icon

Ako zvládnuť prvé milovanie s novým partnerom?

3. okt 2024

Ahojte baby zajtra ma čaká prvýkrát milovanie s novým partnerom. Ideme na výlet na 2 noci tak predpokladám že to príde sme mladí zdraví ľudia. No ja som hrozne v strese čo sa toho týka. Nemala som sex už roky (aj keď mám len 30) som takmer stále bez. V posteli nie som taká zdatná ani sebavedomá kvôli malým prsiam celkovo skôr hanblivá než divoká. Neviem chlapovi urobiť masáž a on mi spomínal ako to má rád. Neviem sa ani uvoľniť stále som v hlave a po čase sa začnem nudiť. Ja viem že s ním to možno bude super a nemám veľké očakávania nakoľko pôjde o prvýkrát. Ale nechcem aby bol v tom že má v posteli nemehlo. Nikdy som sa nevenovala svojej sexualite necítim sa byť v sexe doma ale na zajtrajšku mi naozaj záleží a nechcem to pokaziť. Každá rada mi je teraz dobrá. Bojím sa viac ako maturity. To nie je tým že nie som pripravená. Vždy som sa bála len navyše som dlho bez toho a už ani neviem ako to robiť správne či pri tom rozprávať či nie či sa pýtať čo má rád alebo len tipovať a skúsiť. Ako komunikovať svoje potreby aj v tom sa hanbím že vnútri necítim nič a ide len o stimuláciu zvonku. Rozmýšľala som aj že to vzdam a zruším to ale to asi nie je riešenie. Chuť na neho mám gradujeme si ju zo dňa na deň ale chuť nestačí keď v praxi som nepoužiteľna. Všetko ma tlači šklbe atď.. On opisoval svoju ex ako dokonalú v posteli ja ju poznám a rovnať sa jej nemôžem. Ona mala aj mokré orgazmy on to má rád no ja to neviem. Prosím zachráňte ma

Strana
z2
h2
3. okt 2024

"On opisoval svoju ex ako dokonalú v posteli" ??? Nedivím sa, že máš nervy, keď ti toto rozpráva. 😦

modrykonik33
3. okt 2024

Ty si mu nič ohľadom svojich skúseností nespomínala keď on o bývalej hej? Inak ako dlho sa poznáte že hovorí o sexe s bývalou? Ak roky tak chápem, inak mi to príde divné

lindous
3. okt 2024

Viem, že na to sa nepýtaš, ale "On opisoval svoju ex ako dokonalú v posteli" toto by ma odradilo od akéhokoľvek chlapa, ono všetko ok s tým, že každý má nejakú svoju minulosť a skúsenosti, to je normálne, ale novej známosti vychváliť ex aká bola super v sexe? celkom masaker.... ale keď už to musí byť, tak žiadna iná rada ako snažiť sa čo najviac uvoľniť, nechať sa unášať a viesť ho asi neexistuje a potom úprimnosť, kľudne s humorom, netreba to brať tak vážne, nie je to raketová veda, akýkoľvek "postup" by si sa učila naspmäť, aj tak to podľa plánu nepôjde a iba sa viac a viac vystresuješ

autor
3. okt 2024

@lindous to povedal na okraj toho ze ju poznám a som sa pýtala ako sa vlastne dali dokopy lebo ona mi povedala jednu verziu a on druhu 🙏

h2
3. okt 2024

Ty si sa ho pýtala, ako sa dali dokopy a na to ti on povedal toto? 😳

lindous
3. okt 2024

Stále, niekedy je lepšie byť ticho alebo inak sformulovať, toto je moc, za mňa totálne neempatické a rozhodne ti to na pohode nepridalo,...

unicornlady
3. okt 2024

Akože, je úplné sprosté čokoľvek hovoriť o tom, aká bola ex v posteli. Tu treba naozaj len diplomaticky vždy stočiť, že "každá z vás je iná" atd...

