icon

Ako zistiť, či vás partnerka podvádza?

23. okt 2024

Ako ziztit či ma partnerka podvádza?

Strana
z3
ariannazara
23. okt 2024

Aké máš podozrenie? Co sa ti nepozdáva?

zuzana9393
23. okt 2024

Slovo zistiť som ešte takto napísané nevidela 😅 ženy väčšinou podvádzajú, keď majú málo pozornosti od muža. Muž zase podvádza z iných dôvodov. Skús porozmýšľať, či ju nezanedbávaš.

yosi
23. okt 2024

Príznaky:

1/ Zmena správania celkovo
2/ Časté odchody z domu
3/ Schovávanie si telefónu
4/ Vyvolávanie hádok aj za banality
5/ Neochota riešiť bežné problémy

Ako odhaliť:

1/ Sledovať výpisy hovorov (dlhé volania na to isté číslo)
2/ Prelomiť heslo na telefóne, WhatsApp, messenger
3/ Sledovať dotyčného po odchode z domu.
4/ Dať do auta gps lokátor

really8
23. okt 2024

Nedavno tu bola diskusia v opacnom garde. Po prichode jej daj hned pusu a ked budes citit iny bimbas je to jasne.

zuzana9393
23. okt 2024

@really8 😅😁

lindous
23. okt 2024

Keď si došiel k tomuto záveru, niečo vám zjavne neklape… neviem čo to je, keďže viac nepíšeš, ale riešila by som to ako prvý problém… vernosť sa na 100% dokázať nemá (volať si vôbec nemusia, konverzácia môže byť utajená a správy miznúce,…) - keď nie je dôvera je to proste pruser… aj keby si nič nezistil, zlepší sa tým vás vzťah? Nie, ten problém kvôli ktorému si to myslíš tam bude stále… a stále budeš hľadať… zváž či to ma vôbec zmysel, keď jej nemôžeš veriť

bruno1
23. okt 2024

@zuzana9393 ženy väčšinou podvádzajú, keď majú málo pozornosti od muža.Toto tvrdenie je už 20 rokov zaradené do tzv."Rodových stereotypov o ženách".Všimni si že každý druhý príspevok od žien čo majú milenca začína "Mám skvelého ,dobrého ,milujúceho manžela ,partnera ALE ten nový sused,kolega,ozval sa ex .priatel a už to ide.....

autor
23. okt 2024

Hej veľa razy mi povedala že sa jej nevenujem ale mne sa nechce ležať s ňou alebo nič ona je taka pohodacka ja to zas neviem nič nerobiť zarábam peniaze a robím čo treba okolo domu v dome nevravim že ona nie poriadene porobene je zarába tiež ale inak nič jej sa nechce okolo záhrady ani tura nič také čo ja hej vždy mi vyhadzovala na oci ze nemám na ňu čas a teraz nič chodí s kamaratkou na kavicky zmenila si heslo od mobilu niekedy sa smiala steklili sme sa a teraz nie je proste ina

gubcikova
23. okt 2024

A ona nepracuje?

lindous
23. okt 2024

Tak veď nemusíte spolu len ležať... čo tak ju zobrať tiež na kávu, na výlet, proste radne? ...teda nie je mi úplne jasné, či sa ona na také nechytá alebo je tvoja predstava o venovaní sa a spolu strávenom čase robota na záhrade... mohla iba rezignovať, ale môže aj niekoho nového spoznávať... rozprávali ste sa o tom, že si si na nej všimol zmenu? ... a teda vraciam sa k svojmu prvému príspevku - ak nezistíš neveru, budeš naďalej problémy a rozdiely medzi vami ignorovať?

autor
23. okt 2024

@lindous veď keď povie môžme ja som jej povedal nech vymysli niečo nejaky vylet alebo co ale ona nic nevymyslí a keď ja sa chcem len prejsť ísť na huby alebo na túru tak sa jej nechce

autor
23. okt 2024

@lindous povedal som jej že je ina a ona sa len sťažuje fakt na maličkosti ja to nechápem

gubcikova
23. okt 2024

Tak už rezignovala. Zmier sa s tým že pre ňu túra či huby nie sú. Prevezmi iniciatívu a tak ako píše
@lindous vezmi ju na kávu.

nika523
23. okt 2024

Ber ju na večeru, do kina, choď s ňou po nákupoch, máte iné záujmy, ju nebaví chodiť na túru ani práca v záhrade to neznamená že je lenivá len ju nebaví robiť to čo teba

nika523
23. okt 2024

Asi našla niekoho s kým je jej lepšie ako s tebou

autor
23. okt 2024

Na kavu to ma aký význam dať si kávu si mozeme na terase na večeru občas ideme do kina tam sedieť sa mi nechce ale keď chcela prekonal som sa aby bola spokojna doma domace kino a ísť stŕpnut na stoličku v kine je aky Zmysel ale pre ňu som to spravil lebo ju mam rad a nákupy co som? Keď pôjdem do stavebnín ju mam tiež zobrať zo sebou? Ja som jej povedal že keď vymyslí výlet dovolenku budem rad nie toto čo píšete to nech si robí s kamoškami.. prečo nevymyslela niečo normálne nič nenabehne a sťažuje sa.. ja ju milujem mne to nakoniec ani nevadi nech si každý trávi čas po svojom ale ona to brala že ja som ten kokot prečo ja som va vyne?

