Ako zistiť, či vás partnerka podvádza?
Ako ziztit či ma partnerka podvádza?
Ako si dopadol?
@pralinka25 nemyslím si, skôr mi to príde ako zufalost z jeho strany
@vevebono zufalost je pochopitelna ale jeho totalne negativny pristup mu k nicomu nepomoze a celkovo aj tie reakcie tu na zeny co mu chceli poradit
Mne z toho celého vyplýva,že si ju asi zanedbával,zavretej v dome jej začinalo ,,šibať".aj keď zarába,takyto život ju asi prestal napĺňať.ste obaja asi ešte veľmi mladí ,partnerský život môže mať mnoho variant,ale o stekleni sa to nie je.
A jej si sa spýtal, kde je problém? Nech navrhne niečo konkrétne a nie len všeobecne?
Podla mna zistila ,že jej to začalo vadiť že ste nekompatibilni ako pise enusamt. Mozno na to prisla vdaka niekomu inemu s kym je jej dobre. Premahat sa takto vo vztahu a nuti druheho aby chcel robit to pi com tuzim ja, nema zmysel. Jeden ide doprava, druhy dolava. Mozno tie rozdielnosti co vas na zaciatku sialene pritahovali k sebe su teraz fakt problem a casom by boli predmetom vycitiek,hadok. Uz teraz šomrete jeden na druheho. Mozete sa mat radi ako ludia, ale predpokladam ze na uspokojivy vztah to ani jednemu nestači.
Ak si niekoho nasla, ser na nu a daj jej to vyzrar. Robis maximum pre rodinu, mala by si toho vazit. A nie si hladat milenca od nudy

Fuha. Uprimne autor po tom co si tu predviedol sa ja cudujem ze ona s tebou este je. chcela som ti v dobrom poradit aj ponuknut nejaky pohlad, ale citim ze tuto je marne uplne vsetko. Skor pre jej dobro by som radila nechaj ju ist.