Ako zbaliť chlapca?
Ahojte, asi je to trapna téma, ale vedeli by ste mi dať nejaké tipy?
Bud sama sebou a ak on ma o teba zaujem, zbali on teba.
@zmrzlinka2021 Prepáč, ale to je taka obkecana rada uz. Ja som sama sebou roky a nemala som nikoho poriadne. Chcela by som skôr konkr., ze aj ked budem sama sebou, tak čím si zvýšim pravdepodobnosť.
Sorry, ale mne ako chlapovi by bolo smiesne, kebyze evidentne ma bali baba... si poviem, ze asi fakt "zufalka"
Tak najskor kupis dobry baliaci papier a si 3 metre povrazka. A pri baleni ti nesmie utiect. Idealne predtym opit. 🙂
@zmrzlinka2021 a co je na tom zle, ked baba bali chalana? Tak ako moze muz balit zenu, tak aj zena muza. Ci zijeme v nejakom inom storoci?
@7lenka11 pre vacsinou muzov je to znamenie, ze ide o zufalku. On sa nemusi snazit, nie je v pozicii lovca, iba sa mu "zena podlizuje". To nie je o storoci, ale ak muz nedobija a nema zaujem dobijat zenu, zena by mala mat nejaku tu zensku power a nepodlizovat sa. Z toho co sa bavim s velmi vela muzmi, nie je im to sympaticke na zene
@zmrzlinka2021 zaujimave.. ja to tak vobec nevnimam.. proste, ked sa zene zapaci muz, nevidim nic zle na tom, preco by mu nemala prejavit naklonost.. samozrejme, nehadzat sa mu do postele, ani nerobit zo seba trapku... ale necakala by som, ze niekto v roku 2022 zmysla stale tak, ze muz je lovec a zene neprislucha flirtovat, balit 🙄
No, v prvom rade sa treba uistiť, že vie, že existuješ. 😁 Potom treba na seba upozorniť, niečím zaujať a dať najavo záujem. Potom už len čakať. (Konkrétne neporadím, záleží od situácie, od prostredia, v ktorom sa stretávate... atď.)
Mojho synovca zbalila o 2 roky starsia baba na ulici tak, ze mu pochvalila outfit, vymenili si kontakty a napisali si. Normalne spolu chodia teraz. Cize odvaznym stastie praje
Čo chceš poradiť? Tam záleží od situácie, či ste kamaráti, či nie, akú ma on povahu, ako si s daným človekom rozumieš. Niekedy tie lásky prichádzajú tak, že človek ani nevie ako.
Zalezi ako to vnimas. Mas typy ktore su skor traditional co sa randenia tyka cize cakaju kedy muz urobi prvy krok co je uplne v poriadku, ale jedna nevyhoda ktoru tato strategia ma je, ze si v pozicii tzv. "sitting duck" a vyberas z toho co sa ti ponukne ( muzi ktori ta oslovia ). Ak ta oslovia len idioti tak dospejes k zaveru, ze vsetci dobri muzi su uz zadani.
Ako uz bolo spomenute, muzom neimponuju zeny ktore ich uhanaju, ale ak das v zdravej miere najavo, ze mas zaujem vyraznejsim sposobom tak mozes byt uspesnejsia. Proaktivne zeny maju vyhodu v tom, ze oni si vyberaju namiesto toho aby cakali kto si vyberie ich.
Ako sa vravi " ak nepride hora k mohamedovi, musi prist mohamed k hore".
Stastie praje odvaznym. Chod za svojim cielom a nenechaj sa odradit tradicnymi gender roles. Uz davno nezijeme v 50. rokoch a rovnost pohlavi znamena, ze mas rovnake moznosti ako muzi 🙂
@modrykomik alebo stastne saty😂😂
@hopsadobrandejsa Ďakujem za radu. A akym sposobom to mozem dat najavo aby to bolo ešte v "zdravej miere"? Trosku ma tu prekvapilo, že napisali baby, že budem za zufalku a že to bude brať jak podlizovanie. Zneistilo ma to. Ja som nikdy nudzu o chlapov uprimne nemala a nesnazila som sa nikoho zbaliť. Skôr tiez chlapci obletovali mna. Ale presne ako píšeš... ten výber proste nič moc.
S balenim je to tak. Bud budes aktivna v hladani stastia, vyberat si sama, alebo budes sediet a cakat, ake cudo sa na teba nalepi. A potom sa na neho stazovat, ze chces odist s 2 detmi a rozviest sa.
na to podla mna tipy nie su. je to bud alebo a svsetko zalezi aj od danej situacie. no kazdopadne vela stastia prajem
@liljana To je zvlastne, že niektorí radia byt aktivna a niektorí, že to je zúfalé začať niekoho baliť.