Keď si taká v strese, vy ste doteraz nič nerobili? Nerobil ti orálny sex či rukou, chápeš? že si taká v strese, že či nebudeš nemehlo, veď to nie je raketová veda

earlgrey
3. okt 2024

Boooožinku a to prečo ti rozprával o bývalej aká je v sexe? aké orgazmy mala? ...
Nechápem...ja by som ho hneď stopla a povedala, že ma to nezaujíma...ale rozhovor o tom, kto má čo rád je dôležitý...ale čo má rád on a čo ty a nie nejakí bývalí partnery...🤦‍♀️

Noo a nemyslím si, že to, že si sex nemala dlho niečo znamená...pravdepodobne si stále bola hanblivá, neuvolnená a vlastne si sex ani neužívala.. tak ako by si mala..
Ja som sex nemala roky, na praktiky sa proste nezabúda..to sa naučiť nedá...ide to spontánne...vlastne malo by to ísť... 🫣 ale už teraz ľutujem muža, ktorý ma na sex zlomí...lebo ho zničím 🤣

zooeynka
3. okt 2024

....aby si nakoniec ty nebola ta sklamana z jeho vykonu....

la_dolce_vita
3. okt 2024

Prepac, ale to je kus vola... toto hovorit novej priatelke?! Ti chlapi, ach jaaaj. Chcela som ti poradit vypit trochu vina na uvolnenie, ale teraz fakt neviem, chapem ta... ☹... kazdopadne hlavu hore!

januska12323
3. okt 2024

Pošli ho za bývalou a ty hľadaj normálneho chlapa. Toto keby mi zavalil na ten sex môže na dobre dlho zabudnúť.

zuzanita1609
3. okt 2024

No to je kus vola 🙄. Sa ti ani nečudujem,mňa by schladilo už len to,keby spomenú,čo mala rada na raňajky. Asi by som neriešila nič s niekým, ktorý porovnáva.

luccija
3. okt 2024

Prestaň hystercit🙂možno preháňal, aby si si myslela aký je borec.Typicka žena už si robí zbytočne starosti či mu spraví dobre masáž, lebo to má rád.Myslíš, že aj on rozmýšľa čo ako, aby si bola spokojná?Prvý sex väčšinou nebýva žiadne terno, takže kľud.Ale to, čo povedal je nepríjemné chápem...ty nie si na súťaži, keď bola taká úžasná nebola by byvala

diewcatqoo
3. okt 2024

Ked mu stiahnes gate, tvar sa prekvapene a povedz mu, ze tvoj byvaly mal ovela vacsieho. Ked bol on taktny, tak bud aj ty 😉

kitycat
3. okt 2024

Urimne, bud to vies alebo nevies a nejake kecy o mokrych orgazmoch jeho ex by ta nerozhodili.
Ty sex neberies ako relax ale ako nejaku domacu ulohu... zle nastavenie.
Si pri nom vobec vzrusena? Lebo ak nie, tak no vies, do suchej.. 🙈

tykat
3. okt 2024

Ja by som to zrusila. A nie kvoli obavam z toho aky bude sex.
...
A ja by som aj jeho zrusila. Uplne. Chlap ktory by mi hovoril o mokrych orgazmoch svojej ex by ma v tej chvili prestal pritahovat.

nikpa
3. okt 2024

Nerieš, daj si pár pohárikov vína a uvidíš ako ti to všetko pôjde samé keď máš na neho chuť... Na toho chlapa myslím, nie na víno 😃

blacki12
3. okt 2024

Toto nebude kvalitný chlap, ver mi.

ivett1
3. okt 2024

Nestresuj, veď to nechaj na neho, daj si niečo na uvoľnenie a nech sa predvedie😉 a ak bude dobrý, tak potom mu môžeš urobiť aj tu masáž...napísala si to o tom vašom rande tak, že mám z toho pocit, akoby ťa chcel len do postele...nerozmyšlaj a uži si to...

nevenka
3. okt 2024

@h2 no podla mna, dost blbe...🙄

autor
4. okt 2024

@kitycat ano vzrušuje ma mam chuť som vlhká.. Ale pre mňa sex naozaj nie je relax ale niečo na co sa musím fyzicky a psychicky pripraviť. Aby bolo všetko dokonale čisté voňavé stresujem zakaždým ako pred maturitou. Asi to nie je hobby pre každého to bohužiaľ. Dostal covid takže to zrušil. Popravde mi aj odľahlo. Tešila som sa na neho ale stresovala som čo sa sexu týka.. Tak sa to odloží alebo dovtedy sa to inak vyrieši ani neviem

grof_monte_christo
4. okt 2024

@anonym Ja ta nechcem strasit, ale nasli ste sa velmi nerovna dvojica. Tento muz je nauceny na uvolnene dracice v sexe a urcite ma sex aj rad, je to pre neho relax. Ak mas ty zo sexu stres, tak to na tebe uvidi a nebude ho to s tebou bavit a tebe to ublizi. Podla toho, co si o nom napisala, na mna neposobi ako empaticky partner.

