Ako zistím, či nevera online ešte pretrváva?
Ahojte, neviem či ste sa s tým stretli. Pol roka po svadbe som zistila, že manžel si vypisuje s nejakými ženami na instagrame. Dovtedy som nevedela ani len že Instagram má, proste zhoda náhod a klamstvo vyplávalo na povrch. Ale žiaľ, neviem čo bolo v konverzaciach. Čo viem malo tam byť aj fotky a podobne, vraj sa tam prezentoval ako slobodny, ale vraj sa nestretli. No tomu môžem aj nemusím veriť.. v Tom čase keď som to zistila, som bola už v 8tt tehotenstva. O čom on vedel, dieťa bolo plánované a máme aj staršie dieta.. zadusal sa že mu preplo v hlave a že ľúbi len mňa a že ma nechce stratiť. Chodíme od vtedy aj do manželskej poradne. No mám pocit, že opäť sa niečo deje. ten istý pocit ako vtedy, len neviem ako zistiť, či mám pravdu, alebo som zostala už "len" paranoidna. Keďže on chodil na net cez inkognito stránky, tie sa neukladajú do histórie.
Neviem či ho mám konfrontovat a riešiť to s ním, keďže aj predtým mi klamal a nič som nezistila, ani len netušila. Tak aby mi aj teraz neklamal do očí a nič nevyriešim. Alebo mám čakať a nejako zistiť či to ešte stále robí, ale ako?... 🫣
ako dopadol pokec pri vine?
To by aj mna zaujimalo.
A keby si spravíš falošný profil a napíšeš mu prvá? To si neskúšala?
Pravdepodobne si s niekym vypisuje. Ty si to v minulosti odhalila, on prestal ale samotný problém, dôvod, prečo to robil sa nevyriešil. Preto sa k tomu vracia. Kvôli niečomu to robí, niečo ho na tom láka a uspokojuje. Teba to samozrejme zranuje. Toto treba riešiť, pochopiť prečo napriek všetkému si s tým nedá pokoj (chyba mu vo vzťahu romantika, vášeň, spriaznená duša, zvyšuje si tym nízke sebavedomie,..)? Potom môžete hľadať riešenie.
Pokial sa so žiadnou nestretol, nemal fyzicky kontakt, brala by som to ako flirtovanie. Niekto i flirtovanie považuje za neveru. Jasne, že to narúša váš vzťah, dôveru a vadí ti to. No rozvádzať by som sa kvôli tomu a v tvojej situacii nerozvadzala.
Zistila si nieco?
@blueprincess až teraz som našla tvoj komentár. Keď sa dostanem k jeho telefónu, musím to skúsiť. Dakujem
@maminkalubka on mal vytvorený fake profil a netuším či má teraz druhý a aký.
@tiika dneska mi povedal, že nevie či na lubi. Takže asi to vedie k jednej jedinej veci. Len čo ma zaráža a dojíma, vraj dnes zistil že nevie... Proste ... Nemám ani slov ...
Tak to ak ti už toto zahlásil, tak sa pomaly priprav na najhoršie...tých možností je vždy viac, aj urovnať sa to na čas môže...ale myslím že všetci vieme, kam to smeruje-je to iba oddialenie nevyhnutného. Ja keď som to pri ex zistila, dokonca som aj telefonovala s jeho milenkou, tak som ho neskutočne znenávidela...ale syn mal pol roka, zaťala som zuby, ale už som pozerala do budúcnosti...bez neho. Mala som to asi jednoduchšie, lebo sa ani po fin.stránke nevedel nijako postarať, stávkoval, mne iba problémy narobil. Ale keď mal syn 2 roky, odišla som nadobro-najlepšie rozhodnutie môjho života. Teraz som už 10 rokov vydatá, syn si na svojho otca ani nepamätá a ja keď ho občas stretnem, tak sa mi len žalúdok obracia-hnusí sa mi neskutočne a aj sa hanbím že s takým čurákom som si vôbec začala. Môj terajší muž je oproti nemu teda úplne iná liga vo všetkých smeroch. S klamárom by som žiť už nevedela a ani druhú šancu by som nedala. Starého psa novým kúskom nenaučíš...
