Ako správne postupovať pri tvrdom sexe bez romantiky?
Hanbim sa ale neviem ako postupovat. Pisem si s jednou zenou. Jecz ineho mesta. Piseme si kazdy vecer a boli sme aj par krat von prechadzka kava a raz vecer po drinku v starom parku. Ked si piseme o sexe povie ze to ma rada ked si ju chlap zdrapi a surovo si ju vezme. Ma rada pri sexe tahanie za vlasy. A tu je problem. Ja si to ani neviem predstavit co je este normalne a co uz hrube zaobchadzanie. Surovo si ju vziat? To uz mi pride ako znasilnenie. Ked sme si pisali povedala ze som mal sancu ale moja chyba ze som ju nevyuzil. Ona neurobi ziaden naznak ani prvy krok ale v spravach je hrdinka ze som mohol ze som mal sancu. zrejme ju coskoro.prestanem bavit lebo uz nepise kazdy vecer a je toho menej. Nepotrebujem radu zabudni to pride aj samo. Potrebujem citat co je normalne ako sa zachovat. Mate skusenosti ako ste postupovali ak ste boli na rande kde neslo o romantiku. Stretnut sa este asi stretnene zatial chce len co si mozem dovolit aby to bolo este ok? prosim o radu niekoho kto ma skusenost s takym tvrdym sexom bez romantiky.
Jedna sa LEN o tahanie za vlasy ??? Lebo to za tvrdy sex teda vobec nepovazujem. Teda viacere, nie iba ja
@ivik4 potrebujem rady zo zivota. Povedala pisem to tam ze ma rada ked ju chlap zdrapi a surovo si ju vezme. Toto mi prosim vysvetli.
@ivik4 potrebujem rady zo zivota. Povedala pisem to tam ze ma rada ked ju chlap zdrapi a surovo si ju vezme. Toto mi prosim vysvetli.
@anonym_autor ak potrebuješ toto vysvetľovať,tak naozaj nie su chlap pre ňu a ona nie je pre teba. Nájdi si k sebe vanilku 😉
@anonym_autor Nemá rada romantiku, vyznanie lásky a krásne, milé slová pri sexe. Chce byť podriadená a ty máš byť dominantný. Ak sa ti to nepáči, nemá zmysel pokračovať ďalej.
@anonym_autor ak potrebuješ toto vysvetľovať,tak naozaj nie su chlap pre ňu a ona nie je pre teba. Nájdi si k sebe vanilku 😉
@anonym_ba36de presne o tieto prazdne reci nestojim zjavne nemas skusenost ale chces sa zapojit akurat rada o nicom.
@anonym_autor
staci ti jednoduchy slovny opis, alebo mame rovno posielat instruktazne videa ?
ja len, nech vieme, pri ktorej z moznosti sa rychlejsie odbavis...
@anonym_ba36de presne o tieto prazdne reci nestojim zjavne nemas skusenost ale chces sa zapojit akurat rada o nicom.
@anonym_autor no...a zena, ako opisujes, nestoji o tutmakov, co potrebuju taketo veci konzultovat na koniku.
@anonym_autor Nemá rada romantiku, vyznanie lásky a krásne, milé slová pri sexe. Chce byť podriadená a ty máš byť dominantný. Ak sa ti to nepáči, nemá zmysel pokračovať ďalej.
@elenka74 ale mne by sa to pacilo len kde je hranica co je vziat si ju a co uz hranici so znasilnenim akoze toto ani omylom nechcem. Ale byt surovy dokazem ked chcem akurat ako spravne pochopit kdecto este chce aj ona?
@anonym_autor
staci ti jednoduchy slovny opis, alebo mame rovno posielat instruktazne videa ?
ja len, nech vieme, pri ktorej z moznosti sa rychlejsie odbavis...