autor
4. okt 2024

@grof_monte_christo práveže mi povedal ze mam v sebe taky oheň ze ho brutálne rajcuje ako s ním koketujem ako ho zvádzam ako si užívam keď ho vzrusim v momentoch keď to nie je vhodné. Keď mu pošlem nečakane nejaké foto a vytrhnem ho tým z aktuálnej činnosti. Keď mu vzdorujem a idem si svoje aj skrz toho ze ja som mala drobná žienka a on je vysoký a mohutný chlap asi ma slabosť v tomto na mňa. Inokedy keď som vraj dobre dievčatko a poslúcham ho tak si doberame jeden druhého a urobíme pre seba co si na očiach vidíme. Rozoberali sme aké mam hračky co mam rada co ma on rad. V teoretickej rovine si rozumieme. Reálne sme došli narýchlo k orálnemu sexu. Užíval si to nevedel vynachváliť do nebies. Prišlo to úplne spontánne v podstate pod vplyvom adrenalínu mohol nás hocikto vidieť.. Tvrdí že mu pasujem. Ale iná vec je priamo sex. Bojím sa ze ho sklamem tým ze s nim orgazmus mat nebudem.
Každý muž si myslí že každá žena vnútri cíti. Vlny vzrušenia a orgazmus príde. Priznal sa ze nevydrží tak dlho ani prvé ani druhé kolo aby zenu uspokojil vaginálne. Ta jeho ex brala nejaké preparáty aj drogy tak nakoniec z neho vyšlo toto a ono tie látky značne ovplyvnia telo aj hlavu. Po priznaní povedal ze je šikovný orálne a tak to vyzdvihol ako jeho prednosť. Čiže pasujeme si v rovine teórie. Len ja mam pocit ze som vadna. Keď dnu nič necítim ako si to mam užiť? Nemá to pre mňa žiadny význam skákať hore dole po hocikom. Hlavne aj to keď viem ze miluje masáž a ja som maximálne robila masáž deťom. Raz aj exovi. Ktorý bol od neho chudsi a ten povedal ze mam to nechať tak ze neviem poriadne zatlačiť a tak nič necíti.. Odvtedy už som masáž nerobila lebo to neviem. Prepáč nechala som sa uniesť a priznala som viac ako som chcela 😄

earlgrey
4. okt 2024

@autorka
S tými fotkami by som bola opatrná..

unicornlady
4. okt 2024

To si trošku odporuje, nie? Že rozprávali ste sa, aké máš hračky. No, ak nejaké máš, tak asi aj ten vnútorný orgazmus zažívaš, nie? (lebo inak, načo by ti to bolo)

To tvoje zvádzanie, koketovanie... to robíš preto, že chceš? Alebo to robíš čisto kvôli nemu, lebo nechceš, aby ťa opustil, lebo chceš byť lepšia ako jeho ex..

Inak podľa toho opisu mi to príde, že sa veľa rozprávate sexuálne, ale že on očividne je zdatný najviac slovne, nie v posteli (keď spomínal tú ex, výdrž, drogy...), a akoby také preháňanie slovné o tom dráždení, koketovaní..

la_dolce_vita
4. okt 2024

Mne to tiez pripada, ze nie si prirodzena a ani opatrna, to si uplne odporuje s tym, co pises tu. On podobne..

autor
4. okt 2024

@unicornlady nemám vnútorné orgazmy. Mam satisfayer a wonder wand

autor
4. okt 2024

@unicornlady ja som koketa od prírody 🙏 nechtiac tým dosť manipulujem ako si tak uvedomujem s odstupom času. Nie kvôli nemu. Baví ma to

h2
4. okt 2024

Tieto posledné príspevky ako keby písala úplne iná osoba, než tie úvodné. 😯

unicornlady
4. okt 2024

@h2, že?

Máte aj niečo iné, než vás spája? Spoločné zážitky, záľuby, hodnoty?
Takto to trochu vyzerá, akoby to bol nejaký chlap z internetu, kde ste sa spojili na základe flirtovania. A kopec slov o sexe, a kto je ako zdatný, ale vlastne skutek utek.
Navyše, ty si mu robila orál a on tebe nič?
A prečo chcete hneď pohlavný styk, ak ste doteraz nič nerobili? Prečo nie najprv len tie orálne dotyky, dotyky rukami... prečo hneď všetko?

Strana
z2