Ako zbaliť chlapa?

6. aug 2021

Poraďte mi nejaké racio tipy,ako zbaliť chlapa,s ktorým sa už pár rokov sexuálne stykam? Nič nesilim,nie som žiaľ ani zaľúbená,ale akosi mám pocit,dla jeho správania,že by tej možnosti bol nakloneny. Obaja sme nezadani, moc to meniť nechceme,ale nejako aspoň "upratať" tento náš neštandardný vzťah len tak pre náš vnútorný pocit by sa už asi žiadalo. Neviem,ako na to...čo by som mala alebo mohla preto spraviť ja ako žena?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gubcikova
6. aug 2021

Sledujete spolu už dlho a ty nevieš ako ho zbaliť?

autor
6. aug 2021

O nás alebo tak sa nerozprávame,to nie....chcela som nejaký taký nenápadný skôr rafinovaný tip,aby sa namotal on sám,akože aby to bol jeho napad

vroni
6. aug 2021

Mňa by skôr zaujímalo, prečo by som ho mala chcieť zbaliť. Spávate spolu, nerozprávate sa o vzťahu a nie si do neho zamilovaná. Prečo by sa mal chcieť na teba namotať? Kamarát s benefitmi je o tom, že na seba nie ste namotani.

asia83
6. aug 2021

Nie ste zaľúbená, ale chcete ho zbaliť? Hmmm. Respektíve chcete, aby on zbalil vás, aby ste sa necítili iba ako jeho matrac?

zuzubb007
6. aug 2021

@vroni tiez ma to zaujima, autorka si namysla, ze nic k nemu citi ale bude to opak, bohuzial ziadny navod nieje keby chlapec okrem sexu chce aj viac tak sa prejavi, odporucam to zabalit raz a navzdy

zooeynka
6. aug 2021

Mu povedz ze v tvojom okoli sa vyskytol muz, ktory ta bali a mozno to bude vazne a vase kamaratstvo s benefitmi koncis. Podla jeho reakcie, vyrazu ksichtu a celkoveho postoja voci tejto informacii sa zariad. Ak ti popraje stastie s inym tak ta ma hlboko niekde a dalej ho riesit nemusis....a mozno naopak o teba zabojuje. Uvidis.

autor
6. aug 2021

Tak neviem lebo v poslednom období už ani sex nie je priorita,stačí pokecať alebo len tak akože ležať vedľa seba,čo pred tým nikdy nechcel alebo sa pýta,či som s niekým bola kým sme neboli dlhšie spolu a tak podobne.

syslik81
6. aug 2021

pozri ked ta doteraz nezbalil tak to zrejme ani nechce.. bud do toho ryp a prides o sex s nim alebo a ho nrovinu spytaj ci mu to tak ako je vyhovuje al ci nechce skusit daco ine -i ked neviem naco ked ho nemilujes ... stracas cas s niekym s kym to aj tak nema buducnost .. radsej najdi niekoho na kom ti zalezat bude a kto ta bude milovat

autor
6. aug 2021

@syslik81 navrhla som mu nejaké aktivity mimo sexu, akože nejaký kvázi plán do budúcna.....neodmietol....to som navrhla úsmevne a nenútene na margo jeho vety,vraj koho by stále bavilo oba súložiť...

spadnutaslivka
6. aug 2021

už som tu dačo podobné čítala. nakoniec vysvitlo, že baba sa len potrebovala pochváliť, že má chlapa na nezáväzný sex (a pritom bola namotaná že až, ale tvárila sa, že je nad vecou)

desore
6. aug 2021

@asia83 Preco by mala byt jeho matrac??? Zo sexu ma pozitok iba muz ci obaja?
Nevynasajte sudy, pokial o ich vztahu nic neviete! To, ze spolu nezdielaju spolocnu domacnost, neznamena, ze sa nemaju radi.

lily14
7. aug 2021

Ako dlho sa stretávate? A aký máte vek?