icon

Ako zlepšiť orálny sex pre partnera?

8. apr 2026

Ahojte dievčatá, som muž, mam známosť par týždňov, žiadny vzťah, skôr kamarátstvo s výhodami. Ide o to, že partnerka ma rada orálny sex, veľmi rad jej to robím, hrám sa s ňou, urobím ju aby sa jej to páčilo. Problém je v tom, že keď mi ona robí oral tak je to také ako keď lize nanuk, žiadne zapájanie jazyka, rúk. Ako keby to bolo nasilu. Co si o tom myslieť? Mam pocit ze je sebecká a nedopraje mi riadny zážitok. Vy sa ako hráte s partnerom?

Strana
z2
anonym_11af16
9. apr 2026

No drahy moj ale toto je tvoja chyba, ze si rukou v smrtelnom krci honis tak silno, ze ta normalny oral neuspokoji a prijde ti to ako lizanie nanuku.... no ale k teme, ked potrebujes silnejsie vnemy, musis jej to povedat narovinu... ale lepsia cesta je prestat takto onanovat, dat si reset a ono bude zrazu vsetko prijemnejsie....

anonym_d6621e
9. apr 2026

počúvaj a máš ho umytého, keď nanukuje? možno jej nevonia...

anonym_16e528
9. apr 2026

Nemusíš jej česť obhajovať. Jasné ,že je to o tebe. Ona tvoju ženu nepodvádza a tvojmu dieťaťu sa do očí nemusí pozerať.Špinavý charakter vodou neumyješ. Ak vidíš v tomto rodinné šťastie, rodinu si si ani nemusel zakladať a oddávať sa radšej sexu bez záväzkov. Ty si asi tiež jeden z tých zoznamkových kriplov, čo robia dobré meno ostaným mužom.

anonym_63d7c4
9. apr 2026

Boze ty si ziadny oral nezaluzis,uboziak. A tie tvoje prispevky hodne 14 rocneho chlapca - gratulujem

anonym_1f4bc7
9. apr 2026
@anonym_autor

@viestta mam doma manželku, deti. Takže asi tak

@anonym_autor tak si vypýtaj fajku od ženy a pochvál ju, ze to robi oveľa lepsie ako milenka. Joj bodaj by ti ten vták odpadol 😂

anonym_bb712a
9. apr 2026

@anonym_autor je sebecka a po case sa to este zhorsi. Je na tebe co budes a chces akceptovat. Spickova fajciarka z nej nebude.

anonym_8a0fa6
9. apr 2026

@anonym_autor vyhladaj si film 18+, kde je taka fajka aku chces ty a povedz jej, ze chces aby ti to urobila tak. Asi to bude najefektivnejsie 🙂

mintuka
10. apr 2026

jednoducho, staci castejsie a trening robi majstra...

ivanztt
10. apr 2026

A nechces tu od dám videonavod?

anonym_16e528
10. apr 2026
@ivanztt

A nechces tu od dám videonavod?

@ivanztt Isteže chce. Ale také domáce video najlepšie. Amater sex a za free.

anonym_152c01
10. apr 2026

Dobre,ona vie o zene a detoch a naopak? Zena tvoja si co o tejto situacii mysli? Ci cakas,ze sa ti tu nejaka ponukne,ze ta vydrula lepsie?

evickuska
10. apr 2026

@anonym_autor uchylak... chces citat eroticke pomocky? povedz az pekne az do hrdla a mas... realne mas 10 rokov, konecne si zasunul a realne si ju brat nebudes, tak jej povedz co chces beztak to je a chvilu 😀

anonym_1b0035
Včera o 14:57
@anonym_autor

@crazy_cat_lady ta je schopná povedať mi, že keď sa mi nepáči nebude robiť nic

@anonym_autor Vzhľadom na to, že nie je dobrá a chystáš sa ju poslať do čerta, tak tým, že jej povieš o svojej predstave kvalitného oralu, môžeš len získať, lebo sa zlepší.V prípade, že sa nahnevá, tak ju nemusíš nikam posielať, pôjde sama

anonym_1b0035
Včera o 15:06
@anonym_autor

@anonym_05d196 to je ta katastrofa, že žena po 20 rokoch ma viac vzrusi ako táto nová žena....

@anonym_autor Doma všetci zdraví?Len sa pýtam, lebo keď ti žena viac vyhovuje ako milenka,tak načo ti je milenka?Je to ako v puberte: Nechutí mi cigareta,ale fajčím, lebo nechcem vyčnievať z radu....???

autor
Včera o 16:23
@anonym_1b0035

@anonym_autor Doma všetci zdraví?Len sa pýtam, lebo keď ti žena viac vyhovuje ako milenka,tak načo ti je milenka?Je to ako v puberte: Nechutí mi cigareta,ale fajčím, lebo nechcem vyčnievať z radu....???

@anonym_1b0035 tak vieš nová žena je nová žena. Neda sa celé roky jest to iste jedlo

anonym_16e528
Včera o 16:25
@anonym_autor

@anonym_1b0035 tak vieš nová žena je nová žena. Neda sa celé roky jest to iste jedlo

@anonym_autor Aj ženu ti dúfam práši nejaký chrumkavý sexoš s hrubým vtákom.To vieš, rovnaká klobása celý život,to je nuda.

autor
Včera o 16:26
@anonym_16e528

@anonym_autor Aj ženu ti dúfam práši nejaký chrumkavý sexoš s hrubým vtákom.To vieš, rovnaká klobása celý život,to je nuda.

@anonym_16e528 nedám za nikoho ruku do ohňa

anonym_1b0035
Včera o 16:30
@anonym_autor

@anonym_autor Jak nie,aj chlebík je náš každodenný 😀

anonym_1f4bc7
Včera o 16:31
@anonym_autor

@anonym_autor cize ak je nevera z tvojej strany napíšeš, ze sa neda jest stale rovnaké jedlo a je to nuda ale ked ide o neveru tvojej manželky uz nenapíšeš to iste. Zaujímavé. Podla mna by si z parohov nebol nadšený 😂

anonym_16e528
Včera o 16:32
@anonym_autor

@anonym_autor Dopraj jej, priznaj sa a povzbuď ju,nech si nájde tiež takého,ktorý jej ukáže,čo je dobrý sex. Nech to neostane iba v jej erot.fantáziach.Som počula od kamoša,že ženy čo sa vrátia po materskej sú ako odtrhnuté z reťaze a potom druhé kolo, keď je vo vyššom veku pred menopauzou. Majú vraj potrebu dobehnúť zameškané. Teba sa už isto prejedla.

Strana
z2