Ako zostať pre muža príťažlivá po rokoch?
Baby tema skôr na odľahčenie..ako zostať pre muža príťažlivá aj po rokoch manželstva,vzťahu?ja som na to napríklad neprišla😅
@minenkak ....súhlasím.Ale znova sa opýtam.Kolkokrat sme my ženy odute,nasrate,ukricane a nervózne za úplne kraviny alebo dokonca bezdôvodne? A ruku na srdce.Kolkokrat si vybijeme svoju frustráciu na deťoch a manželovi? No žiaľ,mnohokrát.
A toto tým chcem povedať,že môžeš vyzerať jak hocijaká sexbomba,ale práve tieto správania zabíjajú lasku a príťažlivosť medzi partnermi.A to z oboch strán.To je môj názor.
Uprimne? Nijako.. kazda zena sa raz obkuka.. moze zmenit uces, licenie.. furt to bude ona. Treba najst chlapa ktory nepozera len na vizual ale vie ze aj s tou dalsou raz prestanu motyle v bruchu a nestoji to za to sa rozvadzat kazdych 10 rokov 😄
@mondolina ako vieš toto všetko o nej? Žila si s nimi? Spala si s nimi? Chodila pozerať a kontrolovať, čo má navarene, upratané? Alebo len sa chválila a chválil ju manžel pred tebou?
Aj my sme s ex vyzerali super, romanticky, zalubene, vždy mal navarene, upratané, aj sex mal. Len neviem kto mu to robil všetko, lebo mňa si nevšímal a ja som mu odmietala robiť tento servis. Aj napriek tomu som počúvala, ako na chváli. Asi sa hanbil priznať, že na to už roky nefungovalo.
@vyrovnanaosoba
áno vedela som.
len hovorím že vzťah a záruka vzťahu nie sú o šablónach. to je všetko.
@fido69
toto bolo v čase keď ešte fb ani Instagram nebol. tak ma nepresviedčajte o fotkách na nete🙈
bol to uvedený príklad, že áno aj príkladné a dobré ženy muži opúšťajú, nakoľko je to téma o udržaní príťažlivosti.
a môžeš sa správať vo vzťahu ako z príručky pre mladých svišťov a napriek tomu si možno muž nájde inú.
lebo medveď.
stryko oslavoval pred par rokmi 50 rokov manzelstva a uspech ich manzelstva je v tom, ze zena pozna svoje hranice, vzdy mal doma dobre postarane, v posteli im to este stale funguje a mal v zene oporu v kazdej zivotnej situacii. No a plati to aj opacne, ze ona nikdy nemala potreby sa vyvisovat, pozna chlapove zakladne potreby a citi a ma v nom bezpecie a stabilitu o akej ine "emancpovane" zeny cittaju akurat tak v romanoch.
Dnes mi môj povedal, že ak sa dám v 40. či 50. ostrihať na krátko, on si kúpi kabriolet a koženú bundu...tak pre môjho asi budú stačiť dlhé vlasy napr. 😅 ale nie... asi to chce veľa mravčej roboty od obidvoch, nežnosti, chémiu , a od ženy byť vždy mužova #1 fanúšička
a čo robí on, aby zostal príťažlivý? Stárneme - meníme sa spolu, ostatné už záleží na povahách a spolužití. A sme spolu 43 rokov.
Buď sexy sama pre seba. Cvič, zdravo sa stravuj, nefajči a nechlastaj prvú ligu. Venuj sa sebe, kozmetika, vlasy, nechty, zuby, pekné oblečenie. Ak by som mala mastné vlasy a tepláky, tak by som sa hnusila sama sebe.
Dievčatá prosím,neučte deti tieto rodové stereotypy a ani to nehovorte pred nimi,že žena je tá čo robí pohodu v manželstve a v rodine ,že žena je tá čo sa má páčiť a byť ticho,veď to je tak strašne a smutné .Manželstvo a partnerstvo je o dvoch ľuďoch účte a láske
Inak dievčatá,čo si myslíte o tejto vete,čo bola písaná v predošlom príspevku,ale fakt vážne sa pýtam,lebo pre mňa sú tepláky,celoživotne veľmi pohodlné nohavice a ani mastná hlava ma nejak nerozhádže , vždy mám suchý šampón doma ak by to bolo nevyhnutné
,,Ak by som mala mastné vlasy a tepláky, tak by som sa hnusila sama sebe"
Krása je relatívna premenná a každý ju vnímame inak. A to je dobré. Inak by sa všetky ženy namotali na jediného chlapa a všetci chlapi behali za sukňou jedinej ženy.
Ešte ako študenti sme robili prieskum, čo si na žene muž všimne ako úplne prvé. Vždy to boli fyzické danosti. Na veľké prekvapenie všetkých vyhrali oči a úsmev alebo tvár, a až potom nasledovali prsia, zadok a nohy. A čo vnímajú muži ako druhé najdôležitejšie - možnosť normálne si pokecať, takže možno by som to spojil s charizmou a povahou. Ale to bolo pred 30-timi rokmi. Sám by som bol zvedavý čo by vyhralo dnes. Cool profil na FB, dokonalé fotečky na IG alebo sexi videjko na Tik-Toku?
Krása je však pominuteľná, ale charizma ženy ostáva. Nechcem tým povedať, že by ženy nemali na poli krásy bojovať. Len by mali realisticky zhodnotiť svoje sily a netrápiť sa malými prehrami. Aj nová farba na vlasov, nové šaty, zmena strihu, nová vôňa, sexi prádielko, krátka dovolenka bez detí,.. dokážu zázraky a udržia vzťah muža a ženy neustále nabitý energiou, pretože zmena je jednoducho život a nuda naopak zabíja. 😉
Autorka, tak sa predsa opytaj manzela 😄 A on
co robi preto, aby bol pre teba stale pritazlivy?

@doriiis partnerský vzťah, je o oboch partneroch a nie aby žena bola milá usmievavá mala upratané a navarené