icon

Ako zvládnuť prvý francúzsky bozk?

ninuskaaq77
6. okt 2024

noo mam frajera aa chcem aby urobil on prvy krok a to dal mi pusu alee aj chcem aby mi dal aj francuzaka ale niesom si ista ci to uz niekedy robil a zaroven sa bojim ze ja to urobim zle lebo predsa len je to moja prva.. tak nemate radu?🤭

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@jankafresova dakujem ty mi davas asi najlepsie rady fakt dakujem moc

name_354
6. okt 2024

@ninuskaaq77 pravda moja spolužiačka ešte ked sme boli na základnej škole tak v 8.rocniku uz boli Francuzaky

gribka1
6. okt 2024

Vidíš, teraz už chceš francúzska, tak až tak pomaly na to nejdeš. Takže spomaľ, očividne má ten tvoj frajer viac rozumu. A ten rozum si nechajte aj naďalej. Máš kopec času, lebo to môže dopadnúť zle, budeš sklamaná a zbytočne. Príde to samo.

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@gribka1 hej noo spolu chodime ze 1 tyzden ja viema alee je to asi tak ze moja kamoska na mna dost talci on je pomaly a to sa mi na nom paci dik ze si mi pripomenula

inom75
6. okt 2024

@ninuskaaq77 necitam vsetko, ale radsej zober knihu a uz sa gramatiku! To budes potrebovat viac, ako francuzaky!

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@inom75 tak ďakujem veľmi pekne

gribka1
6. okt 2024

@ninuskaaq77 Dievča dievča, kamoška? Ty nikdy nepočúvaj žiadnu kámošku, nikdy! Ste týždeň spolu? Aj mesiac keby si čakala, že objatia, za ruky a bozky. To je tvoj život a nie kámoškin. To sú nejaké preteky s kým čo robím?

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@ninuskaaq77 napísala som to správne?

jankafresova
6. okt 2024

@ninuskaaq77 ❤️ neni zač. sex vyzera sice akože zaujimavo,ale načo, ked o tom nevieme poriadne s partnerom hovoriť. to je taký nie ozaj intímny vzťah, ked iba robíme intimnosti rukami nohami ustami 😂 a pritom sa nebavíme o tom vobec, nevieme

intímne kecať. otázka nie je že či francuzáka áno alebo nie.
otázka je čo chcú obaja. aj on aj ty. a ak on nechce,

z lásky k nemu sa uč dat mu čas a priestor. a ani on ťa nemá nutiť do ničoho čo nechceš, hlavne nie v intímnostiach.

name_354
6. okt 2024

@ninuskaaq77 no napríklad ja som mala kamaratku ktora si cez zoznamku hladala frajerov ale aj triedna učiteľka hovoríla ze by to dobre nedopadlo keby to nepoviem jej mame.
Jednoducho pokial nechodi s 25 rocnym alebo s tskymi co uz su dospelí tak si myslím ze kľudne frajera mat mozes.
Pre boha prveho frajera som mala v 13 vydrzalo nam to 9 mesiacov a úplne v pohode

bessie12
6. okt 2024

@ninuskaaq77 týždňový "vzťah" a ty už chceš francuzaky?? Kde ty sa tak ponáhľaš ??? Teraz sú to bozky a o mesiac to bude čo?? Sex ? Na to všetko máš ešte fúru času.

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@gribka1 že ona je dost taka že by urobila kvôli chalanovi vsetko sa bavime od prvej triedy ale fakt sa niekedy sprava dost rychlo a to čo robí s jej 16 ročním frajerom taak to je dosť zle ako keď je ešte pod zákonom

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@name_354 ja som mala 1 realneho v 10 😭 3 roky na nič

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@bessie12 hej viem až keď som to napísal tak som si to uvedomila ďakujem veľmi

viera77
6. okt 2024

Moje zlaté dieťa (mám 13-ročnú dcéru, takže áno, si dieťa a ešte nejaký čas budeš), a ty čo robíš na MK? So správnou technikou prevedenia francuzákov sa obráť skôr na teens stránky...a odporúčam ti skôr než toto tu, urobiť si na zajtra úlohy do školy...to je moja rada pre teba.

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@viera77 uz ich mám a hej ja viem ze idem rýchlo ale až teraz som si to uvedomila takže sorry

minenkak
6. okt 2024

@ninuskaaq77 a čo chceš v trinástich viac robiť ako objatie

janka_23
6. okt 2024

@viera77 už som nahlásila tému, nechápem prečo admini dovolia aby na tuto stránku chodili deti.

gribka1
6. okt 2024

@ninuskaaq77 Hlavne maj vlastný rozum. Teraz ti to možno nepríde také, ale keď budeš pokračovať podľa jej rád a huckaní, raz oľutuješ a aj sa v budúcnosti sa budeš za to hanbiť Ona by bola rada, keby ste si navzájom odovzdávali skúsenosti, ako kto čo robí, no trapas toto.

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@viera77 aa MK je tu pre všetkych takže tu môžem byť

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@gribka1 ďakujem za radu..

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@minenkak noo ja už som mala prvú pusu alee mate všetci pravdu idem rprychlo asi som sa chcela organizovať podľa kamošky lebo ona ide na to rýchlo...

name_354
6. okt 2024

@ninuskaaq77 ja som uz cca 3 roky nikoho nemala

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@janka_23 to prečo šak je to dobre aspoň ma niekto vypočuje lebo s mojimi rodičmi to nejde moc ľahko no v skratke nikto tu neni pre mna keď to najviac potrebujem napr keď mam úzkosti

gribka1
6. okt 2024

@ninuskaaq77 Skús sa sústrediť na budúcnosť, máš predstavu čo budeš robiť, kam smeruješ?

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@gribka1 noo asi redaktorka hovorit ludom pravdu a moja kamoska mi vzdy hovori ze to je nieco pod nou akoby ona je tenistka ale furt je taka ze ona rad bude nad nami ze nikdy neboka dole tak ako my taak...

janka_23
6. okt 2024

@ninuskaaq77 si ľahko ovplyvnitelna takže veci ktoré si tu prečítaš by ta mohli naviest nesprávnym smerom. Si dieťa, riešiš veci ktoré by sú vo svojom veku ešte vôbec nemala riešiť. Skus zlepšiť svoj vzťah s mamou aby si sa jej mohla zdoverit, pripadne sa jej opýtať to co ta zaujíma. Keď máš úzkosti tak v škole určite máte nejakého psychologa, sociálneho pracovníka alebo niekoho za kým môžeš zájsť, pripadne napis na ipcko. Svoju psychiku nevyriešis francúzskymi bozkami, frajerom ani na modrom koniku, na to sú odborníci
A lepšie si vyberaj kamošky 😉

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@janka_23 sak vpohode tak sa nestaraj do môjho život a mňa toto absolútne neovplyvni takzee nechapem čo tu riešis maš svoju dceru určite uz niečo robila aj to čo si jej zakazal takzee...
a dobre si ich vyberam

sense
6. okt 2024

Keď budeš na to psychicky pripravená a rozumové zrelá tak nebudeš musieť riešiť takéto veci lebo prídu samé spontánne a bude ti jedno čo vraví kamaratka
A bude ti jedno či to Zuzka zo 6 b už robila alebo nie

lukbe
6. okt 2024

@ninuskaaq77 ešte by to chcelo rady ohľadom pravopisu 😂