@nyusika nebud hlupucka. Realne ma to zaujima a ty si to zjavne nezazila
Slusne som poprosil o radu k veci. Mudre mamicky s nudnym zivotom chapem.ze sa chcu zapojit ale nepomahaju vobec
Bud sa tu honis alebo si fakt tak jednoduchy a nevies zenu ani poriadne 💁🏻♀️. Nerozumiem ze od zien chces návod.
Kks som väcsi chlap nez ty...
A ano, zazili sme to
Zbytocne si utocny
Bud sa tu honis alebo si fakt tak jednoduchy a nevies zenu ani poriadne 💁🏻♀️. Nerozumiem ze od zien chces návod.
Kks som väcsi chlap nez ty...
A ano, zazili sme to
Zbytocne si utocny
@ivik4 mam ju rad je mi s nou dobre ale romantika na nu nezabera. Nehonim si a vadi mi ako vsetky vidite iba to jedno. Chlap nema pravo poziadat o radu? ved staci napisat anonymne. A garantujem ti nehonim si hladam radu. Konik je casto o utocnych zenach. Opytas sa nalozia ti. Dakujem chcem seriozne poradit lebo chcem to s nou posunut dalej.
Ja celkom nerozumiem tomuto odsudzovaniu autora… a ze si ma najst vanilku… kazdy ma v sexe ine hranice a inu predstavu o nom. Tu mam pocit, ze oni dvaja nie su kompatibilni, ak mu nieco pride ako hrube zaobchadzanie a nasilie a jej nie. Uprimne - ja som ta vanilka a aj moj partner, a ak by ma sklbal za vlasy, nepacilo by sa mi to. Ale kazdy to tak nema. Preto autor nedostane univerzalny navod.
Ja celkom nerozumiem tomuto odsudzovaniu autora… a ze si ma najst vanilku… kazdy ma v sexe ine hranice a inu predstavu o nom. Tu mam pocit, ze oni dvaja nie su kompatibilni, ak mu nieco pride ako hrube zaobchadzanie a nasilie a jej nie. Uprimne - ja som ta vanilka a aj moj partner, a ak by ma sklbal za vlasy, nepacilo by sa mi to. Ale kazdy to tak nema. Preto autor nedostane univerzalny navod.
@anonym_9574e2 ja celkom nerozumiem, naco taktyto komentar.
evidentne je jasne, ze sa sem prisiel odbavit.
ale teda - co mu poradis, mily anonym ?
Rada znie nerob nič sám proti sebe a keď to nepride prirodzene,tak môžeš mať nacvičené techniky ale nebude to dobré hlavne pre teba
A keď to chces posunúť?do postele?skus a uvidíš
No keď máš zaujem o vzťah,to neviem ci dlhodobo by vás to oboch bavilo ked nieste na jednej vlne
No slovo znásilnenie zabudni
I keď by to ,,chcela,, nepoznate sa na toľko aby si vedel čo si môžeš dovoliť keď povie NIE
A moze to hranicit s hocicim psychickým a nakoniec ťa označí za nasilnika
No to buď ním si alebo nie a je jedno , že si to dievča,, pýta,,
@anonym_9574e2 nikto ho neodsudzuje, nechápem z čoho tak vyvodzuješ.Slušne som mu,ako žena, napísala a chcela som ušetriť kopec času a frustrácie. Táto žena jednoducho nie je pre neho a môže sa aj na hlavu postaviť a nosiť ruže inej.To je celé....🤷 a autor je zjavne nielen komunikačné jelitko...
@anonym_9574e2 ja celkom nerozumiem, naco taktyto komentar.
evidentne je jasne, ze sa sem prisiel odbavit.
ale teda - co mu poradis, mily anonym ?
@nyusika je mi luto ludi ako ty. Vidis okolo seba iba ludi co sa odbavuju? Ty sa tiez iba vsade odbavujes alebo hladas radu ked ta nieco trapi? Mozem aj tebe napisat jecto vec v ktorej potrebujem poradit. Seriozne. Rozumies? Zahod predstavy ze vsetcinokolo teba su iba uchylni. Ta zena ma velmi pritahuje a zatial to neskoncila a ja chvem vediet za co ma nezavru.
