Ako spraviť sex príjemnejším pri nadpriemernej veľkosti?
Ahojte mamičky,
obraciam sa na vás s prosbou o radu. Nechcem vyznieť komicky, ale žiaľ, som chlap, ktorý má problém, o ktorom sa nehovorí ľahko, no verím, že tu nájdem úprimné odpovede.
Mám nadpriemerne veľký penis a hoci to môže znieť ako výhoda, v skutočnosti mi to spôsobuje problém v mojich vzťahoch. Pri sexe sa často stretávam s tým, že moje partnerky pociťujú bolesť, čo samozrejme nechcem, pretože si prajem, aby sme si obaja užívali tieto chvíle..
Čo môžem urobiť, aby som spravil sex pre ňu príjemnejším a menej bolestivým? Existujú nejaké techniky alebo polohy, ktoré by mohli pomôcť?
Ďakujem za každý nápad, radu alebo skúsenosť, ktorú sa rozhodnete zdieľať.
vagina sa moze casom prisposobit. Mna sex zo zaciatku bolel tiez s mojim chlapom, casom to slo.
@biglovemom mali ste polohu, v ktorej ťa to bolelo menej?
Jo klasika…
Tak choď do polovice, trochu empatie prepána.. talking počas toho nezaškodí. Otvor ústa a bav sa pri Tom, vieš dobre, že tvoja výhoda je vlastne tvoja nevýhoda, tak hlavne ty musís pre to nieco urobiť. Keď pôjdeš hlava nehlava, lebo si myslíš, že sa to páči druhej strane tak si na omyle. Rozprávaj sa. Áno, aj počas toho. Dúfam, že sa nebavíme o "vzťahoch" na jednu noc, lebo tam nie je šanca, aby ste sa pochopili. A hlavne tam ani jedna a ani druhá strana nečaká empatiu. Chápeme sa?
@nurielka snažím sa neíst “hlava nehlava” a zlepším tu komunikáciu. Známosti na jednú noc nemávam. Momentálne nemam nikoho, takže keď najbližšie začnem oznova, chcem to spraviť lepšie. Vďaka.
Tvoj problém to možno priamo nevyrieši, ale pomôcť môže. Svoju (ne)vyhodu by si mohol ponúknuť vo filmovom priemysle pre dospelých. Tam by si s veľkou pravdepodobnosťou nabral skúsenosti čo a hlavne ako to s takým darom robiť. 😉
Ako už bolo spomenuté, komunikácia a klasika, misionár.
Vagina sa prispôsobí na začiatku to je myslím u kazdej ženy tak. Po dlhšej dobe to bolí, ale ona sa roztiahne. Je dôležité neísť nato rýchlo pokial sa žena neuvoľní tak to je ťažšie. Komunikovať 100% aj medzi tým mám 21 rokov a pochopila som že komunikácia aj pri tomto je veľmi dôležitá ;)
@fido69 🤣
@demodun 😂
ak je len velky, to nič..ked je aj hrubý, tak uhm..možno umelú anču skúsiť 🤣
@karolinakr To nie je fér. Možno prave takého by niektoré ženy s radosťou privítali (v Kamasútre im hovoria slonice).
@karolinakr jedine ak ňou chcete byť Vy ;)
Ja byť tebou pracujem na nej, je nezadaná 😄
@karolinakr Kari čo ty na to 🤨😁
@demodun ty si ma neželaj ! 🤣 to tvoja stara mama spominali, ale je to zahrať hru s veĺkým robertkom !
@karolinakr Ide o to či sa tu hru rada hráš alebo nie... 😂
@karolinakr jasné, nepoznáš tú o Valibukovi, Dlhý široký a bystrozraky? 🤣
@fido69 ja som hravý typ 😉
@demodun no vidíš? najprv daš fidovi košík a potom ho poblazniš, že sa rada hraš..toto su tie dnešné ženy, naťahuju muža ako gumku na trenkách
@karolinakr @demodun
Presne tak. Ako sa potom má chlap vyznať v dnešných ženách? Najprv sa správajú hravo, potom natiahnu gumičku... potom keď už je gumička na prasknutie, sa tvária - ja nič ja muzikant. Čert, aby sa vo vás vyznal...

@karolinakr no šak chcel, tak som mu dala 🤪
Mal presne povedať, po čom mu srdiečko piští 🤣

Každý kľúč neotvára každý zámok... nájdi si zámok pre svoj veľký kľúč.