icon

Ako začínajú milenecké pomery?

19. aug 2026

Casto su tu temy o roznych mileneckých pomeroch.
Mna by zaujimalo, ako sa to vlastne zacne? Minulr sme to s kamoskou rozoberali. Napr. Dvaja sa stretavaju v praci a co. Jedného dna sa jeden na druheho vrhne ci ako :D

Strana
z2
anonym_eae5fb
19. aug 2026

@anonym_autor u nas v robote to zacalo tak ze ti dvaja sa spolu vzdy zasivali do firemnej kafeterie na kavu a riesili v dlhych rozhovoroch svoje zivotne otazky a "moja zena mi nerozumie". A ostavali tam cim dalej tym dlhsie po praci a potom zrazu boli spolu.

anonym_69f523
19. aug 2026

Zacne to tak, ako kazdy iny vztah. Co je to za divnu otazku. Ty si ako zacala s niekym fungovat?

autor
19. aug 2026
@anonym_69f523

Zacne to tak, ako kazdy iny vztah. Co je to za divnu otazku. Ty si ako zacala s niekym fungovat?

@anonym_69f523 ano kus divna, lebo aj ta situacia medzi dvoma je divna, ved maju doma manzela/manzelku..tak si to neviem predstavit ako stratia zabrany alebo ako si to nacrhnu

autor
19. aug 2026
@anonym_eae5fb

@anonym_autor u nas v robote to zacalo tak ze ti dvaja sa spolu vzdy zasivali do firemnej kafeterie na kavu a riesili v dlhych rozhovoroch svoje zivotne otazky a "moja zena mi nerozumie". A ostavali tam cim dalej tym dlhsie po praci a potom zrazu boli spolu.

@anonym_eae5fb ahaa, takze tam urcite doslo k bozkom a potom to uz išlo

anonym_d3bc5e
19. aug 2026

Podľa mňa rôzne, od postupného zbližovania rozhovormi, správami, pohľadmi a prvými letnými dotykmi, ktoré sa predlžujú až po jednu opitú noc na nejakej akcii napríklad...

autor
19. aug 2026
@anonym_d3bc5e

Podľa mňa rôzne, od postupného zbližovania rozhovormi, správami, pohľadmi a prvými letnými dotykmi, ktoré sa predlžujú až po jednu opitú noc na nejakej akcii napríklad...

@anonym_d3bc5e no tak ked je pri nich alkohol, to mi je jasné,ze sa nevedia kontrolovať.

anonym_69f523
19. aug 2026

V praci ludia travia vela casu, tak tam najcastejsie stretnu niekoho. Ak si rozumeju, zacnu sa viac stretavat, neriesia ziadne problemy s detmi, nehadaju sa na sprostostiach, casto vidia toho kolegu ruzovymi okuliarmi a idealizuju si ho. Vtedy pride bezhlava zamilovanost a ked sa stretnu na firemnom vecierku....

anonym_ffdd99
19. aug 2026

@anonym_autor ano presne tak to zacne ako si napisala, tak ako kazdy iny vztah, je jedno ci je niekto zenaty vydata, ak su si k sebe blizky tomu nikto nezabrani pokial to chcu, a za dalsie teba do toho ani nikoho ineho nic nie je a nechapem co sa kto do koho stara co robi, mozno to robi aj tvoj muz ci frajer a ani o tom nevies

autor
19. aug 2026
@anonym_ffdd99

@anonym_autor ano presne tak to zacne ako si napisala, tak ako kazdy iny vztah, je jedno ci je niekto zenaty vydata, ak su si k sebe blizky tomu nikto nezabrani pokial to chcu, a za dalsie teba do toho ani nikoho ineho nic nie je a nechapem co sa kto do koho stara co robi, mozno to robi aj tvoj muz ci frajer a ani o tom nevies

@anonym_ffdd99 co si taka podrazdena 🙂 clovek sa zamysla nad roznymi vecami, tak mne napadlo toto, vsak ked ta to rozculuje, tak preskoc diskisiu

anonym_71512a
19. aug 2026

Aj exky niekedy sú rady milenky

autor
19. aug 2026
@anonym_69f523

V praci ludia travia vela casu, tak tam najcastejsie stretnu niekoho. Ak si rozumeju, zacnu sa viac stretavat, neriesia ziadne problemy s detmi, nehadaju sa na sprostostiach, casto vidia toho kolegu ruzovymi okuliarmi a idealizuju si ho. Vtedy pride bezhlava zamilovanost a ked sa stretnu na firemnom vecierku....

