Ako viete, že to je on?
Podľa čoho viete/cítite že je pre vás váš partner/manžel/priateľ ten pravý?
Proste že to je ON
Vopred nezistis
Z pohladu dievcata (nechvalim sa ale úprimne konštatujem) , ze som pekna, múdra aj väčšinou aj milá ( nie vždy) a chlapci sa na mna lepia. Tak za viac rokov som si ešte nenašla pravdepodobne ani takého, akého mas ty. Ale ked som bola predtým vo vzťahu, tak som si casto hovorila ako tuto na MK radia - chlapcov je dost. Stretnem na kazdom kroku. Videla som aj kopu pekných v mojom okolí. No ale realita ma zaskocila. 👌😂 Nie je to také jednoduché niekoho len tak stretnúť. Kopu chlapcov sa ti trebárs bude páčiť, ale nebudu ti povahou vyhovovať a naopak. Ak ti na tvojom niečo vyslovene neprekáža, tak ja by som na tvojom mieste nemenila. Alebo... síce to bude znieť hnusne, ale ked uz tak ostan vo vztahu a dufaj, ze mozno stretnes lepsieho a az tak sa rozid. Inak je to podla mňa zbytočný risk.
Ten pravý je ten, pri ktorom sa nepýtas prečo som (ešte) s nim.
Od začiatku som bola pred ním sama sebou
Odjakziva mi s nim bolo dobre a dodnes sa nanho tesim a uzivam si, ked sme spolu
Ja to viem podla spolu odzitych rokov a prezitych skusenosti,,, viem, ze ak mi to snim nevyjde, nevyjde mi to so ziadnym, lebo kazdy bude bud horsi alebo rovnaky alebo rovnaky vzmysle ( ze negativa a pozitiva budu ine, ktore u mojho niesu/su, jednoducho ked je manzel vasnivy a iny by nebol ale zasa by bolo menej hadom a pod.) Ziaden nebude lepsi. Som takto stastna..spolu sme stastny 🙂

@jjanulienka
@mondolina inak ked som tak nad tym premyslala...tak tie chvilky ked uvazujem ci je ten pravy..su vacsinou vcase pms alebo ms😂 tak asi to bude ok