@anonym_9574e2 nikto ho neodsudzuje, nechápem z čoho tak vyvodzuješ.Slušne som mu,ako žena, napísala a chcela som ušetriť kopec času a frustrácie. Táto žena jednoducho nie je pre neho a môže sa aj na hlavu postaviť a nosiť ruže inej.To je celé....🤷 a autor je zjavne nielen komunikačné jelitko...
@anonym_ba36de ruze som nikdy nedaval ale mam respekt byt nasilny lebo neviem co je este ok a co uz za hranicou.
@nyusika je mi luto ludi ako ty. Vidis okolo seba iba ludi co sa odbavuju? Ty sa tiez iba vsade odbavujes alebo hladas radu ked ta nieco trapi? Mozem aj tebe napisat jecto vec v ktorej potrebujem poradit. Seriozne. Rozumies? Zahod predstavy ze vsetcinokolo teba su iba uchylni. Ta zena ma velmi pritahuje a zatial to neskoncila a ja chvem vediet za co ma nezavru.
si uchylak
a nie, vsetci okolo mna uchylaci nie su.
napisem ti, za co ta nezavru - za to, co vyhovuje vam obom.
ale ty nechces radu.
ty chces citat o konkretnych praktikach a to ta vzrusuje.
a pokial ti to tu budu ludia pisat, budes sa odbavovat.
takto to je.
temu nahlasuje, uz je tu tuch uchylakov naozaj viac, nez je slusne.
Rada znie nerob nič sám proti sebe a keď to nepride prirodzene,tak môžeš mať nacvičené techniky ale nebude to dobré hlavne pre teba
A keď to chces posunúť?do postele?skus a uvidíš
No keď máš zaujem o vzťah,to neviem ci dlhodobo by vás to oboch bavilo ked nieste na jednej vlne
No slovo znásilnenie zabudni
I keď by to ,,chcela,, nepoznate sa na toľko aby si vedel čo si môžeš dovoliť keď povie NIE
A moze to hranicit s hocicim psychickým a nakoniec ťa označí za nasilnika
No to buď ním si alebo nie a je jedno , že si to dievča,, pýta,,
@anonym_b51d4d provokuje flirtuje hra sa. To sa mi.paci a vztah neriesim ved sme spolu nespali. Iba to chcem posunut dalej.
@anonym_ba36de ruze som nikdy nedaval ale mam respekt byt nasilny lebo neviem co je este ok a co uz za hranicou.
@anonym_autor V bežnom živote mám rada aj romantické gestá, v posteli môže byť aj tvdší. Jej hranice spoznávaj s ňou. Na začiatok môžeš potiahnuť za vlasy, pridržať na chvíľu ruky. Ďalej by mala ona povedať, naznačiť, či to chce posúvať. Pekný deň.
A prečo sa tu akože osočujete, ľudia? 😀
Tvoja otázka znie vlastne ako? Že ako máš na to s ňou ísť v posteli? Ako postupovať? Toto ti ale konkrétne nikto nepovie. Veď skúšaj, spoznávajte sa, postupne zisťuj, čo má rada. Keď ti vraví o ťahaní za vlasy, tak to sprav, veď možno sa to zapáči aj tebe 😀
@anonym_autor Myslím, že najlepšia rada pre teba je, že hľadaj niekoho, kto je s tebou sexuálne kompatibilnejší, lebo u tejto to pravdepodobne nedáš.
Pýtaš sa ale ako na ňu... aj tvrdý sex môže byť konsenzuálny... napríklad namiesto "Chceš prísť ku mne domov?" povedz "Teraz ideme ku mne domov a poriadne ťa tvrdo vyšukám". Je to príkaz, čo ju vzrušuje... a zároveň jej dávaš dostatočný priestor, aby povedala nie. Doma jej daj safe word v šýtle "Tvoje safe word bude xxxxx, kým ho nepovieš, budem si s tebou robiť, čo sa mi zachce" (povedz to rozkazovacím tónom hlasu). A potom si ju komanduj... vyzleč sa, otoč sa, teraz ma fajči, ty suka.. strč jej ho hlboko do úst... plieskaj ju po zadku... aj jej facku, atď, atď... fantázii sa medze nekladú.
