Ako zladiť intímny život pri deťoch?
Zdravím, píšem anonymne, je to pre mňa téma ktorú nerada riesim verejne, ale neviem si už rady, a možno mi pomôže dáky nestranný názor, rada, tip 🙃
S mužom mame skvelý vzťah ci sa to týka od záujmov, manželstvo, deti, sex všetko klape, no pred 2 mesiacmi sa nám narodilo 2 dieťa... Cele tehotenstvo sme mali zakázaný sex, no teraz som po 600nedeli a my by sme aj radi, ale popravde sme zúfalí že kedy 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ lepšie povedané jak to vymyslieť 😃 cez týždeň je muž v robote keď príde z roboty začnú povinnosti okolo deti a popravde zastavíme sa až večer, o 9 ide spať 3 ročný a 2 mesačný zaspáva o 23hod... Aj to už je celkom dobré chodil ešte neskor 🤦🏼♀️... Potom sme obaja takí unavení že už nás aj prejde chuť... Cez víkend keď spi 3 ročný zas bábätko mame hore, úplne naopak 😃 niekedy si vravím ze som asi vadna keď po všetkých týchto povinnostiach človek ešte myslí na sex, ale chýba mi môj muž, patrí to k vzťahu... Neviem, mali ste to niekto podobne pri deťoch? Upravilo sa to niekedy(kedy😃) že ste mali potom čas aj na seba s mužom?
Vychystaj deti s babkou na prechádzku 🤷
Však dvojmesačného daj do postieľky a normálne si užívajte kľudný vecer
mňa každú nedeľu posielali rodičia do kina... 😝
Počkaj, kým budú mať -násť, to bude iná kombinatorika 😁
dvojmesačný nevníma a trojročný tvrdo spí... pohoda...
my sme mali medzi sebou 2 deti a tretie v postieľke z mojej strany. dalšie decko vo vedľ. izbe...
jasné že sme si spravili neraz pekný večer...
Teraz ma babatko blby rezim, ale ten sa mu bude este rozne menit. Za 2-3 tyzdne uz moze byt vsetko uplne inac, utrasie sa to. Ja som tiez taky typ, ze by som mala pri bdejucom babatku problem, aj ked by nevedelo, o co ide.
@marianarem presne, aj ja tak, neviem si predstaviť ze dám bábätko do postieľky a bude čakať kým si my užijeme, navyše mame dosť aktívne dieťa co si vyžaduje pozornosť 😊 a tiež 3 ročný nie je typ že ho niekde posadím a tam bude sedieť. V noci by sa dalo keď spia to je jasne a to už sme takí unavení že račej ideme spať 🙃
😄 Vieš čo, mali sme to rovnako a napíšem ti jedno, kým sa hrajú v izbe, resp starší a malé spi, tak si to rozdajte hocikde, 😀 lebo ako píšeš, kým príde čas, že aj by bolo kedy, už chceš radšej spať. A keď budu staršie, tak už spať nebudú vôbec 😄
preco chodi 3 rocny az tak neskoro spat.. o18 umyt.. potom pozriet rozpravku a o 19 spat..režim zavedte.a nepovolit.babatku uviazte balony na nohy a nech sa hra chvilu alebo kupte projektor na stenu
No to si tiez neviem predstavit, ze posadit 3rocneho k telke a ist na vec 🙂 Ale neboj sa, nejako na to pridete. Je super, ze obidvaja chcete, to je zaklad 🙂
Pri takych drobatkach by som sexovala 3x denne, starsiemu telku, mladsie v postielke alebo ked starsie spi a mladsie v postielke. Pockaj, ked budes mat doma 16 rocnu, co ma usi ako radary pentagonu. este aj v noci lozi po dome, raz je smadna, raz jej treba na wc, raz ju boli brucho a musi pocvicit, raz nevie spat, tak pride ku mne, nech idem k nej. na porazenie. Pri 3-rocnej sa da kedykolvek rychlovka - plastelina, masa a medved, alebo ked spi. bez problemov.
Ale super ze ta to zaujima, su aj zeny ktorym je to jedno. 😀
Uff no ťažká kombinatorika😀 asi by som poprosila maminu ci nepôjde na prechádzku s trojročným a rovno môžu kočíkovat male.
Ja musím mať 100% podmienky pre sex, tiež by som sa nevedela uvoľniť ze mi dieťa pozerá TV alebo ie malé v postieľke. Inak niektorí ľudia majú sex normálne pri bábätkach, kamoška mi vravela, že jej mala sa hrala na hracej deke a oni stihli dve kolá. To je pre mňa nepochopiteľné 😀😬 ale každý robí ako mu je príjemné.
Počkaj, kým budú mať 18 a 16,len potom to bude sranda 🤣
Mame 4, to je ina kombinatorika...🤪. Vacsinou len v noci,...
Tak si dajte aspoň ruchlovku, ta je niekedy za 5 min hotovo. To snáď zvládnete;)
@k_a_j_k_a mne osobne sa to v case puberty mojich deti zdalo omnoho jednoduchsie. Kazdy zalezeny vo svojej izbe a my tiez 😂 Samozrejme, klucik vo dverach sme pouzili a nie raz nas zachranil...
Nuz... Baabtko bude mat casom rezim.
.nas 2rocny zaspaval o 21, mladsie ako kedy, dakedy sme aj zacali a nedokoncili alebo sa podarilo pokracovat.. no ako pisu, v puberte je to horsie, to uz su aj dlho hore, lahsie nas mozu nacapat ako ked boli mensi.... Raz sme to robili rano a po skonceni vyjdeme zo spalne a v obyvacke sedel na sedacke syn. Asi podvedome vedel, ze nema ist do spalne.😅.
Ono ty sa neboj, coskoro babatko bude mat tiez nejaky rezim a najdete si cas aj na taketo aktivity, teraz asi len nejaka fakt rychlovka, kym starsi spi a babo vydrzi 5-10 minut samo sa zabavit.
@macekovam nase ani jedno nechodilo o 19, potom dopadne ako nasa suseda ktorej vadilo ze vsetci o 19 este buchali a nariekala ze mame byt ticho lebo jej dieta predsa chodi o 19 spat
My uz mame 7 mesacnu a starsi uz nespava cez den, tiez je to tazko. Nam to vychadza obcas, ked mu pustime telku a mladsia spi. Inak nic, vecer furt zaspava okolo 22ej, v noci furt hore som a nou, nemam ja chut na nic 😀

Pustit 3 rocnemu na chvilu telku, 2m by mohlo vydrzat v koliske ;)