@autorka a co si čakala? Tvoj muz miluje inú, s tebou je len kvôli deťom. A čím skôr si to uvedomis a prijmes, tým lepšie pre teba.
A fakt mu prestaň "rozkazovat" co ma s tebou robiť a co nie. Len sa s tým strapnujes a ponizujes... on sa chce max.zahrat s deťmi, nie teba objimat a tobôž uz s tebou vášnivo sexovať
Aspoň niečo z neho vypadlo a si o niečo múdrejšia. Tu by som sa ho nechala rozhodnúť, čo vlastne chce. Zostať alebo odísť. Žiť v neistote a sliediť, čo robí, nie je dobre ani pre jedného, trpíte tým obaja.
Veľmi sa mi nepáči, ak je niekto vo vzťahu a popritom si hľadá niekoho iného. A až keď už ma milenca, potom dvíha kotvy. Buď nech odíde hneď a potom ako slobodný si robí, čo uzná za vhodne (zial k láske ho prinútiť nemôžeš) alebo nech ostane s tebou, no pod podmienkou, že nebude mat falošny profil a ani si s nikým vypisovať.
Niekedy sa chlap takejto voľnosti a ultimáta zľakne a sam sa uvedomí. Môže sa však stať, že odíde a až neskôr zistí, čo vlastne stratil. Potom môže byt však neskoro a tvoje dvere už zatvorené. Tak či onak, bola by som na neho tvrdá. Inak sa budete točiť v bludnom kruhu.
@sajmonka_1216 a ak použije inkognito kartu?
@tiika ďakujem všetkým sa rady a správy.
No spravila som to tak, že som mu povedala že nech sa rozhodne čo chce, lebo na s ním žiť v neistote nebudem a tak isto sa nebudem doprosovat za jeho lásku, lebo proste to aj tak nemá zmysel. Buď ľúbiš alebo nie. A tak isto sa s ním nepotrebujem rozísť v zlom, aby sme si nevedeli prísť ani na meno. Večer som vypadla z domu asi na 2 hodky a nechala ho samého. Keď som sa vrátila, vraj ma ľúbi a povedal to preto, lebo chcel ukončiť hádku a nedomyslel že to bude ešte horšie. (Na neho to sedí že robí také veci)
Som ale aktuálne ja na vážkach, lebo možno to myslel naozaj.. v septembri máme termín v poradni, tak uvidím čo mi poradí dr. Ľúbim ho, keby nie, nezostávam s ním. Len tak isto sa bojím že zrazu zostanem sama. Žiaľ viem aj to že to proste človek nijako neovplyvní a keď to príde tak to príde. Takže musím sa nastaviť tak, že aby dobre bolo aj keď to skončí.
@blueprincess nemá druhý priestor v telefóne. Tak som spokojnejšia. Ale ďakujem

Ahoj. O túto životnú skúsenosť má obohatil môj bývalý muž tiež. Hoci bolo naše manželstvo ukážkové a bez konfliktov, kontaktoval sa so ženami cez internet. Prišla som na to úplnou náhodou a bol to teda šok. Vysvetlili sme si to a bol kľud. (Dočasne) Počas nasledujúcich cca 3 rokov sa táto vec opakovala. Vždy nasledovalo naozaj dôveryhodné vysvetlenie a ja som mala nakoniec pocit, že som už hádam paranoidná. Neskutočne bol presvedčivý. Moja dôvera k nemu bola však už nahlodaná a časom som začala byť všímavejšia. Úplnú bodku za všetkým urobila,, náhoda,, keď natrafil na moju kamarátku. V tej dobe mi už zapadalo do seba veľmi veľa vecí ako puzzle. Bez akýchkoľvek emócií som podala žiadosť o rozvod. On sľuboval hory doly, slzy, sople všetko bolo. Odvtedy pretieklo veľa vody. Náš syn je už stredoškolák a ja žijem v láskypnom vzťahu s mužom ktorý za to naozaj stojí. Ex má priateľku (a od syna viem, že scenár sa tam opakuje). Takže toť moja životná skúsenosť.