icon

Ako zvládať extrémne sexuálne aktívneho partnera?

dikobrazzzz
Včera o 11:55

Dobrý deň chcem sa tu vyspovedať môj priateľ je extremne sexuálne aktivny chce sex aj 2x denne pre mňa je to moc ale mam ho rada. Často chce skúšať všelijaké praktiky a ďalšia vec že sex s nim je bolestivý ma dosť obdarený penis aj keď ideme pomaly tak to boli milujem ho co mam robiť? Keď mu robím oral jedine v tedy sme obaja spokojný len aj to je násilné každé ráno sa zobudím s tým ze mam penis pri hlave a takto aj cez deň v noci ...

Strana
z3
enmery
Včera o 11:56

🙄

anonym_7a9610
Včera o 11:57

Kto doniesol poccorn? Ten penis pri hlave kazde rano ma dostal.

sticker
anjelicek26
Včera o 12:00

Ze ta toto bavi dokola vypisovat.

dikobrazzzz
autor
Včera o 12:01
@anjelicek26

Ze ta toto bavi dokola vypisovat.

@anjelicek26 vola sa to za dverami našich spálni fórum kde ľudia píšu svoje problémy a chcú pomoc tvoj komentár je zbytočný nechaj si ho

anonym_b59dd3
Včera o 12:03

Nikdy nevieš , napíšeš chujovinu a ak sa zadarí , pohoníš. 😂😂😂

anjelicek26
Včera o 12:04
@dikobrazzzz

@anjelicek26 vola sa to za dverami našich spálni fórum kde ľudia píšu svoje problémy a chcú pomoc tvoj komentár je zbytočný nechaj si ho

@dikobrazzzz moj komentar je k veci, tato tema je tu za mesiac snad po stvrty krat. Bud si to doma vyries (forum je ti na dve veci, nikto s tebou doma nebyva a ozvat sa musis ty) alebo pojdete od seba...

andrejka2424
Včera o 12:06

Mňa len uvrešťaný telefon každé ráno budí a niekto sa budí s penismi pri hlave. Je to nefér.

nasasa_1
Včera o 12:08

Hahaha tak nech si nájde takú, ktorá to bude chcieť tiež tak často ako on 😀

crazy_cat_lady
Včera o 12:10

A od nas chces co? Ked nepomoze rozhovor a nevidis v tom buducnost, tak sa s nim rozid

truthy
Včera o 12:11

ak to je bolestive, asi nieco nie je ok...

anonym_bbfdf0
Včera o 12:11
@dikobrazzzz

@dikobrazzzz tam moc toho neurobíš, odporúča sa lubrikant, ale ja mám radšej detský olej.
Jedného dňa sa zobudíš a pošleš ho do .. aj s penisom, nie ste kompatibilní a znášať stále bolesť a zatínať zuby je neudržateľné a budiť sa s penisom pri hlave musí byť stres, čo to za debila ach
Porozprávaj sa s ním a vysvetli mu to, pokiaľ nepochopí, nie je to láska a budeš vedieť na čom si

enmery
Včera o 12:14

Sex má byť radosť. Už vôbec sa nič nemá vynucovať násilým. Jemu je jedno, že ty máš bolesti a nechceš mať penisu nasilu pri ústach nonstop. Egoista v posteli je egoista aj v iných oblastiach a to sa isto ukazuje, ty to len statočne ignoruješ. Ale keďže ho tak véééľmi ľúbiš, tak trp.

anonym_6eaa0c
Včera o 12:19

@dikobrazzzz Toto je vymyslená téma, ten autor si za obrazovkou buď honí alebo sa na tomto len dobre zábava ..

andrejka2424
Včera o 12:19
@anonym_6eaa0c

@dikobrazzzz Toto je vymyslená téma, ten autor si za obrazovkou buď honí alebo sa na tomto len dobre zábava ..

