icon

Ako zachrániť manželstvo bez lásky?

22. jún 2024

Islo to tak postupne, ale uz rok citim, ze ma muz nelubi.odpoveda len najnutnejsie, je stale zle naladeny aj tak odpoveda.uz si nema co so mnou povedat.k synovi 8 rokov tiez nie je najmilsi.krici po nom.k dcere 2 rocnej sa este sprava ako tak ale aj ju okrikuje...rozpravala som s nim o tom xkrat ale nic.vypocuje a dalej si robi po svojom.kazdu hadku co je o jeho spravani a otoci tak aby sme sa nesustredili na neho co on ma zmenit ale co ja som mala urobit a neurobila som otoci vsetko na mna uz neviem co robit...hypoteka na krku 2 male deti...ja nevoem ci sa tak super pretvaroval ked sme spolu chodili alebo sa tak zmenil v manzelstve...ale zmenil sa velmi.podla mna tam bola vo velkej miere pretvarka, ovladal sa a chcel sa ukazat v lepsom svetle.ale aj prispelo k tomu aj to, ze kariere rastol a tym mu stuplo aj sebavedomie a mna si prestaval vazit...ja neviem co...uz nevladzem bojovat za manzelstvo kedze som v tom boji len sama.zvazujem od neho s detmi odist...ale deti by velmi trpeli.maju ho radi.

Strana
z3
alexis617
26. jún 2024

Vieš manželstvo sa rokmi mení si raz hore a raz dole iné je to bez detí ,starostí ,hypotéky, práce aj u vás sa to utrasie keď deti podrastú najdi si prácu popri materskej ktorú môžeš stíhať pri deťoch z domu pomôže ti to z frustrácie ja by som sa zbláznila na materskej a to mám 4 deti od pol roka som pri každom mala prácu už stúpne ti sebavedomie ,nezávislosť finančná a si niečo odložíš bokom on ťa vidí len doma a že všetko ťahá platí on preto je nervózny a kričí stačí málo nenavarené,neupratané,riad na stole hračky po zemi skús pochopiť aj jeho chodí do práce a doma nájde teba už možno ani nevie čo sa s stebou má rozprávať si len doma s deťmi môžeš mu pripadať menejcená dúfam, že si aspoň vždy upravená a namaľované lebo také ženy možno stretáva v.praci nemá chuť sa s tebou baviť o deťoch a domácnosti chápeš či ti chcem tým povedať prvom rade sa musíš zmeniť ti v nútorne aj navonok aby mal on.zmymel niaky o teba bojovať

gretaaa
3. júl 2024

Ja mám to isté môjmu mužovi takto preplo u nás je problém aj alkohol síce ale povedal že má už dlhšie nemiluje a.takisto sa len pretvaroval máme dve deti malé takisto hypo dom nedorobeny zrazu mu preplo že mu vadí na mne všetko ani ho nepriťahujem no koniec rozvod dovidenia a tá arogancia nezáujem že som psychicky zničená jemu jedno sám pre seba deti tiež extra záujem žiadny

trnkovnica
4. júl 2024

@konicekmodry Suhlasim...

apolka77
6. júl 2024

Ono je asi aj problém ako sa rozprávate a že nezvládate hádky. Keď ty budeš jemu hovoriť len o chybách a čo robí zle samozrejme sa postaví do obrannej pozícii. Nehovor o ňom.
Hovor o sebe.
Ako sa cítiš ty.
Toto je kameň úrazu, že dvaja ľudia sa obviňujú ty si taký - ty onaky- ty si to povedal -spravil , nespravil kvôli tebe sa cítim takto ..to je cele zle. Zranuju sa a ešte viac prehlbujú priepasť medzi sebou.
Ja by som ti navrhla manželskú poradňu ak on odmietne chodiť nevadí, chod sama .
Aj tebe to pomôže.
S mužom sa najlepšie rozpráva keď je uspokojeny =jedlo, sex, pochvala , úcta...choď na to prefíkane.

centrumcz
22. nov 2024

zivot je kompromis !
zivot je nadherny ,len velmi kratky
na vsetko musia byt DVAJA !

Strana
z3