Ako znovu zaujať manžela a prebudiť vášeň?
Ahojte
Chcela by som, aby ste mi prosím poradili ako sa mám znova zapáčiť môjmu manželovi. Kedysi sme mali silný a pestrý sexuálny život no teraz už o mňa ani nezakopne chová sa ako typická žena keď nemá náladu na súlož
prosím poradíte mi?
som z toho naozaj zúfalá
neviem prečo ma tak nenávidí keď sa na mňa pozrie ked som naha, je to devastujuce
@kvet1nka0 myslíš😔
Nemusi mat inu. Len ty uz si okukana, prilis znama, nezaujimava. Vies co na to pomaha? Odist. Potom si uvedomi ako sa veci maju.
Len musis byt pripravena aj na tu moznost, ze si uvedomi ze mu uz nechybas.
A ked si sa na to manzela spytala, co ti povedal?
@jakubkovamamina kolko ste spolu?
Registrácia teraz ... hmmm ... za mňa osobne sa zas niekto baví ... možno si pribrala, možno máš pár vrások navyše, si nepríjemná, diriguješ ho a Tvoj muž zrejme preferuje dokonalosť a už "práši" inú, ktorá je fyzicky dokonalá a nediriguje ho.
@dzulli1980 presne toto mi napadlo. A ešte aj s fotkou...
@nika23t a čo je na tom že mám fotku a nový urobený profil? na konik som chodievala už dávno len ako anonym. Momentalne som v životnej fáze kedy nepotrebujem byt utajená a nevidím na tom nič zlé, nie? Vacsinou maju ludia problem ked je anonym profil bez fotiek. Vôbec na tom nevidím nič zlé prečo by sa mal niekto baviť. Ja sa osobne bavím na iných veciach a nie na tom že ma odmieta manžel🙂 Choďte si radšej lahnut… Potrebujete sa asi vyspať😂
@dzulli1980
@jakubkovamamina Už sa Ťa pýtala hore baba, prečo Ťa odmieta?Vy sa nerozprávate doma o tak zásadných veciach a my Ti máme z brucha povedať, čo je toho dôvodom, pôvodom atď?
@jakubkovamamina Alebo to už ženy po 30tke alebo 40tke sa musia schovavať za prazdne profilovky?😃 to som teda nevedela že to tu takto funguje pri registráciach. Nevedela som ze potrebujem mat prazdny inkognito profil na to, aby mi niekto pomohol alebo poradil. Ste tu naozaj velmi milá komunita😀👌🏻 palec hore
@jakubkovamamina no keď takto komunikujes aj s manželom, tak potom nie je potrebné dlho hľadať príčinu, prečo Ťa odmieta. Si nepríjemná, arogantna, útočná. A pravdepodobne az taky dobrý ten sex s Tebou nebol. Takže, k veci. Skús sa zmeniť, buď slušná, uprinmna najmä k mužovi, otvorená a ohľaduplna.
@natalyya 4 roky manželia
@jakubkovamamina prečo si myslíš že ťa nenávidí
Skús sa s ním o tom porozprávať, o svojich pocitoch, čo ti vadí, narovinu sa ho opýtaj či si sa mu prestala páčiť alebo či v tom je iná žena . Možno ti rozumne odpovie v čom je problém, ak nie odíď od neho, myslím že máš na niekoho kto ti všetko bude opätovať. A možno si po tvojom odchode uvedomí čo mal doma. Hlavu hore🙂
@monita12345 ďakujem si zlata, tie ženy čo mi tu vypisujú asi nevedia pochopiť, že je úplne normalne sa spýtat iných žien o pomoc- radu, predtym, ako zacnem riesit problem doma na plné ústa💖
@jakubkovamamina niekedy žiaľ ani rozhovor nepomôže ,pri ex keď ma niečo trapilo a vsetko som mu uprimne povedala vždy povedal len že jasne a mal iný a svoj názor a postupne som to vzdala ,samozrejme nie je každý takýto ,ťažko radiť a nemusí to byt kríza a najmä nie iná žena ,možno postupne intenzita sexu klesla ,u muža mojej kamošky to bol prelom v 40 tke ,ale mozeme len hadat čo je za tým ale treba skúšať welnes dovolenka možno spoločný koníček ,prechádzky každému pomôže niečo iné alebo aj nepomôže .Drzim ti ale palce
@jakubkovamamina V mojom svete je vedieť komunikovať o všetkom úplny základ. Takže by som to chcela vykomunikovat s ním, predsa ho poznám najlepšie. A keď nič nezaberá, skúsiť rady alebo skúsenosti iných. Vo vzťahu, kde nefunguje komunikácia, nefunguje časom tak či tak nič.
@jakubkovamamina a kto ta nabuchal ked muz o teba bena zaujem?
@kitycat a teba odkedy zaujima kto koho nabuchal? nemas asi co riesit, ale predstav si, ze manzel:D
@jakubkovamamina tak asi preto nechce, s tehotnou nesexuje
@jakubkovamamina Si troll...
@grof_monte_christo a to je čo?
@vanilkovazmrzka
Presne si to vystihla 👌👍
Doplnil by som azda, že chemia u neho zmyzla, odcudzili sa. Zial smutne, stava sa...zacina to nekomunikovanim medzi sebou, neváženim si jeden druheho, chladnutím vztahu až jeden prestane cokolvek citit voci druhemu 😕, vnutorna averzia na aky kolvek dotyk... To uz ani Boh neda dokopy 🙁
Pomoc je rozchod/rozvod cim sa ulaví obom
@jakubkovamamina ak aj naňho štekáš tak ako tu, nečuduj sa
@jakubkovamamina Po 4 rokoch je skoro nie ?
Nepribrala si ? Staráš sa o seba ? Alebo ak si bola stale zdutá ? Nemyslím to v zlom ale ľudia sme všelijakí.
A možno je len chuj čo si neváži čo má doma 😶
Alebo ma inú ...

isto ma inú..