Ako zlepšiť výdrž a spontánnosť v intímnych vzťahoch?
Zdravím,
mám 25 rokov a doteraz bez akejkoľvek sexuálnej skúsenosti - čiže panic. Na druhú stranu pred pár rokmi som začal používať rôzne sexuálne hračky a trápi ma v podstate veľmi slabá výdrž - väčšinou pod 30 sekúnd.
Používam ale nejakú "medicínu", ktorá mi umožňuje vydržať podstatne dlhšie(15-30min+) ale je to iba jednorazové riešenie, čiže to musím použiť nejaký čas vopred a tak trochu sa bojím, že ak si jedného dňa nájdem priateľku tak to zoberie zo vzťahu takú tú spontánnosť.
Nejaké rady/tipy ako to zlepšiť aby sa situácia zlepšila dlhodobo ? Je to niečo o čom som googlil už veľmi dlho ale zatiaľ moje riešenie je to čo som napísal vyššie..
Ďalšia možnosť môže byť malo testosterónu. Ako pise @thirstymonk smer urológ, vyšetrí, zoberie krv...
Ked idem do akcie, tak len z vybitou zbranou, nech vydrzim 😁
@axve poviem ti popravde, nedávno som bol pri chuti viac než obvykle, tak v podstate prvý krát v živote som išiel opäť na vec približne 30min. po tom "prvom kole" ale bolo to iba o niečo dlhšie 😕
Hej hej sem tam sa stane 🙂
Ahoj. Mala som priateľa s takouto istou výdržou. Už síce spolu niesme, ale nikdy som nemala lepší sex ako s ním. Dali sme viac kôl poprípade 🙂. On sa tým trápil no ja na tie chvíle s ním spomínam dodnes ako na najlepšie. Keď si nájdeš priateľku ktorá ťa bude ľúbiť, bude jej jedno koľko to bude trvať ale ide o intenzitu tohto zážitku.
@stellariaaquatica Tak zas ale 30 sekund je extrem. To možno tak "poprve" však za 30 sekund si ani nemohla citiť, že je v tebe.
@thirstymonk cítiť to určite cítiš. Ale ako vravím, boli sme spolu veľmi dlho a nebol s tým problém 😃
@dharmasanata to je síce pravda ale keď je tá vydrž slabá pri používaní hračiek tak silno pochybujem, že bude podstatne dlhšia pri reálnom sexe.
@dharmasanata To som išla napísať, aby si nemal náhodou opačný problém pri žene. Žena to ma rovnako, ľahšie dosiahne vrchol s hračkou. Vyhoď tie pomôcky to a nájdi si reálnu partnerku.
Ako keď ti mám povedať pravdu, pri mojom prvom sexe som mal výdrž asi 6 sekúnd. A pri druhom dve a pol hodiny :D
Hovädzí guláš
Suroviny:
hovädzie mäso (napr. kližka) 800 g
cibuľa (pokrájaná) 500 g
cesnak 2 strúčiky
sladká paprika 1 lyžica
majoránka cca 1 lyžica
kmín cca 1 čajová lyžička
bobkový list 1 ks
soľ
mleté čierne korenie
hladká múka 2 lyžice
maslo (alebo olej) 2 lyžice
Postup:
1. Začnite cibuľou, olúpte ju a nakrájajte nadrobno. Cibuľu pomaly opiekajte na oleji, až je naozaj veľmi tmavá, pretože gulášu to dodá dobrú farbu.
2. Pridajte na kocky nakrájané mäso a taktiež ho dobre opečte, zasypte sladkou paprikou, osoľte, okoreňte, pridajte kmín, bobkový list a zalejte vodou – kocky musia byť ponorené asi do 2/3.
3. Mäso dusíme až do zmäknutia, je potrebné ho strážiť, aby sa nezačalo pripáliť, a postupne ho podlievame. Dusenie bude trvať asi 2 hodiny.
