icon

Ako získať súkromie v malom byte?

9. sep 2024

Baby toto fakt není výmysel, ale už neviem ako. Máme s priateľom 1 izbový byt takže súkromie skoro žiadne. Ľúbime sa ale po sex.stranke je to bieda. Priateľ ma rád sex tak raz za nejaký čas a keď aj tak no nič moc. Ja som potom strašne nadržaná a potrebujem to zo seba dostať. Väčšinou to dopadne tak, že si to spravím radšej sama lenže doma nemáme súkromie. Niekedy to potrebujem aj 3x po sebe aby som zo seba dostala to napätie, lenže keď je on doma nemám to moc kde si spraviť. Ja som z toho na nervy. Mám pred ms a vtedy idem vybuchnúť. Čo mám robiť? Pred ním sa hanbím si to robiť. Neznášam keď sa niekto na mňa diva

Strana
z2
adriana858
Odpoveď bola odstránená
iceberg
11. sep 2024

To má koľko rokov ten chlap keď nezvláda zdravú ženu ?

lindusss2016
15. sep 2024

Ja zas nerozumiem radam, ze sa mas schovavat v sprche, alebo posielat ho na nakup. Normalne by som ho na tvojom mieste poprosila, ze ak ta teda nedokaze uspokojit, nech ide na chvilku aspon do kuchyne, ze sa musis urobit a je ti blbe pred nim, ked sa ani nemieni pridat 🤷 normalne treba o tom otvorene komunikovat. Alebo sa nahod do sexi pradla a zved ho, ja neverim, ze tomu nejaky chlap moze odolat...

Strana
z2