Ako zlepšiť orálny sex pre partnera?
Ahojte dievčatá, som muž, mam známosť par týždňov, žiadny vzťah, skôr kamarátstvo s výhodami. Ide o to, že partnerka ma rada orálny sex, veľmi rad jej to robím, hrám sa s ňou, urobím ju aby sa jej to páčilo. Problém je v tom, že keď mi ona robí oral tak je to také ako keď lize nanuk, žiadne zapájanie jazyka, rúk. Ako keby to bolo nasilu. Co si o tom myslieť? Mam pocit ze je sebecká a nedopraje mi riadny zážitok. Vy sa ako hráte s partnerom?
počúvaj a máš ho umytého, keď nanukuje? možno jej nevonia...
Nemusíš jej česť obhajovať. Jasné ,že je to o tebe. Ona tvoju ženu nepodvádza a tvojmu dieťaťu sa do očí nemusí pozerať.Špinavý charakter vodou neumyješ. Ak vidíš v tomto rodinné šťastie, rodinu si si ani nemusel zakladať a oddávať sa radšej sexu bez záväzkov. Ty si asi tiež jeden z tých zoznamkových kriplov, čo robia dobré meno ostaným mužom.
Boze ty si ziadny oral nezaluzis,uboziak. A tie tvoje prispevky hodne 14 rocneho chlapca - gratulujem
@viestta mam doma manželku, deti. Takže asi tak
@anonym_autor tak si vypýtaj fajku od ženy a pochvál ju, ze to robi oveľa lepsie ako milenka. Joj bodaj by ti ten vták odpadol 😂
@anonym_autor je sebecka a po case sa to este zhorsi. Je na tebe co budes a chces akceptovat. Spickova fajciarka z nej nebude.
@anonym_autor vyhladaj si film 18+, kde je taka fajka aku chces ty a povedz jej, ze chces aby ti to urobila tak. Asi to bude najefektivnejsie 🙂
A nechces tu od dám videonavod?
@ivanztt Isteže chce. Ale také domáce video najlepšie. Amater sex a za free.
Dobre,ona vie o zene a detoch a naopak? Zena tvoja si co o tejto situacii mysli? Ci cakas,ze sa ti tu nejaka ponukne,ze ta vydrula lepsie?
@anonym_autor uchylak... chces citat eroticke pomocky? povedz az pekne az do hrdla a mas... realne mas 10 rokov, konecne si zasunul a realne si ju brat nebudes, tak jej povedz co chces beztak to je a chvilu 😀
@crazy_cat_lady ta je schopná povedať mi, že keď sa mi nepáči nebude robiť nic
@anonym_autor Vzhľadom na to, že nie je dobrá a chystáš sa ju poslať do čerta, tak tým, že jej povieš o svojej predstave kvalitného oralu, môžeš len získať, lebo sa zlepší.V prípade, že sa nahnevá, tak ju nemusíš nikam posielať, pôjde sama
@anonym_05d196 to je ta katastrofa, že žena po 20 rokoch ma viac vzrusi ako táto nová žena....
@anonym_autor Doma všetci zdraví?Len sa pýtam, lebo keď ti žena viac vyhovuje ako milenka,tak načo ti je milenka?Je to ako v puberte: Nechutí mi cigareta,ale fajčím, lebo nechcem vyčnievať z radu....???
@anonym_autor Doma všetci zdraví?Len sa pýtam, lebo keď ti žena viac vyhovuje ako milenka,tak načo ti je milenka?Je to ako v puberte: Nechutí mi cigareta,ale fajčím, lebo nechcem vyčnievať z radu....???
@anonym_1b0035 tak vieš nová žena je nová žena. Neda sa celé roky jest to iste jedlo
@anonym_1b0035 tak vieš nová žena je nová žena. Neda sa celé roky jest to iste jedlo
@anonym_autor Aj ženu ti dúfam práši nejaký chrumkavý sexoš s hrubým vtákom.To vieš, rovnaká klobása celý život,to je nuda.
@anonym_autor Aj ženu ti dúfam práši nejaký chrumkavý sexoš s hrubým vtákom.To vieš, rovnaká klobása celý život,to je nuda.
@anonym_16e528 nedám za nikoho ruku do ohňa
@anonym_autor Jak nie,aj chlebík je náš každodenný 😀
@anonym_autor cize ak je nevera z tvojej strany napíšeš, ze sa neda jest stale rovnaké jedlo a je to nuda ale ked ide o neveru tvojej manželky uz nenapíšeš to iste. Zaujímavé. Podla mna by si z parohov nebol nadšený 😂
@anonym_autor Dopraj jej, priznaj sa a povzbuď ju,nech si nájde tiež takého,ktorý jej ukáže,čo je dobrý sex. Nech to neostane iba v jej erot.fantáziach.Som počula od kamoša,že ženy čo sa vrátia po materskej sú ako odtrhnuté z reťaze a potom druhé kolo, keď je vo vyššom veku pred menopauzou. Majú vraj potrebu dobehnúť zameškané. Teba sa už isto prejedla.

No drahy moj ale toto je tvoja chyba, ze si rukou v smrtelnom krci honis tak silno, ze ta normalny oral neuspokoji a prijde ti to ako lizanie nanuku.... no ale k teme, ked potrebujes silnejsie vnemy, musis jej to povedat narovinu... ale lepsia cesta je prestat takto onanovat, dat si reset a ono bude zrazu vsetko prijemnejsie....