icon

Ako ste prišli na neveru?

6. mar 2023

Zaujima ma to. Pripadne to možno aj niekomu pomôže.

Strana
z2
alexas56
6. mar 2023

zmena správania, nemal čas, chodil neskôr domov, bral si so sebou mobil aj do sprchy, veľmi často menil plány..odpisovať na správy si chodil do inej miestnosti

autor
6. mar 2023

@alexas56 áno sedí. Ale ako si ho konfrontovala.

tanyag
6. mar 2023

Sám sa priznal 😁 žiadna zmena správania, žiadne odmietanie sexu, žiadne chodenie neskoro z práce domov, žiadna zmena planov...proste stíhal 2 ženy naraz 😂

autor
6. mar 2023

@tanyag u nás zatkla

joannita
6. mar 2023

Pri jednom ex som mala tusaka, zmena spravania a potom mi to docvaklo, tak som zavolala rovno dotycnej a ona sa prezradila.
Pri dalsom ex som mala podozrenie ked som sa vratila po tyzdni domov, ze nieco nieje ok. Uz ani neviem ako, som sa dostala k vypisu z jeho telefonu a tam som videla, ze si sms koval o 1 rano s jednym cislom aj 15sms. Zavolala som na to cislo, predstavila sa inym menom a od dotycnej som zistila ako sa vola. A potom to uz islo. Asi mesiac este zatlkal, vraj k nej chodil iba "opravovat telku" 😂 alebo to ze chodil pre nu do prace a isli na kavu bolo vraj uplne normalne, ze co hystercim
Teraz sa smejem na tom, ale bolo to velmi tazke obdobie. Ked len tusis a nemas istotu. Lepsie je vediet zlu pravdu, ako zit v neistote

autor
6. mar 2023

@joannita presne zožierama má neistota.

jajanka31
6. mar 2023

Zoberieš telefón a prečítaš všetko a zistis

autor
6. mar 2023

@jajanka31 zablokoval si všetko

emmulienocka
7. mar 2023

Ak si vsetko zablokoval, tak uz tym sa priznal.

Ja osobne nerozumiem tomu, preco je "zakazane" hrabat sa v telefone manzela. Ja som sice nikdy nemala tu potrebu, ale je to asi tym, ze my si telefony pred sebou neskryvame. Dokonca mame rovnake hesla. Ked ja nieco potrebujem a mam svoj v nabijacke, tak si beriem manzelov mobil a on zasa moj. Rovnako je to aj s pc, aj ked kazdy mame svoj, hesla mame rovnake. Cize si vieme pozriet aj emaily. Ale preco to robit, ked viem,ze nic neskryva. Kebyze nieco skryval, tak mi ten telefon neda.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
denisah6
Autor odpoveď zmazal
mell27
7. mar 2023

Mal mobil na paušál a prišlo mu zaplatiť o 70 centov viac, tak som si pozrela faktúru a zistila, že si predplatil plusko na pokeci ... 🤦😃

jajanka31
7. mar 2023

@elizabet173 presne tak nie je tam dovera. A potom sa niečo stane a ľudia majú zbytočne problémy v ťažkých chvíľach lebo nevie heslo na mail, na rôzne portály do banky,lebo dnes už všetko cez rôzne konta,prihlasenia cez internet a zrazu nevedia podplatiť ani ucty a nic spraviť a riešia zbytočne problemy

zorkahorka
7. mar 2023

@joannita neuveritelne, ako sa chlapi dokazu zamotavat, ze? Kazdym slovom sa prezradzaju 🙈 podcenuju zensky instinkt 🤣

beronsche
7. mar 2023

@elizabet173 presne, mne to tiez pride zvlastne, ze niekto neda partnerovi mobil do ruky, lebo je to vraj sukromie.. Ja muzovi mobil nelustrujem, ani on mne, ale ktory prvy schytime, ten pouzijeme.. 🙂
@denisah6 je rozdiel, ak to niekto nikdy nerobil a zrazu zacal.. to je naozaj podozrive.. asi o tom zeny pisu..

zuzana9393
7. mar 2023

Ja som na neho vybafla, že o tom už viem. Mali sme krízu, vlastne som absolútne nečakala,že ozaj za nejakou chodí. Mali sme 20, teraz by ma to už asi nenapadlo. No a on sa priznal. Vlastne nevedel o ktorej z nich viem 😅 neskôr keď to celé prehrmelo, tak mi povedal, že proste chcel skúsiť aj niečo iné. Ja som sa k nemu tiež nechovala najlepšie, bol to obrovský dobrák a asi mi to išlo na nervy alebo čo. Teraz sme kamaráti.