Ja uprimne neviem. Poznam ale pripad, kedy sa baba chlapovi úplne nepáčila, ale dokazala ho zbaliť nejako asi po roku. Jej sa pacil od prvej chvile a ze si povedala, ze toho si proste vezme a uhanala ho. Teraz ked ho stretnem taa na nu nedá dopustiť a príde mi, že sa dosť snaží na to, že sa mu ani nepáčila. Ale su spolu zatial len 2 roky.
Lebo su dva druhy zien. Pasivne, ktore hovoria, muz ju ma zbalit, muz ju ma zivit. Chcu iba mat deti a byt zenou v domacnosti. A aktivne. Co si vie, chce vybrat a vie sa postarat o seba aj sama. Byt aktivna neznamena sa niekomu vnucovat. Niekto sa ti paci, das tomu sancu, aby ste sa porozpravali, ci si vobec sedite, ci by chcel. Ked ziadna iskra neprebehla, alebo on nevyvija ziadnu snahu, ides dalej. Nestalo ta to viac ako 10 min casu. Je na tebe, ktory pristup zvolis, ktory ti viac sedi v zivote. A ktory bude fungovat tebe.
Ked ta raz za rok niekto oslovi, nemas moc na vyber. Vyberas z toho jedineho. A uz po prvom stretku si nemusite sadnut. Nemate sa o com bavit. Ked si komunikativna a vies nadviazat rozhovor s inymi ludmi, vyberas si z 10tich.
"A akym sposobom to mozem dat najavo aby to bolo ešte v "zdravej miere"? "
Neviem aku mate dynamiku vztahu, ako casto sa stretavate atd. cize to je trocha zlozitejsie urcit. Mozno viac "nahodnych" dotykov ( ako to vy zeny robite na tajnaka 🙂 ), viac usmevov, uprimny zaujem dozvediet sa o nom viac.
Musim ale povedat, ze velmi dolezite je vediet ci je vobec zaujem z jeho strany. Ak nema zaujem o vztah s tebou tak je absolutne jedno co urobis a potom budes naozaj za zufalku ako to tvrdia dievcata.
Ako sa vravi " choose your battles". Musis intuitivne vediet urcit kedy tam sanca je a kedy nie.
" Trosku ma tu prekvapilo, že napisali baby, že budem za zufalku a že to bude brať jak podlizovanie."
Ja sa nechcem nikoho dotknut, ale preco si robis tazku hlavu z toho co si o tebe budu mysliet zeny z verejneho fora? Ak bude tvoja tuzba ziskat si ho vacsia nez obavy co si o tebe budu mysliet ini, mozno zazijes nevidane uspechy.
"Ja som nikdy nudzu o chlapov uprimne nemala a nesnazila som sa nikoho zbaliť. Skôr tiez chlapci obletovali mna. Ale presne ako píšeš... ten výber proste nič moc."
Je to na tebe, ale poviem ti uprimne, ze zeny ktore vedia co chcu su velmi sexy. Zenam velmi imponuje ked vedia, ze muzi maju o nich zaujem. To iste plati pre muzov. Nam tiez lichoti uprimny zaujem zeny. Nie kazdeho bavi lamat si hlavu ci zena ten zaujem ma alebo nie. Niekedy taka priamociarost je to co chlap potrebuje aby si ho dotlacila tam kam sam chce ist.
Nemusis nic urobit, ale ak ani on nic neurobi tak budes musiet akceptovat fakt, ze si prepasla sancu. Zivot je raz taky.
Pri kazdom je to ine, na to neexistuje presny navod. Treba byt sama sebou, a hlavne komunikovat 🙂
Asi ani nemam nejaky navod ze ako. Co ja viem :D Asi som ale bola co sa mna tyka prilis otvorena uprimna a bezprostredna :D
Vidím, že ti nikto neporadil, všetci maju len blbe kecy odveci a nezabudli napísať aj ako máš nič nerobiť a len čakať, jaký blb ťa v akom bare zbalí ožratý.
Gratulujem, modrý koník nesklamal.
Dosť by pomohol vek a nejaká situácia. Či ste si úplne cudzí ľudia, alebo sa už poznáte, či je to človek v práci a podobne... ale čo tu budem vymýšľať. Jednoducho ho niekam pozvať musíš. ,,. v praci na zaklade niečoho sa začnite rozprávať, potom obráť temu na niečo iné, čo prevažne povieš ty o svojom nejakom záujme. A potom na ďalší pokus, trebars o tyžden ho vieš osloviť ľahšie, keď už ste sa stretli a bavili. Môžeš sa ho konkrétne spýtať či by nešiel na nejakú akciu... ja neviem... koncert alebo také... hlavne by si nemala klamať
...
A ako zbaliť... jednoducho... pozerať sa mu do očí a usmievať sa.