4. Pripravte si zápražku (jíšku). Na masle alebo oleji opražte 2 lyžice múky, až je pekne hnedá a vonia. Do horúceho guláša vmiešajte horúcu zápražku a nechajte všetko prevariť asi 10 minút. Potom guláš dochuťte soľou, korením, pridajte utretý cesnak a majoránku. Dochucovanie je na vás, ak máte radšej výraznejšiu alebo jemnejšiu omáčku.
Dobrú chuť!
Tak iste riešenie je obriezka. Nad tou si neuvažoval?
@55marta1996 😂
@thirstymonk Keď je neskúsený (so ženou), tak nemá ako zistiť koľko reálne vydrží. Ruka je predsa len niečo iné ako vagína. Keď sa mu to stane tak 5x po sebe so ženou, potom nech sa ozve. Dovtedy nie je o čom rozprávať.
@thirstymonk Ja som bol taký opitý, že keby som si na druhý deň nenašiel trávu medzi polkami, tak ani by som si nespomenul čo sa stalo.
Ale ty porovnávaš neporovnateľné 😀 skús reálny sex so ženou a ak to bude zlé, potom tomu venuj pozornosť...pozri, ja sa sama spravím do minúty...muž ma nespraví ani za hodinu...teda pokiaľ ma nepozná a nevie čo a ako...keď už ma pozná a vie, čo chcem atď. tak občas sa mu to podarí 🤣
@55marta1996 tento guláš mu určite pomôže 😄
@bielasovicka Keď chceš zabudnúť na problémy, kúp si o číslo menšie topánky a vyber sa na túru do Tatier
(Stará čínska múdrosť)
@dharmasanata Takže kľudne on pri žene možno vydrží dlhšie ako si myslí, len nemôže mať z toho strach 😉 lebo sa mu potom ani nepostaví...
@bielasovicka určite pomôže,keď prestane si mastiť vtáka umelou vaginou a radšej si nájde babu 😌
V skratke uspokojí sa sám a potom nemá motiváciu hľadať partnerku 😁
Je to iné SÁM a iné to bude s niekým...totálne iné...
@thirstymonk neviem či "umrtvovače" je dobré pomenovanie 😁používal som rôzne spreje na znecitlivenie ale stáli za nič - necítil som takmer nič a výdrž max pár minút..
Používam kvapky, ktoré sa aplikujú priamo na žaluď a v podstate nechám ich istý čas pôsobiť. Výhoda je to, že keď aj používam hračku tak stále cítim jej textúru a výdrž je omnoho dlhšia.
@55marta1996 to by som ani až tak nepovedal.. posledný rok-dva aktívne na pracujem na tom aby som si tú partnerku našiel, keď stretnem dievča, ktoré má zaujme tak sa snažím pozvať vonku, len buď to už niekoho majú alebo v skratke nemajú záujem.. Rovnako pracujem aj na sebe, idem si dať strojček na zuby, chodím do fitka, at´d.. chce to asi iba čas
Ja ti poviem takto. Ked mi bolo 17, som mala jeden vztah, v 19tich druhy vztah, ani raz som s nimi nezazila orgazmus, pritom sama som sa dokazala spravit za par minut, ako spominala aj @earlgrey . Teraz s mojim priatelom je to uplne nieco ine. Nebudem to dopodrobna opisovat, ale aj ked mam Lelo Sona 2, s ktorou je to fakt parada, s nim je to uplne iny level, a niekedy je to par minut, niekedy aj polhodina, zavisi od toho, kolko sme nemali sex, aj od inych okolnosti. A on tiez mal hracku, s ktorym (ako sam hovoril) vydrzal ovela kratsie, ako ked ma sex so mnou, lebo je to nieco uplne ine, jednak vzrusujucejsie s ozajstnou zenou, ale ta vydrz je dlhsia, nez s tou hrackou. Takze nemaj obavy, ked si najdes priatelku, pevne verim, ze s nou zazijes ovela krajsie chvilky aj dlhsie.

Používaš asi nejaké umrtvovače žaluďa, to nie je bohviečo. Predavaju sa aj tak ekondomy, extra pleasure sa to tuším volá...
Odporúčam navštíviť urologa, nie je to fakt žiadna hanba, takéto trable väčšinou spôsobuje krátka uzdička, fimóza a pod.