuss

@morpheuss 😀

karolinakr
17. jan 2026
@morpheuss

@enmery Dobre teda... mne by sa aj tak nechcelo behať do Viedne kvôli sexu 😉

@morpheuss jak to, vsak kedysi si tam chodil na sex

morpheuss
17. jan 2026
@karolinakr

@morpheuss jak to, vsak kedysi si tam chodil na sex

@karolinakr Dobre si pamätáš, Kajka... len odvtedy som už veľmi zlenivel...

unbeholfen
17. jan 2026

@anonym_autor slečna autorka tak dáme stretko? Výlet do Viedne by sa hodil. Už som zam dávno nebol.

brontofuz
19. jan 2026

zaplat si gigola ked chces len sex

anonym_39c905
19. jan 2026

@anonym_autor to sa mi nechce veriť, že na zoznamkach či v okolí nikoho nenájdeš.Tak si sadni do auta a príď do sauny, na výlet do Ba do nakupaku, večer do baru

anonym_39adce
23. jan 2026
@anonym_29edf2

kolko vazis?

zafo7
25. jan 2026

Treba zalozit zoznamku na FWB 🙂

luciaholi
28. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_ebe7e6 chodím do siete jedneho z tých lacnejších, teda tomu zodpovedá aj osadenstvo. Mládež, rôzne komické typy, stredný vek, páriky, len zriedka nejaký sympoš…nie je to ti ako v bežných fitkach na Slovensku. Tie lepšie fitka stoja mesačne tak 100 EUR a to si nemôžem dovoliť

@anonym_autor ani v tých by si nic schopne na sex nenasla 🙂))

anonym_9f38fb
28. jan 2026

@anonym_autor tak chceš kamaráta na sex a fwb sa ti hnusí? Trosku som zmätená 😆

lpotucek
6. feb 2026

Ahoj ak chces napis,ja mam to iste

Strana
z2