Ako zvádzate partnera?
Ahojte ženy ako zvadzate svojich mužov?
Nejaké tipy. Ďakujem 🙂
@elizabet173 viem že každý muž je iný .
Ale predsa otázka znela ináč zaujima ma to🙂
@bambulienka25 😂🙈
zahucim zo spalne do obyvacky "stary, som ready".. 🤷♀️🤣🤣🤣
Úprimne, tiež neviem, čo poradiť. Ja sa prirodzene rada pekne obliekam, žensky, sexi spodné prádlo si rada kupujem pre seba, aj pre potešenia priateľa, ale ja mám pocit, že môjmu priateľovi stačí na mňa dlhšie pozerať, pobozkať ma, pohladiť a už je totálne vzrušený :DDDdddd nejak som to špeciálne ešte neriešila, že ako ho zvádzať, lebo on je na mňa navnadený väčšinu času :Ddd
Nijako, skor hladam sposoby, ako ho nevzrusit, aby som mala svaty pokoj, lebo on by mohol 24/7 a nemusim pre to robit vobec nic
Sexi pradlo a proste.. laska ide cez zaludok 😀😀
@tenerifka neohol si nohy, neumy vlasy zuby pazuchy a máš pokoj 😄
@sunshine_18 ale fuj😂....ale nezabralo by to ani tak
@hello_kitty_2 Alebo skôr cez žalúďok. 😂
no to proste pride samo od seba, vyplynie zo situacie, ktora tomu nahra na smec.
neviem, specialne zvadzanie mi pride take okate.
ale zena by mala o seba dbat, lebo nikdy nevie, kedy to pride, tak nech je pripravena.
nie je horsie, ako ked sa situacia zvrtne, vsetko ide hladko a zrazu je ona v krci, lebo nema trebars oholene nohy a stresuje, ze nebude dobre vyzerat, on to uvidi, okuna sa preto vyzliect,... a je po atmosfere.
potom este dobre jedlo. kopec chlapov rado pride po praci domov s tym, ze sa chce okrem ineho dobre najest, posexovat a vyspat sa (co je ale zase po case zabijak sexualnej tuzby u zeny. na to by mali pamatat zase oni.).
no a kedze chlapom pomaha sex sa zbavit aj stresu, treba pamatat aj na to. potom sa rad vracia do spolocnej postele a este ta naha on, aby sa slo na vec. skor sa musis do skrine pred nim zatvarat. 🙂
@betty_image tiež tak.jedine čo pomáha je hukat po ňom bez príčiny ( aj keď my ženy si dôvod vždy nájdeme 🤣) a viem, že mám deň- dva pokoj 🤣
@bambulienka25 hihi,ved aspon naznac,snad nie bicik a puta
@betty_image juj,aspon jedna zu mala,co sa rada pekne a sexi oblieka
@betty_image co take pekne nosim rada?porad aj nam
@bobacik88 Vo všeobecnosti sa rada obliekam elegantne. Rada nosím šaty, sukne, elegantné nohavice, blúzky, v lete pekný overal. Samozrejme nosím aj džínsy, ale skôr do elegantných outfitov, napr. teraz v zime s peknými vysokými kozačkami ( tie sa super kombinujú aj teraz so sukňou a kvalitnými hrubšími silonkami ) dobrý kožuch ( nemusí byť rozhodne pravý, ani ja nemám! ) elegantá kabelka, doplnky, dobre padnúce a obtiahnuté basic roláky, svetre, basic topy, tielka v lete...Saká sú super kúsok v šatníku a dodajú outfitu šmrnc...Pyžamká mám rada značku Bruu, je to slovenská značka, majú krasné ženské pyžamká a aj veľmi pohodlné. Čo sa týka spodného prádla, ja mám rada komplety ( podprsenka + nohavičky spolu ), čierna čipka je nádherná na každej jednej žene, občas krásne vynikne aj červená, keď si k tomu dáš aj red lips a prekvapíš partnera...my čo máme menšie prsia, tak my oceníme dobrú push upku, kočky s väčšími prsiami to nepotrebujú a stačí im klasika podprsenka...celkovo mám rada jednoduché outfity, pod to pekné prádlo, sexi prádlo, jemný make up a každá z nás vie byť nádherná a zvodná 🙂)
@betty_image tak taky outit sexi by som chcel aj ja

@alexandra369 to myslíš vážne? Veď každý muž je iný, páči sa mu niečo iné. Jedného vzrušuje čipkové spodné prádlo, inému je ukradnuté, jeden sa navnadí na plnú vaňu, okolo sviečky, iného by to akurát tak rozosmialo. Jednému mužovi stačí vidieť na balkóne sušiť sa podprsenku a je navnadený, iného nepohne, keď sa okolo neho premáva žena, ktorá má na sebe len náušnice. Ty svojho partnera poznáš najlepšie, vieš, čo sa mu páči, na čo "zaberie vždy"