@anonym_69f523 tak na firemnych akciach je to asi najjednoduchsie, resp.na nejakych teambuildimgoch

autor
19. aug 2026
@anonym_71512a

Aj exky niekedy sú rady milenky

@anonym_71512a tiez pravda ,nad tym som sa nezamýšľala.

anonym_ffdd99
19. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_ffdd99 co si taka podrazdena 🙂 clovek sa zamysla nad roznymi vecami, tak mne napadlo toto, vsak ked ta to rozculuje, tak preskoc diskisiu

@anonym_autor ja sa kde rozculujem? ani podrazden anie som neboj, nemas insie co na robote ze sa toto pytas?

anonym_71512a
19. aug 2026

Aj kamarátstvo, poznám viac takých
Takže nie vždy ten človek je nový

autor
19. aug 2026
@anonym_ffdd99

@anonym_autor ja sa kde rozculujem? ani podrazden anie som neboj, nemas insie co na robote ze sa toto pytas?

@anonym_ffdd99 ale ved sa mozem pytat,co ja chcem, na to su diskusie. A nie, nemam co insie na robote, vsak tu nikoho konkrétneho neriešim:D
A keď to niekto robi,ze ma mimomanzelsky pomer, je to jeho vec, ja neodsudzujem ludi, ked neviem,co je za tym.

autor
19. aug 2026
@anonym_71512a

Aj kamarátstvo, poznám viac takých
Takže nie vždy ten človek je nový

@anonym_71512a z kamarátstva to poznam aj ja ,

anonym_9c30be
19. aug 2026

@anonym_autor presne tak ako hocijaký iný vzťah. S jediným rozdielom, natajnaša 🤫😃

ivicatolic
19. aug 2026

@anonym_autor to néé... šak najprv popíšete, potom vybehnete na drink, potom sa opáčite, a keď vám to šmakuje, dáte si pravidelný kalendár ...😆👀👀💋

anonym_d01e8d
19. aug 2026

zacne to normalne. rozhovor. dalsi. spolocny humor. sympatie. nemusi byt ani alkohol na akcii.

anonym_71512a
19. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_71512a z kamarátstva to poznam aj ja ,

@anonym_autor a aj na nete
Zadaní a hľadajú nezáväznu zábavu alebo nestastna žena hľadá ani nevie čo a hneď sa chytí na super nezáväzný sex atď atď
Je to jednoduché lebo ľudia, ktorí nemáju nepriestrelnu morálku aby nepodviedli sú jednoduchí
a ked sa nájdu dvaja rovnakí,tak to ide samé

anonym_ffdd99
19. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_ffdd99 ale ved sa mozem pytat,co ja chcem, na to su diskusie. A nie, nemam co insie na robote, vsak tu nikoho konkrétneho neriešim:D
A keď to niekto robi,ze ma mimomanzelsky pomer, je to jeho vec, ja neodsudzujem ludi, ked neviem,co je za tym.

@anonym_autor vies co chod radsej spat, vidno ze si unavena

anonym_465999
19. aug 2026

Ak cestuje niekto pravidelne vlakom, alebo mhd tak aj tam sa dajú dokopy. Najprv iba rozhovory a potom si vymenia kontakty, najprv len do práce. Neskôr majú tajnú novú simkartu. No a potom sa stretnú, idú niekam do hotela. Až im to prestane stačiť a nevera sa prevalí. Potom začnú žiť spolu, keď je po rozvodoch... a do pár rokov to začne znova, keď zistia, že je to ešte horšie ako pri predošlom vzťahu.

anonym_70480e
19. aug 2026

@anonym_autor ja si to neviem predstaviť, ale skús napísať Dominike Cesnakovej na IG, Ivanovi Gáborík tiež a možno ti to vysvetlia.

autor
19. aug 2026
@anonym_70480e

@anonym_autor ja si to neviem predstaviť, ale skús napísať Dominike Cesnakovej na IG, Ivanovi Gáborík tiež a možno ti to vysvetlia.

@anonym_70480e nemam IG :D

autor
19. aug 2026
@anonym_465999

Ak cestuje niekto pravidelne vlakom, alebo mhd tak aj tam sa dajú dokopy. Najprv iba rozhovory a potom si vymenia kontakty, najprv len do práce. Neskôr majú tajnú novú simkartu. No a potom sa stretnú, idú niekam do hotela. Až im to prestane stačiť a nevera sa prevalí. Potom začnú žiť spolu, keď je po rozvodoch... a do pár rokov to začne znova, keď zistia, že je to ešte horšie ako pri predošlom vzťahu.

