icon

Ako zladiť intímny život pri deťoch?

11. jan 2025

Zdravím, píšem anonymne, je to pre mňa téma ktorú nerada riesim verejne, ale neviem si už rady, a možno mi pomôže dáky nestranný názor, rada, tip 🙃

S mužom mame skvelý vzťah ci sa to týka od záujmov, manželstvo, deti, sex všetko klape, no pred 2 mesiacmi sa nám narodilo 2 dieťa... Cele tehotenstvo sme mali zakázaný sex, no teraz som po 600nedeli a my by sme aj radi, ale popravde sme zúfalí že kedy 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ lepšie povedané jak to vymyslieť 😃 cez týždeň je muž v robote keď príde z roboty začnú povinnosti okolo deti a popravde zastavíme sa až večer, o 9 ide spať 3 ročný a 2 mesačný zaspáva o 23hod... Aj to už je celkom dobré chodil ešte neskor 🤦🏼‍♀️... Potom sme obaja takí unavení že už nás aj prejde chuť... Cez víkend keď spi 3 ročný zas bábätko mame hore, úplne naopak 😃 niekedy si vravím ze som asi vadna keď po všetkých týchto povinnostiach človek ešte myslí na sex, ale chýba mi môj muž, patrí to k vzťahu... Neviem, mali ste to niekto podobne pri deťoch? Upravilo sa to niekedy(kedy😃) že ste mali potom čas aj na seba s mužom?

hederamonstera
11. jan 2025

Pustit 3 rocnemu na chvilu telku, 2m by mohlo vydrzat v koliske ;)

nikpa
11. jan 2025

Vychystaj deti s babkou na prechádzku 🤷

andrejka1974
11. jan 2025

Však dvojmesačného daj do postieľky a normálne si užívajte kľudný vecer

deti95060810
11. jan 2025

mňa každú nedeľu posielali rodičia do kina... 😝

k_a_j_k_a
11. jan 2025

Počkaj, kým budú mať -násť, to bude iná kombinatorika 😁

deti95060810
11. jan 2025

dvojmesačný nevníma a trojročný tvrdo spí... pohoda...
my sme mali medzi sebou 2 deti a tretie v postieľke z mojej strany. dalšie decko vo vedľ. izbe...
jasné že sme si spravili neraz pekný večer...

marianarem
11. jan 2025

Teraz ma babatko blby rezim, ale ten sa mu bude este rozne menit. Za 2-3 tyzdne uz moze byt vsetko uplne inac, utrasie sa to. Ja som tiez taky typ, ze by som mala pri bdejucom babatku problem, aj ked by nevedelo, o co ide.

autor
11. jan 2025

@marianarem presne, aj ja tak, neviem si predstaviť ze dám bábätko do postieľky a bude čakať kým si my užijeme, navyše mame dosť aktívne dieťa co si vyžaduje pozornosť 😊 a tiež 3 ročný nie je typ že ho niekde posadím a tam bude sedieť. V noci by sa dalo keď spia to je jasne a to už sme takí unavení že račej ideme spať 🙃

kavasmliekom
11. jan 2025

😄 Vieš čo, mali sme to rovnako a napíšem ti jedno, kým sa hrajú v izbe, resp starší a malé spi, tak si to rozdajte hocikde, 😀 lebo ako píšeš, kým príde čas, že aj by bolo kedy, už chceš radšej spať. A keď budu staršie, tak už spať nebudú vôbec 😄

macekovam
11. jan 2025

preco chodi 3 rocny az tak neskoro spat.. o18 umyt.. potom pozriet rozpravku a o 19 spat..režim zavedte.a nepovolit.babatku uviazte balony na nohy a nech sa hra chvilu alebo kupte projektor na stenu

marianarem
11. jan 2025

No to si tiez neviem predstavit, ze posadit 3rocneho k telke a ist na vec 🙂 Ale neboj sa, nejako na to pridete. Je super, ze obidvaja chcete, to je zaklad 🙂