autor
23. okt 2024

Nakoniec ak si niekoho našla je to moja chyba lebo ja kokot robím aby sme sa mali čo najlepšie a nechcem chodit na nákupy

nika523
23. okt 2024

Nie si na vine len píšem že nie je lenivá len vás každého baví niečo iné a možno nikoho nemá len kamarátky a s nimi chodí, ja len píšem že je normálne že ju nebaví chodiť na túry a pracovať v záhrade

vevebono
23. okt 2024

Tak už keď zaheslovala mobil, niečo bude zle.
Ja na tvojom mieste by som normálne povedala odomkni mi mobil, idem sa tam pozrieť. A dilema bude doriešená.

autor
23. okt 2024

@vevebono veď som ale ona sa vykrutila s toho

biibiana
23. okt 2024

@yosi fuu ako detektív. Očividne s tým máš skúsenosti 🙈

autor
23. okt 2024

To by som ja nikdy nerobil ale nikdy som ani nezažil takúto jej zmenu ona nikdy nevedela byť dlho nahnevaná alebo ma ignorovať

nikita1109
23. okt 2024

Ja ti poradím,v prvom rade mi povedz váš vek a ako dlho ste spolu?

bejp
23. okt 2024

Od dobroty 🙂 ako väčšina prípadov ak v tom neni alkoholik alebo neverník...

dj1616
23. okt 2024

zas nie každá rada robíme okolo domu...keď idem 5 dní v týždni do roboty tak ďakujem pekne mám dosť roboty aj doma vo vnútri cez víkend...ale späť k tomu, že ako to zistiť. No samozrejme, zmena hesla dačo naznačuje ale zas možno len vie, že si píše s kamoškou dosť osobné veci (lebo šak baby preberajú všetko) a tým pádom ak sú tam poprípade aj dáke sťažnosti na teba tak jednoducho nechce aby si sa k tomu dostal. Nemusí ťa hned podvádzať. Jasnejšie náznaky už sú pokiaľ s tebou nechce spať, nechce s tebou ísť nikam na výlet, nezaujímajú ju foto s tebou ale zato seba fotí nonstop a dáva na net, akýkoľvek spoločný program zmätie zo stola tým, že ona už dačo má s "kamoškou"....

autor
23. okt 2024

dlho na to aby som vedel že nebude ticho keď ju dačo sere dačo mi nechce povedať a serem na to nenechcem to ani vedieť už neviem čo spravím ak tuším do bre

nikita1109
23. okt 2024

Žena to robí,keď má pocit že si už nemajú čo povedať ,keď sa cíti osamelo v Tom vzťahu, nezáživné,stereotypné,a keď je nevypočuta... Časom si začne vypisovať s chlapmi,so zámerom pochopenia ,akože kamarátsky,vyspoveda sa mu o vzťahu doma,no časom tam prejdú iskry a pocit že si rozumejú viac než stým čo má doma,až sa stretávajú potajomky, a jej výhovorky sú vždy na nejakú kamošku,aj keď nie vždy je s tou kamoškou,aj keď jej kamoška o všetkom bude vedieť,ale bude ju kryt, hovorí sa dôveruj ale preverujú,pokiaľ cítiš že sa zmenila,tak sa zmenila ,skús sex a zistíš viac ,či bude rovnaká,ak nie,tak je namotana do iného,a prever si ju občas či aj šla tam kam povie,lebo bude hľadať úniky sa stretávať možno s iným,povie nakupovať,a pritom môže byť s ním niekde na večeri,alebo kde. Veľa šťastia v zisťovaní,pokiaľ to nepôjde,a sama to nebude chcieť zmeniť ,daj aj ty postoj iný ku nej ,ignoruj ju,a možno sa spamätá ,že môže o teba príst

earlgrey
23. okt 2024

Že aký zmysel má káva v kaviarni alebo kino? A že jej sa nič nechce? no práveže sa jej chce ísť na kávu, ísť do kina, lenže ty v tom zmysel nevidíš, tak ako ona nevidí zmysel chodiť na huby alebo na túru...ty od nej očakávaš niečo, ona od teba tiež niečo.. tak sa jednoducho zariadila podľa seba...keď ty nevidíš zmysel v tom, čo rada robí ona...nemusí v tom byť chlap, len jednoducho robí to, čo ju baví ale bez teba...možno s kamarátkami...a možno aj s niekým iným, ale to je otázne...veď sa jej priamo opýtaj, či má niekoho iného...podľa reakcie zistíš ..teda ak ju dobre poznáš...

nikita1109
23. okt 2024

@earlgrey popravde keby mi chlap povedal či nepôjdeme na huby 😃😄😄 keď on nechcel do kina .... Veď v kine je super

nikita1109
23. okt 2024

Ale tak aj sranda trošku ,že či nepôjdeme na huby ?😃😃😃😃keď chodí do práce a chodiť potom na huby, ktoré jej ani nemusia chutit

Strana
z3