@anonym_6eaa0c Presne to si myslím asi na 99% .

wevin
Včera o 12:21

Akože neverím ani jedinému slovu v tom príspevku, ale tak dobre no 😀 Očividne má už niekto prázdniny a extrémne sa nudí. Ale teda odpoviem ti. Rob to aj nasilu, lebo to treba, toto sú priority vo vzťahu 😍 Je jedno, že ťa to bolí, hlavne, aby bol partner spokojný!!! 🙂

patrike
Včera o 12:29

Prazdniny ? Chod von alebo doma masturbuj a netroluj tu.

zuzana76
Včera o 12:35

Uz by som bola mrtva, neviem ci od smiechu, keby som zbadala penis pri hlave, alebo od tolkeho sexu.

Ja verim, ze mozu byt aj taketo pripady, babka mi raz rozpravala, ze mala kolegynu, co ju muz kedykolvek v noci aj o tretej zobudil na sex, potom aj rano rychlovka a ta zena vzdy meskala do prace, prisla neupravena, nic nestihala, bola cela znicena. To mohli byt take 60/70 roky minuleho storocia. Uz si nepamatam, ci ho napokon opustila.

zuzana76
Včera o 12:35
@wevin

Akože neverím ani jedinému slovu v tom príspevku, ale tak dobre no 😀 Očividne má už niekto prázdniny a extrémne sa nudí. Ale teda odpoviem ti. Rob to aj nasilu, lebo to treba, toto sú priority vo vzťahu 😍 Je jedno, že ťa to bolí, hlavne, aby bol partner spokojný!!! 🙂

@wevin prazdniny ma zapadolsovensky kraj 😀

alianko9
Včera o 12:37

Pokiaľ ti to vadí, tak vám to dlho nevydrží. Treba sa s ním o tom porozprávať a ak fakt je taký, že bez toho nevydrží a tebe to prekáža, tak sa budete musieť rozísť, lebo toto je podľa mňa dosť závažný problém v partnerstve

anonym_697f3a
Včera o 12:37

Tak teraz som sa dobre zasmiala 🤣🤣🤣🤣🤣radšej nespi v noci lebo rána máš ťažké

zuzana76
Včera o 12:40

https://answear.sk/p/nastenne-zrkadlo-seletti-l... a taketo zrkadlo by sa vam hodilo do spalne 😀 som sa vcera nasmiala, ked som to zbadala

anonym_cde689
Včera o 12:40

🤮 🤮 🤢 🤢 🤢 Natiahlo ma kvalitne z toho prasata co máš doma

dikobrazzzz
autor
Včera o 12:43
@anonym_cde689

🤮 🤮 🤢 🤢 🤢 Natiahlo ma kvalitne z toho prasata co máš doma

@anonym_cde689 dobre už stači zobrala som si akurát z toho to ze nikdy napísať na fóra ukončujem tému ďakujem každému za odpoveď

anonym_13cbbf
Včera o 12:43
@andrejka2424

Mňa len uvrešťaný telefon každé ráno budí a niekto sa budí s penismi pri hlave. Je to nefér.

@andrejka2424 🤔 Keď sa kuknem na toho svojho, ako si chrápe, slinky z papuľky mu tečú, aha, a dakto má penis😔 tiež mi ti príde nefér. 🫣

zuzana76
Včera o 12:44
@dikobrazzzz

@anonym_cde689 dobre už stači zobrala som si akurát z toho to ze nikdy napísať na fóra ukončujem tému ďakujem každému za odpoveď

@dikobrazzzz ale tu ti nikto nepomoze, vyhladajte sexualoga, alebo odidi, mate uplne iný apetit.

bielasovicka
Včera o 12:44

Panebože.... Prečo? 🙈

patrike
Včera o 12:50
@zuzana76

@dikobrazzzz ale tu ti nikto nepomoze, vyhladajte sexualoga, alebo odidi, mate uplne iný apetit.

@zuzana76 Neries, troluje.

bielasovicka
Včera o 12:50
@patrike

Prazdniny ? Chod von alebo doma masturbuj a netroluj tu.

@patrike áno, u nás sú prázdniny. BA

anonym_97a8a2
Včera o 12:51

ja by som toto doma prijala.. 🙂

Strana
z3