sergejj
7. mar 2023

@emmulienocka ale si sa ne priamo priznala ze ho obcas skontrolujes. 😀🤫

mia781312
7. mar 2023

Ja nijak povedala mi to na kartách ta dva týždne balík kufre 😂

mikadooo
7. mar 2023

@denisah6 ahoj. Ale na rozdiel od dotyčného, máš na svoje konanie rozumné, jasné a logické argumenty. On pravdepodobne nie, okrem toho, že to je "jeho súkromie". @autorka, podľa mňa všeobecne ten vzťah nemá moc zmysel, keď mu nedôveruješ. Bez ohľadu na to, či máš, alebo nemáš pravdu...🤷. Ale rozumiem ti, rozísť sa len kvôli domnienkam je asi tiež divné. Tak verím, že pravda sa čoskoro ukáže, nech sa zbytočne netrápiš pri niekom, kto za to nestojí.

emmulienocka
7. mar 2023

@sergejj no raz, lebo som v emailoch hladala, co mi objednal k sviatku 😀😀😀

h2
7. mar 2023

Nemám problém dať mužovi môj telefón, keď si potrebuje zavolať napríklad. Som mu verná a nemám pred ním tajnosti. Napriek tomu by sa mi nepáčilo, keby mi bez môjho vedomia išiel do telefónu pozerať, čo si s kým píšem. Nepíšem nič tajné, ani pohoršujúce, čo by za žiadnych okolností nemohol vidieť. Ale proste nechcem, aby si čítal, čo si napríklad píšem s kamoškami. Ani ja mu do mobilu nejdem.

pozitivnaenergia
7. mar 2023

Nasla som obal od kondomov v aute.

komplikovana
7. mar 2023

ci je telefon jeho sukromie, zalezi, ako ste si to u vas nastavili. Ak si predtym mala volny pristup a teraz vsetko zablokoval, uz nieco znaci. Ak mas pochybnosti vo vztahu a nieco sa vymyka vasmu nastaveniu, myslim, ze nepotrebujes ziadne dokazy. Vies si sama urcit, co este tolerujes, co je cez ciaru. Ak by si objavila, ze ti zahyba, uz aj vies co urobis?

macatt
7. mar 2023

Tak ja som našla nohavičky za košom na prádlo, ktoré neboli moje, v aute odpadnutý taký Nalepovací necht, ranku na penise a keď som naliehala kto bol v podniku pozerať s nimi fotbal tak nemal problém spomenúť akože kamarátovú frajerku a vtedy som presne vedela koho nájdem doma, keď prídem skôr z práce ako som chodila🙈

veroonikadan
7. mar 2023

@tanyag toto si neviem predstavit ako to mohol davat a ze teda ziadne vycitky svedomia alebo nieco, ze si vobec mohol lahnut do postele vedla teba a netankovalo ho to, akoze ozaj zvlastne :/

tanyag
7. mar 2023

@veroonikadan
Noo stáva sa...výčitky svedomia asi prišli neskôr, keď som ho po 11 rokoch opustila 😁 ale zachovala som si chladnú hlavu...stávajú sa aj horšie veci 🙂

veroonikadan
7. mar 2023

@tanyag toto ta obdivujem, ze si to takto zvladla, ze s chladnou hlavou, ja by som asi vystrelila na mesiac, neviem akoby som sa k tomu postavila, akoby som sa zachovala. neprosil o odpustenie?

banderaska29
7. mar 2023

baby dajte na svoju intuíciu. my ženy to máme v sebe. či už hovorím o sebe, o kamoškách. snažíme sa svoje pocity potláčať a ospravedlňovať chlapov, ale bohužiaľ 95 percent nás intuícia neklame. ak svojho chlapa poznáš tak to vycítiš. niekedy si to treba iba priznať, pozriet sa na to racionálne a tak sa k tomu aj zachovať. nie je normálne chodiť všade s telefonom ako pes, ani sa zamykať, ani mať zaheslovaný mobil na 100 zámkov..

tanyag
7. mar 2023

@veroonikadan
Zbytočne robiť cikus...nič sa tým nevyrieši 🙂 tak ako to v daný moment zabolí, tak to v daný moment aj "odbolí" 😁 a prosiť mohol koľko chcel...vzala som dieťa a odišla 🙂 a vieš čo? Máme teraz super rodičovský vzťah...povedala by som, že ešte lepší ako keď sme boli spolu...a to sme už cez 3 roky od seba 🙂

beronsche
7. mar 2023

@macatt zabudnute nohavicky? To ako ta zenska utekala domov? Ona snad chcela, aby si na to prisla..

Strana
z2