Alebo, ak ti fakt záleží na jej šťastí, daj jej na mňa kontakt 😂
@anonym_autor V bežnom živote mám rada aj romantické gestá, v posteli môže byť aj tvdší. Jej hranice spoznávaj s ňou. Na začiatok môžeš potiahnuť za vlasy, pridržať na chvíľu ruky. Ďalej by mala ona povedať, naznačiť, či to chce posúvať. Pekný deň.
@anonym_e9f22d uprimne velmi pekne dakujem. Dobra rada. Vazim si to
@anonym_autor prepánajána, už rozumieš tomu, že sa ti pár z nás snaží povedať, že buď to v sebe máš alebo nie?! V tvrdom sexe a pri určitých praktikách obzvlášť to človek vidí, cíti, počuje a hlavne komunikuje,ale to musia byť obaja na rovnakej vlne a z rovnakého cesta.Keby som mala dávať mužovi návody,tu pritlač, toto sprav tak ma veľmi rýchlo chuť prejde. Snáď už si nejaký ten sex zažil, takže snáď vieš, pretože to tak funguje všeobecne, ale za mňa ti hovorím,ako žena čo toto praktizuje, že už teraz z tvojich vyjadrení vidím, že to nemáš v sebe. Dá ti jednu,dve šance,ale keď ju to nebude baviť, pôjde o dům dál....
@anonym_autor Myslím, že najlepšia rada pre teba je, že hľadaj niekoho, kto je s tebou sexuálne kompatibilnejší, lebo u tejto to pravdepodobne nedáš.
Pýtaš sa ale ako na ňu... aj tvrdý sex môže byť konsenzuálny... napríklad namiesto "Chceš prísť ku mne domov?" povedz "Teraz ideme ku mne domov a poriadne ťa tvrdo vyšukám". Je to príkaz, čo ju vzrušuje... a zároveň jej dávaš dostatočný priestor, aby povedala nie. Doma jej daj safe word v šýtle "Tvoje safe word bude xxxxx, kým ho nepovieš, budem si s tebou robiť, čo sa mi zachce" (povedz to rozkazovacím tónom hlasu). A potom si ju komanduj... vyzleč sa, otoč sa, teraz ma fajči, ty suka.. strč jej ho hlboko do úst... plieskaj ju po zadku... aj jej facku, atď, atď... fantázii sa medze nekladú.
Alebo, ak ti fakt záleží na jej šťastí, daj jej na mňa kontakt 😂
@morpheuss make my day😂🤩😍🖤
@anonym_autor prepánajána, už rozumieš tomu, že sa ti pár z nás snaží povedať, že buď to v sebe máš alebo nie?! V tvrdom sexe a pri určitých praktikách obzvlášť to človek vidí, cíti, počuje a hlavne komunikuje,ale to musia byť obaja na rovnakej vlne a z rovnakého cesta.Keby som mala dávať mužovi návody,tu pritlač, toto sprav tak ma veľmi rýchlo chuť prejde. Snáď už si nejaký ten sex zažil, takže snáď vieš, pretože to tak funguje všeobecne, ale za mňa ti hovorím,ako žena čo toto praktizuje, že už teraz z tvojich vyjadrení vidím, že to nemáš v sebe. Dá ti jednu,dve šance,ale keď ju to nebude baviť, pôjde o dům dál....
@anonym_ba36de jemu staci, ked bude citat, co mu ti niekto pise.
zivu zenu nevidel zblizka uz velmi dlho

Jedna sa LEN o tahanie za vlasy ??? Lebo to za tvrdy sex teda vobec nepovazujem. Teda viacere, nie iba ja