icon

Ako zvládnuť prvý francúzsky bozk?

ninuskaaq77
6. okt 2024

noo mam frajera aa chcem aby urobil on prvy krok a to dal mi pusu alee aj chcem aby mi dal aj francuzaka ale niesom si ista ci to uz niekedy robil a zaroven sa bojim ze ja to urobim zle lebo predsa len je to moja prva.. tak nemate radu?🤭

Strana
z7
januska12323
6. okt 2024

Kam sa ponáhľaš?

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@januska12323 neponahlam len to je celkom divne ked sa iba obimame...

slavomira236
6. okt 2024

@ninuskaaq77 prosim ta kolko mas rokov?? Podla profilu chodis este na zs..frajeri si davaju francuzaky nepusinkuju sa mozno prvy bozk len pa pery.

januska12323
6. okt 2024

@ninuskaaq77 máš 13 rokov na všetko máš ešte čas, keď to príde budete sa učiť spolu ako na to.

svokrinjazykmonika
6. okt 2024

@ninuskaaq77 francúzaky sú nechutné 😅 my sa ani ako manželia nebozkávame 😂

jankafresova
6. okt 2024

@ninuskaaq77 spytaj sa ho narovinu.... intimna konverzacia patri do vztahu telesnych intimnosti 🙂 alebo skus s tym zacat sama, ak chces... pomalicky aby sa nezlakol

jankafresova
6. okt 2024

@svokrinjazykmonika hej, asexuálne páry alebo demisexuálne to tak mávajú. mne sa prvé francuzáky nepáčili ale potom s chlapom do ktorého som bola paf to zrazu išlo

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@slavomira236 keby ze vies co robia ludia v tomto veku taak to neni zdaleka co si myslis fakt ludia su v tomto veku dalej nez vy dospeli

jankafresova
6. okt 2024

@ninuskaaq77 no, v roku 1998 na mojej škole mali pohlavný styk 14ročni a na kamarátkinej 13ka bola s dospelým... myslím že potom šiel do vazenia, už neviem... tak neviem ako dnešní mladí... videla si tú čiernobielu foto na nete, z roku 1910, pred 114timi rokmi, ako cca 10ročni chlapci fajčia cigarety?

slavomira236
6. okt 2024

L porozpravaj sa s mamou..ja neviem preco to tu trosku neselektuju a dovolia tu chodit detom..lebo ty este dieta si a na toto mas cas. V 13 stich rokoch francuzaky. O pol roka budete sexovat..? Nezabudaj ze si pod zakonom. Ano ste dalej ako my dospeli?? Kde dalej?? Aj ja aom mala 13 nas al moja najstarsia dcera a veru francuzaky si nedavala ani nesexovala. A nic jej neutieklo

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@jankafresova teraz fajcia aj 9 rocni chalani a baby len aby boli zaujimavy a aj zuvaky a este aj fajcenie ako chalanovy to robia teraz 13 aj 12 a nikto im na to nepride

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@slavomira236 no nie my ale ostatny on ide na to pomalicky a nechcem s nim robit ine veci okrem bozkov a moja mamka nevie o tomto vztahu by my to zakazka lebo si mysli ze budem robit to co moja kamoska s jej frajerom to oni su dalej ako 20 rocni..alee to uz nemozem povedat

pinkmamba
6. okt 2024

@ninuskaaq77 ja som sa učila podľa yt videí 😅

jankafresova
6. okt 2024

@ninuskaaq77 no hej, nič nové. nezabudnem článok v Tine v roku 2001, ako 9ročný predával takéto "služby" v Prahe. čo už, smutné. nezáleží na tom či "im na to príde" ale či tam existuje vzájomný rešpekt, alebo tolkokrát jeden z tých 9ročných
alebo
12ročných, je vlastne do toho donútený, je to znásilnenie, alebo prinutenie.

Potom neskôr, po 30ke bude psychoterapia veľmi drahá, býva aj 90 euro na hodinu, plus antidepresíva tiež niesú zadarmo.

sevrin
6. okt 2024

Sú veci, ktoré majú prísť prirodzene a nie nejako to siliť a filozofovať o tom.

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@pinkmamba to je dobry napad🤭

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@sevrin hej to je pravda ale raz sa to musi posunut

slavomira236
6. okt 2024

@ninuskaaq77 od francuzakov k sexu uz nieje daleko tomu ver..

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@slavomira236 hej ale mi dvaja taky nie sme

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@slavomira236 to asi ty ked my furt protirecis ja viem ze som pod zakonom a ani ma taketo veci nenapadaju

dharmasanata
6. okt 2024

Ešte koľko tem dnes založiš? 😅

januska12323
6. okt 2024

@ninuskaaq77 naozaj máš čas, ja viem ľahko sa mi to hovorí ale radšej sa dva roky objimajte ako by si o mesiac prišla s otázkami ako utajiť tehotenstvo.
Ja som mala prvú pusu až na vysokej škole a nemyslím, že mi niečo ušlo.

janka_23
6. okt 2024

@ninuskaaq77 radšej ako zisťovaniu rad okolo francúzskych bozkov by si sa ako 13 ročná mala venovať štúdiu gramatiky, veľmi ti nejde a ver mi, naucit sa správne gramatiku je ťažšie ako naučiť sa francúzsky bozk 😉

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@dharmasanata vela mam vela vela vela otazok nahodou toto je fakt uzastne bavit sa s ludmi ktorymi mi davaju rady

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@janka_23 hej viem nechce sa mi pisat nadheren slova ktore su dokonale

slavomira236
6. okt 2024

@ninuskaaq77 ja urcite nie..tym sa ty netrap. Ty sa radsej uc aby si nedopadla zle. A tvoja mamka sa nemusela starat o dalsie dieta. Inak sme tu dospele zeny ako urcite vies tak aj trosku slusnosti by nezaskodilo.

slavomira236
6. okt 2024

@ninuskaaq77 inak si si ista ze tvoja mama sem nechodi?? Aby si nemala zle. Pripadne jej znama.

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@slavomira236 ne ona mi dovoli frajera ale on sa skor boji ze to budem s nim robit a hej prepac ja som dost drza ale ty si zacala ja viem ze ta nepoznam ale ani ty mna ale ja seba poznam a nerobila by som to lebo viem ze som pod zakonom a nerobila by som to mam na to cas vazne...

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@slavomira236 a dakujem za rady

jankafresova
6. okt 2024

@ninuskaaq77 Nevšímaj si ludí, ktorí sú tu nepríjemní, robia to tu furt..na tom sem chodia,..ked máš osobný intímny vzťah, treba o tom vedieť s partnerom intímne hovoriť že či je pripravený na vačšie bozky, dotyky, atd. Hovoriť o tom s cudzími ludmi nie je až také zdravé a dobré pre vzťah...
Ak obaja súhlasia , že je im príjemné robiť niečo, napriklad francuzak, tak super.

treba vediet o všetkom hovoriť a nenutit druhého k tomu,čo nechce. A to sa postupne učime.

Strana
z7