@anonym_465999 no krásne,ako ludia funguju

anonym_465999
19. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_465999 no krásne,ako ludia funguju

@anonym_autor Áno a aj dosť smutné. Málo je takých, čo skutočne vedia popracovať nielen na sebe, ale aj na vzťahoch.

anonym_c0b85d
19. aug 2026

@anonym_autor niekedy spoznas na nete, stretnete sa a je tam proste chemia... tak zacne milenecky vztah

anonym_1c03ae
19. aug 2026

@anonym_autor Máš 3 roky,keď sa toto pýtaš? Prečo by sa na seba vrhali? Ty si sa ako zoznámila so svojím partnerom?Vrhli ste sa na seba či ako?

anonym_b52669
19. aug 2026

Moj manzel ma totalne ignoroval niekolko rokov, akokolvek som sa snazila zachranit vztah, raz mi dosla uz chut lebo prisiel niekto, s kym som si fakt rozumela, po vsetkych strankach. Zacalo to ako nevinny flirt cez spravy neskoro v noci;) zistili sme, ze sme na rovnakej vlne, lenze aj on mal priatelku s podobnou situaciou ako ja. Niekolko dni sme si “to uzivali” cez spravy, cely den, nonstop, az sme sa stretli, ze ci je tam taka konstelacia aj nazivo. No bola…

anonym_70e89d
19. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_69f523 ano kus divna, lebo aj ta situacia medzi dvoma je divna, ved maju doma manzela/manzelku..tak si to neviem predstavit ako stratia zabrany alebo ako si to nacrhnu

@anonym_autor uplne klasicky.Doma je to nuda,stereotyp a o to horsie,ked su doma nezhody,kriza,denne dokola to iste.Co zjest,co nakupit,co zaplatit,do toho riesit deti,ulohy,ich krik,choroby,unava,rutina.Este ked sa pripoja financne tazkosti a pod.Potom pride nejaky impulz v podobe vecne usmiatej kolegini,ktora velmi vsetkemu rozumie,je taka butlava vrba,potesenie v tom celom.Najprv je to naozaj len o priatelstve,unik z toho bezneho zabehnuteho zivota,no casto krat to konci pohladenim,bozkom,az to preusti do mileneckeho pomeru.Ved doma je to naprd a s nou take krasne,och tolka ulava z toho celeho.Lenze zabudol vol,ze telatom bol.Na zaciatku je vzdy vsetko krasne,aj s manzelkov to bolo na zaciatku krasne,kym neriesili domacnost deti hypoteku a pod.Ta predstava,ze ta kolegina je ina,je mylna.Aj s nou by to casom sklzlo do toho otrepaneho zivota,lenze nema kedy,kedze to zostava v rovine tajnej,len ako milenci.Ziadne byvanie,ziadne deti,spolocne seky,uvery a spolocne stresy.Vzdy to je krasne a relaxacne.Presne pre toto,su v omyle,ze ta milenka je potecha.Keby s nou zacali zit,mat deti,do toho este riesili alimenty uz na existujuce deti,travenie casu s nimi,rozvod a pod.uz by to take kuzelne nebolo.Lenze k tomu malokedy dojde,pretoze milenec/milenka,je len potecha,nic viac.Vybocit z toho,o com sa nechce doma rozpravat a riesit to,o tom,ze doma je to okukane,o tom,ze deti uz len tak nevrati,ked ho nebavia.Toto je lepsie.Doma zenska,potomkovia,navarene,postarane a hajde sprijemnit si chvile inde....Potom je tu este verzia takych,ktory ziju pre sex a skratka,nebavi ich sex stale s tou istou zenskou.Tu casto pise aj jeden profio muza,ktory sa netaji tym,ze zenu ma rad,no potrebuje stale ine a ine v postely 🤔chore,akoby to nevedel pred svadbou.Alebo vecni zoznamkari.Ty vacsinou zostanu len pri vypisovani.Ta potreba,zdvihnut si ego,sebavedomie,ze stale na to mam.Uz ich nebavi na zachode cumet na vtipne videa,alebo pozerat automoto.Radsej pri kakani volia zoznamky a vzrusuju sa predstavov,ze hoc doma skrieka dieta,zena sa chce ist osprchovat,treba ist nakupit a pod.mu nejaka lasicka 20 rocna napise "ahoj" a zrazu ma zivot zmysel,stale je borec 🤷‍♀️.

Strana
z2