Ako ste nabrali odvahu druhýkrát sa vydať?
Ahojte, ani neviem čo od tejto diskusie čakám... Je to iba môj výlev... ale možno mi niekto pomôže vzchopiť sa 🤦
Som rozvedená, exmanžel ma podvádzal,rozviedli sme sa po dvoch rokoch. Deti nemám. Už počas rozvodu som sa spoznala s jedným mužom, s ktorým to už dva roky ťahám. ... Je to presne ten muž,o ktorom som celý život snívala. Stojí pri mne v každej životnej situácii, je veľmi starostlivý a cítim, že do nášho vzťahu dáva, všetko, čo môže. Od kedy ho poznám, zažívam najlepšie obdobie môjho života...On si ma ale chce zobrať a mať so mnou rodinu. ... Tu nastáva môj problém. Zbožňujem deti a nikdy som si nevedela predstaviť svoj život ináč ako mať rodinu, ale moja minulosť ma veľmi poznačila. Už nechcem zažiť neveru, rozvod, veľmi sa bojím opätovného zlyhania ... Moja rodina mi v tom vôbec nepomáha. Chcú, aby som ostala pre istotu radšej žiť sama, hrozne ma to stresuje... 😔 Je tu niekto, kto zažil niečo podobné? Ako ste nabrali odvahu sa druhýkrát vydať?
Môžeš prežiť svojich 100 rokov na tejto planéte v strachu zo zrady, nevery, zlyhania alebo môžeš akceptovať, že sa to môže stať, a prežiť svoj sen o rodine so skvelým partnerom.
Príležitostí urobiť toto rozhodnutie nebude veľa, jednu máš práve teraz.

@autorka Uz som to tu na mk minimalne raz pisala, tak sa ospravedlnujem, ak bude mat niekto pocit, ze sa opakujem...
Jazdis na aute? Ja som zacala az na "starobu". Velka skoda, lebo az pri soferovani som si, vdaka vytke ucitela v autoskole, uvedomila, ze zit znamena "soferovat" svoj zivot.
Cize.. ak urobis chybu, napriklad v zakrute oskres puklicu, musis sa z chyby poucit a hotovo. Ziadne rozmyslacky, ziadne uvazovanie, plac, osprsvedlnovanie alebo strach,. Ze, jaaaj chudak puklica, stala 1000euri, budu sa mi smiat, otec ma zahlusi, uz nikdy nebudem odbacat do lavotocivych zakrut, videl ma niekto??? Hanbaaaa!!! Abo ze pocas jazdy budes otvarat okno, aby si sa pozrela jak si tu piklicu poskrabala, alebo v strede cesty zastavis. Nie.
Musis iba pozerat vpred a sustredit sa na to, co pride. Lebo ked sa budes obzerat dozadu, ked sa budes bat ist dalej, alebo ked sa nebudes sustredit na to, co pride, tak co?
Naburas a ublizis si este viac, ako predtym, alebo niekomu nevinnemu.
Cize? Ok, rozviedla si sa, zradil ta niekto, komu si verila, sklamala si rodicov(si myslis)...
Sadaj spät do auta a lepsie sa sustred na to, co pride, zivot ide dalej, neobzeraj sa dozadu.