matkahelka
11. jan 2025

Pri takych drobatkach by som sexovala 3x denne, starsiemu telku, mladsie v postielke alebo ked starsie spi a mladsie v postielke. Pockaj, ked budes mat doma 16 rocnu, co ma usi ako radary pentagonu. este aj v noci lozi po dome, raz je smadna, raz jej treba na wc, raz ju boli brucho a musi pocvicit, raz nevie spat, tak pride ku mne, nech idem k nej. na porazenie. Pri 3-rocnej sa da kedykolvek rychlovka - plastelina, masa a medved, alebo ked spi. bez problemov.

greywolf
12. jan 2025

Ale super ze ta to zaujima, su aj zeny ktorym je to jedno. 😀

mimi3008
12. jan 2025

@macekovam tak, ako u dospelych je typ ranny a nocny, aj u deti to tak je. Nas starsi je skor typ sova, uz od babatka, jasne, se sme sa snazili ho prestavit, ale to proste nejde. Neviem si predstavit, zeby mi deti zaspali tak skoro

lucia13022023
12. jan 2025

Uff no ťažká kombinatorika😀 asi by som poprosila maminu ci nepôjde na prechádzku s trojročným a rovno môžu kočíkovat male.
Ja musím mať 100% podmienky pre sex, tiež by som sa nevedela uvoľniť ze mi dieťa pozerá TV alebo ie malé v postieľke. Inak niektorí ľudia majú sex normálne pri bábätkach, kamoška mi vravela, že jej mala sa hrala na hracej deke a oni stihli dve kolá. To je pre mňa nepochopiteľné 😀😬 ale každý robí ako mu je príjemné.

1mata
12. jan 2025

@k_a_j_k_a 🤣

ibrunova
12. jan 2025

Počkaj, kým budú mať 18 a 16,len potom to bude sranda 🤣

nevenka
12. jan 2025

Mame 4, to je ina kombinatorika...🤪. Vacsinou len v noci,...

vilma7
12. jan 2025

Tak si dajte aspoň ruchlovku, ta je niekedy za 5 min hotovo. To snáď zvládnete;)

simsalabim
12. jan 2025

@k_a_j_k_a mne osobne sa to v case puberty mojich deti zdalo omnoho jednoduchsie. Kazdy zalezeny vo svojej izbe a my tiez 😂 Samozrejme, klucik vo dverach sme pouzili a nie raz nas zachranil...

siska53
12. jan 2025

Nuz... Baabtko bude mat casom rezim.
.nas 2rocny zaspaval o 21, mladsie ako kedy, dakedy sme aj zacali a nedokoncili alebo sa podarilo pokracovat.. no ako pisu, v puberte je to horsie, to uz su aj dlho hore, lahsie nas mozu nacapat ako ked boli mensi.... Raz sme to robili rano a po skonceni vyjdeme zo spalne a v obyvacke sedel na sedacke syn. Asi podvedome vedel, ze nema ist do spalne.😅.
Ono ty sa neboj, coskoro babatko bude mat tiez nejaky rezim a najdete si cas aj na taketo aktivity, teraz asi len nejaka fakt rychlovka, kym starsi spi a babo vydrzi 5-10 minut samo sa zabavit.

katulienkax
12. jan 2025

@macekovam nase ani jedno nechodilo o 19, potom dopadne ako nasa suseda ktorej vadilo ze vsetci o 19 este buchali a nariekala ze mame byt ticho lebo jej dieta predsa chodi o 19 spat

majlo1234
12. jan 2025

My uz mame 7 mesacnu a starsi uz nespava cez den, tiez je to tazko. Nam to vychadza obcas, ked mu pustime telku a mladsia spi. Inak nic, vecer furt zaspava okolo 22ej, v noci furt hore som a nou, nemam ja chut na nic 😀