Ako vybrať správnu veľkosť kondómu?
Máme taký problém, že manželovi skĺzava kondóm. Rozlišujú sa nejako veľkosti? A ak áno ako spoznať správnu veľkosť. Na krabičke sme žiadne označenie nenašli.
Podľa veľkosti výbavy 👌
@explorer666 Ale ako sa to pozná na krabičke, sú rôzne farby, ale žiadna veľkosť tam napísaná nie je.
My size. Ponúkajú všetky veľkosti. Treba zmerať obvod normálne krajcirskym metrom. Bežne su asi 54-56. Ja som sa trápil prečo s kondómom to je take zle a veľkosť bol problém. Začal som kupovať podľa veľkosti a pomohlo. Ozaj to spravi veľa 😉
Značka my size má na vyber niekoľko veľkosti podľa obvodu penisu. Dĺžka je asi rovnaká pre všetky typy. Takže aj pán s menšou hrúbkou si nájde taký čo mu bude pasovať 🙂
Mne vždy sedeli všetky, ktoré sme s manželkou používali (Mondos, Durex, Be Heavely, Pepino, Love Sensation) a to ani nemám nejaký veľký penis, skôr menší. Tak nechápem, čo za znacku to používate. Mne sa fakt nikdy nestalo, aby mi skĺzol alebo pretrhol. Ak chces poradiť, napíšem ti spravu. Nemôžem tu písať pod vlastným nickom, lebo by ma tu všetky užívateľky ukameňovali.
V drogerii kupis najbeznejsie velkosti (cca. 54-56). Najvacsie som kupoval 60. Na krabicke byva nominalna sirka, ale byva to len malymi pismenami oznacene, zalezi na znacke. Kondomy mimo standard, ci uz velke, alebo male kupuj na specializovanych e-shopoch.
Myslím že mu bude sedieť, myslím si že veľkosť kondómu nemusí byť presne na veľkosť penisu. Dĺžka je pre všetky hrúbky skoro rovnaká. Vyskúšajte a uvidíte 🙂.
@tom_02 Ale veľkosť 45 je na obvod 9-10 cm a dĺžku 16 cm.😲
To ako vážne je menšia veľkosť?
@sagitta33 Ano, to je mensia velkost. Samozrejme su to rozmery pri erekcii. Dlzka nie je az taka dolezita, lebo kondom je zrolovany, ak je 16 cm vela, tak nevyrolujete celu dlzku, ale nechate ciastocne zrolovany. Dolezity je priemer. Treba kupit mensie balenie a vyskusat, ci vyhovuje. Pripadne skuste viac velkosti a uvidite (45, 47, 49)....
Abo rozlišujú sa aj veľkosti . Kupujeme tu konkretne značku My Size . Majú tam v popise aj tabuľku veľkostí. https://www.eroloveshop.sk/kondomy-podla-velkosti
A aká je veľkosť kondomu pri obvode 8cm?
@sagitta33 prosim ta ako si odmeral 8cm? Koľko máš rokov? Ja kupujem veľkosť 60-64 obvod 14,8cm. U mna bol problém že tie bezne má skrtili a spôsobovali skorsie vyvrcholenie a ostával pri koreni akoby zarezany pásik a nedali sa zrolovať skôr iba natiahnuť. Meraj obvod krajcirskym metrov v najhrubšom bode.
@sagitta33 prosim ta ako si odmeral 8cm? Koľko máš rokov? Ja kupujem veľkosť 60-64 obvod 14,8cm. U mna bol problém že tie bezne má skrtili a spôsobovali skorsie vyvrcholenie a ostával pri koreni akoby zarezany pásik a nedali sa zrolovať skôr iba natiahnuť. Meraj obvod krajcirskym metrov v najhrubšom bode.
@anonym_88654e Áno, krajčírskym metrom bol obvod 7-8 cm.
A ešte asi hlúpa otázka, pri nasadzovaní môže byť predkožka nepretiahnutá?
@sagitta33 Pri nasadzovani je potrebne aby bola predkozka stiahnuta a zalud odokryty. Kondom sa natiahne na penis s co najviac vytiahnutou predkoskou. Ked je kondom natiahnuty, trochu sa potom vrati predkozka spat na zalud a kondom sa doroluje ku korenu penisu. Umoznuje to aby sa predkozka pohybovala a redukuje sa trenie pocas styku.
@anonym_88654e Tak nie každý má taký hrubý penis, poprípade taký dlhý...
@anonym_88654e Tak nie každý má taký hrubý penis, poprípade taký dlhý...
@tom_02 to chápem že každý sme v niecom rozdielny. Mna len zaskočil obvod 7cm lebo tam bude problém kúpiť kondom.
@sagitta33 no pri bežnej veľkosti kondomu sa ti asi predložka nestiahne. Hlavne kúpiť veľkosť 45 a občas skontrolovať aby sa nezvliekol. Zenu urob pri predohre a potom skusaj 😉
@sagitta33 no pri bežnej veľkosti kondomu sa ti asi predložka nestiahne. Hlavne kúpiť veľkosť 45 a občas skontrolovať aby sa nezvliekol. Zenu urob pri predohre a potom skusaj 😉
@anonym_88654e Len pre upresnenie, je to rozmer môjho manžela.😉
Nie 7, ale 7-8 skoro 8. Zatiaľ sa nesťažujem.🙂
@anonym_88654e Len pre upresnenie, je to rozmer môjho manžela.😉
Nie 7, ale 7-8 skoro 8. Zatiaľ sa nesťažujem.🙂
@sagitta33 aha prepáč. Kúp tu značku Mysize 45. Je super že ste si sadli a si spokojná.
@tom_02 to chápem že každý sme v niecom rozdielny. Mna len zaskočil obvod 7cm lebo tam bude problém kúpiť kondom.
@anonym_88654e Ten spomínaný 45 MM je najmenší mám pocit takže jedine ten. Ale kondóm môže byť aj o niečo väčší len nesedí až tak dobre. Ale myslím že mu bude sedieť v pohode.
Ak sa mu sklzava velkost S tak asi si uz velmi nepomozete
Ak sa mu sklzava velkost S tak asi si uz velmi nepomozete
@anonym_e36ffd veľkosť sa uvádza v mm najmenšia dostupná je 45mm pozri značku Mysize. Je na obvod 9-10cm ak má menej musí ho pridržať pri vytiahnutí aby neostal dnu.
Mám 11 CM vtáka a všetky bežné predajne kondómy mi bez problémov pasujú.nekupuj xxl L a nemôžeš mať problém🙂
Mám 11 CM vtáka a všetky bežné predajne kondómy mi bez problémov pasujú.nekupuj xxl L a nemôžeš mať problém🙂
@anonym_cf67d1 ty máš skoro štandard čiže 52-53 su vhodne na obvod 11cm. Su aj taký čo majú obvod 9cm a tam je problém kúpiť preto sa chcú poradiť. Správna veľkosť robi pri sexe veľa.
Prezervatív treba zrulovať až do konca k tej gumičke, potom to drží..
Prezervatív treba zrulovať až do konca k tej gumičke, potom to drží..
@anonym_4402eb no keď je kondom moc široký a penis tenký tak veru nedrží. A zas aj naopak tesný kondom nerobi dobrotu preto treba kupovať na mieru. Ja som si zvykol kupovať na mieru a nedá sa to porovnať.

Ano su rozne velkosti...na internete vies objednat ale ci an bezne v obchode to uz neviem