icon

Ako spracovať manžela?

10. nov 2022

Ahojte ako "spracuvavate" manželov keď chcete niekam večer vypadnúť do mesta zabaviť sa s kamoškami či na kávičku na 2-3hoďky a potrebujete aby ostal doma s deťmi? 🤣 Ten môj sa vždy oduva ako keby som neviem čo šla robiť s nimi 🤣

Strana
z3
kamatopo
12. nov 2022

Použijem tri S-ka a keď nezaberú použijem štvrté S 😉

lelecik
14. nov 2022

Oznámim mu, že idem von, však čo? Aspoň jednu uspim, druhu zvládne on 🙂

simona99687
14. nov 2022

Nepýtam sa predtým ako idem mu poviem ze deti su aj jeho tak nech snimi trávi čas aj on... Žiadne stráženie 😂 stratiť ti môže cudzí rodičia trávia čas... Takže u nás doma to muž dobre chápe 😂

takacovama
14. nov 2022

ako neviem, ze by som ho potrebovala nejak spracovat. samozrejme ak to nebyva nejak moc casto a aj ty jemu dovoli ist sem tam si vybehnut takto s kamosmi, tak by to nemal byt ziadny problem

jennifer007
14. nov 2022

Ex manžel by mi vynadal že som kurva..... Ale terajší by mi poprial dobrú zábavu a postrážil deti 🥰🙏

martula1977
16. nov 2022

Neviem, Ty máš zakázané vychádzky?

triomama
16. nov 2022

Spracovávať?Akože sorry,som svojprávna...poviem že idem a idem.

triomama
16. nov 2022

@drakaria a kolko je takých..mam kamarátku,ktorá s nami nikdy nemôže a ak aj máme nejakú akciu,ide s ňou...tak ju už ani nevolám.Ešte mi povie,že to nechápem.Kks akože sila toto.

autor
16. nov 2022

Tak poslušne hlásim že ma manžel "pustil" šlo o to ze to bol 3 víkend po sebe po dlhšej dobe 😁 v sobotu ma vychádzku manžel 😁

Strana
z3