icon

Ako zabudnúť a posunúť sa ďalej po nevere?

alicka92
20. sep 2022

Ahojte mamičky. Prosím vás o radu. Ako zabudnúť a posunúť sa ďalej. S manželom sme spolu takmer 10 rokov. Pred pol rokom som sa dozvedela, že mal milenku a nielen to. Že mal prenajatý byt vo vedľajšej dedine, že spolu behali po wellnesoch, po výletoch, kým ja som kojila nášho vtedy pol ročného synčeka. Spoznali sa na zoznamke. Vravel mi, že chodí na služobky, ťahali to spolu vraj mesiace a ona mi napísala správu, vraj jej nepovedal, že má manželku a ona o ničom nevedela. Oľutoval to, seká dobrotu. Ale ako mu mám opäť veriť? Myslela som si, že je to medzi nami dokonalé a krásne. Bola to strašná rana pod pás. Nechcem sa rozviesť kvôli synovi a hlavne nemám kam s malým ísť. Ako mu znova začať veriť? Plus mi porozprávala, že mal kadekoho iného, ale neviem, možno klamala. Mne sa nechcr veriť, žeby niečo také robil. Som psychicky na dne..

Strana
z2
vilma7
21. sep 2022

Tak toto je podľa moc moc ťažké po.tom, čo ti manžel vykonal.
Podľa mňa len dobrý odborník, sama to určite nedáš. A myslím nie pre teba samu, ale pre vás ako pár. Parova terapia.
A obdivujem ťa, lebo ten tvoj si veru odpustenie nezaslúži.

nurielka
Autor odpoveď zmazal
nataly420
21. sep 2022

@elizabet173 😃 a čo je pre nu dobre plakať v kúte ? Ešte viac sa snažiť? :D veď s ním tak čo tak zostane čítaj v príspevku :D takito chlapi potrebuju zažiť to iste čo oni robia aby pochopili :D tebe sa to nemusíš páčiť

nataly420
21. sep 2022

@elizabet173 a to že ju nemá rad a že by mu to bolo jedno ? Haha no to určite on si je istý čo má doma a to je jeho a na to mu nikto nemôže siahať :D preboha veď chlapské ego je nekonečne preto toto robi … potom to tak vyzerá on veľmi dobre vie že si jeho zena nechá srat na hlavu a preto ta nevera :D a prečo by sa mala vyspať s pol mesta ? Ja som niečo takéto vôbec nepovedala 🙂 ja som myslela to že nech mu ukáže že aj ina môže nie len on a ver mi panko by si veľmi dobre rozmyslel či niečo take chce

elizabet173
21. sep 2022

@nataly420 čo vyrieši tým, že si nájde milenca? Bude jej muž verný? Nebude ju ďalej klamať? Nemusí mu predsa ukazovať, že aj ona môže, ona to vie, že môže, kto jej v tom zabráni, keby chcela? Na jej mieste by som hľadala možnosti, ako od neho odísť a postaviť sa na vlastné nohy, nie mu ukazovať, že aj ona môže podvádzať. Keď si muž prenajme byt, aby sa tam mohol stretávať s milenkou, navyše v čase, kedy má doma malé bábätko, tu nie je čo zachraňovať. Neznižovala by som sa k tomu, aby som mužovi takýchto charakterových vlastností ukazovala, že aj ja môžem podvádzať, na čo? Energiu by som smerovala na nájdenie práce, bývania.

nataly420
21. sep 2022

@elizabet173 to je samozrejme druha možnosť ale keďže má malé dieta pracu pochybujem že nájde 🙂 môže počkať 4 roky a pritom suchat nohami doma a na sk praca plus bývanie je 80%nerealne keďže výdavky sú šialene :D talke jej ostáva akurát tak sklopiť uška a poslúchať ojebavaca :D no každý si je strojcom vlastného šťastia ja preferujem iné metódy 🙂

karolinakr
22. sep 2022

Keď si prenájme byť a chodí po wellnesochto už je vzťah,tam nejde len o sex,klamal,že je slobodný..ty s malým bábätkom...on nemá charakter ..to je chore

pragmaticka
22. sep 2022

Už by som s nim nebola!

rodinka
24. sep 2022

Tiež mi spravil priateľ to isté. A kopu ďalšieho... Kým som bola ja tehotná 😭😭 prešlo už skoro 8m... Dodnes sa neviem cez to preniesť... A som na tom asi ako ty autorka..

Strana
z2