icon

Ako zvládnuť vzťah s partnerom s malým penisom?

28. aug 2026

ahojte, je mi trochu trapne tu pisat takze pisem anonymne a takisto kludne odpovede tiez anonym .. zacala som sa stretavat s chlapom, vsetko je super je nam spolu dobre avšak došlo k prvému sexu a ma velmi maly penis .. snazil sa aj s prstami a bolo vidiet ze chce aby sa mi to pacilo ale proste ten penis je maly, pri sexe ho ani necitim … a nechcem to ukoncit len kvoli tomu ale proste od bývalých partnerov som bola zvyknuta na nieco ine a bojim sa ze mi to casom nebude stacit … ak niekto žijete v takom vztahu, ako fungujete v posteli ? požívate hracky a ste s tym spokojne fungovat len tak ?
Ďakujem velmi pekne

anonym_0a92f6
28. aug 2026

Ak ti Mara napíše,že to stačí,tak to bude OK?

anonym_62919a
28. aug 2026

nie nestaci.. zazila som bola to katastrofa..

anonym_998fad
28. aug 2026

Preco taketo otazky, ak ti nevyhovuje najdi si takeho co ti bude vyhovovat. Vsak moznosti je nekonecne vela....budes sa par rokov trapit a potom to bude este horsie a vobec to nebude voci nemu fair tiez. Nech si najde taku co je s nim spokojna

anonym_897e11
28. aug 2026

Už keď teraz pochybuješ a nevyhovuje ti to, tak časom z toho bude balvan frustrácie 😔

anonym_ffa170
28. aug 2026

Sex vo vzťahu je jeden z najdôležitejších parametrov. Ak ti to už teraz nevyhovuje, určite sa s ním rozid. Je to trápenie.

anonym_4f4f0d
28. aug 2026

Pri fajke ťa aspoň drhnúť nebude

tanyan
28. aug 2026

Aj tenký alebo len čiastočne utopený v tukovej vrstve podbruška? Keď sa odstráni tuk z podbruška, tak podrastie. 😉
Ale ak je tenký a krátky a ani sa nedá z tuku vyhrabať, tak s takým gašparkom veľké divadlo nezahrá. Ak máš rada kvalitné divadlo, tak by bolo lepšie vymeniť hlavného herca. Inak budeš smutná z tragédie alebo sa pobavíš na komédii, ale to sa nedá naveky.

anonym_3422d2
28. aug 2026

@anonym_autor ako muz napisem opacnu skusenost mal som partnerku ktora bola uzka a bol problem sa do nej dostat, potom aj taku ze clovek dal penis dnu mohol este 3-4 prsty a aj tak bola vola. Vzdy zalezi od dvoch. Ukoncil som to, necitil som ju bol problem sa vobec dokoncit inac v pohode dievca. Ak ti staci oral a hracky ok , ak potrebujes citit muza hladaj inde.

proste_zuza
28. aug 2026

toto nepoznam, ale dlhodobo by to nefungovalo

anonym_35393e
28. aug 2026

@anonym_autor musis si najst polohu pri ktorej ty je dobre ,zozadu alebo ty na ňom a pomôžeš si rukou...
Skúšať polohy niekedy je to fain , inokedy sa radsej sama urobim....Ale ľúbim ho je mi sním dobre ...

anonym_822b04
28. aug 2026

Pripadne posun dalej. Ktora ma malu, nech sa prihlasi. 🙂

anonym_351162
28. aug 2026

@anonym_autor no sex, no fun.
Proste tadiaľto cesta nevedie...

anonym_79dbea
28. aug 2026

Ja ti poviem že ja som našla super chlapa a dosť som sa bála či nám to bude klapať v posteli a mne normálne odľahlo po prvom sexe, že všetko je super a sme obaja spokojní 😅 ...keby sa mi sex nepáčil, vedela by som že nie je ten pravý pre mňa

anonym_3e4a74
28. aug 2026

No asi ťa nepoteším, ja som kvôli tomuto rozišla s bývalým, proste na veľkosti záleži, holt, kto povie opak, klame

anonym_74ea97
28. aug 2026

Nie, s chlapom, ktorý ťa nedokáže uspokojiť len strácas čas

anonym_39767a
28. aug 2026

@anonym_autor nie ze malé auto, ale veľká garáž 🤣

anonym_7afa85
28. aug 2026

Keďže mam nízko krcok a tým pádom "menší priestor tam dole" mne by to nevadilo. Sex aj tak zo zdravotných dôvodov nejak extra nemôžem tak to nie je pre mňa veľmi dôležité ci je menší. Mala som takého chlapca nechala som ho (nie kvôli tomu ale žiaľ zblbla som z jedného bad boya) co v podstate ľutujem lebo sme si dobre rozumeli bol romantický nežný akého som vždy hľadala.. Njn v orale bol bomba už keď je téma o tom.

anonym_74728e
28. aug 2026

On to spozná že ti nestačí a bude sa trápiť aj on radšej to ukončí skôr. Lebo mu môžeš zničiť sebavedomie a ťažko sa dá s toho do poriadku. Je to síce hrozne ale proste ak ti maly nesedí tak lepšie to s ním nebude. Už na začiatku cítiš že to nepojde a časom to bude horsie. Niesi zlá proste si normálna žena ktorá potrebuje penis v sebe citit a nie hračky nepomôžu.

anonym_a39ff9
28. aug 2026

Ako bolo napisane. Mozno nie muz ma maleho ale zena velku 🙂 ale ak nie je kompatibilita tak asi nic

autor
28. aug 2026
@tanyan

Aj tenký alebo len čiastočne utopený v tukovej vrstve podbruška? Keď sa odstráni tuk z podbruška, tak podrastie. 😉
Ale ak je tenký a krátky a ani sa nedá z tuku vyhrabať, tak s takým gašparkom veľké divadlo nezahrá. Ak máš rada kvalitné divadlo, tak by bolo lepšie vymeniť hlavného herca. Inak budeš smutná z tragédie alebo sa pobavíš na komédii, ale to sa nedá naveky.

@anonym_39767a
@anonym_a39ff9
“Velku” teda nemam, praveze mi aj byvali partneri hovorili aka som úzka .. a aj to viem, nechcela by som ani chlapa s obrovským lebo mala som a to mi tiez nebolo uplne prijemne, pre mna je proste ideal normalna stredna velkost, ale on ma proste vyslovene maly …
@tanyan nie nie, ziadne podbrusko .. :/

Ja som nepovedala ze sa budem riadiť podla toho co mi tu ludia napisu, proste chcem len vediet ci nejake zeny ostali takto vo vztahu a ci im nechýbal proste poriadny sex a stačili hracky …
Je mi luto ho nechat len kvoli penisu, lebo je nam spolu fajn, no zaroven ja mam velmi rada sex a bolo to pre mna trosku sklamanie, hoci sa snazil aj s rukami a pod. :/

anonym_e845f3
28. aug 2026

Mne by to vadilo, som urastena zena. Tiez mam take skusenosti a nefungovalo to. Aj vysoky urasteny muz bol sklamanie... az to bilo do oci 🙂 naruzivej zene to vyhovovat nebude, darmo.

anonym_630191
28. aug 2026

No toto mi uz je problem...V dnesnej dobe,ked existuju nadstavce. Ja mam normalne pocit,ze si zeny chlapov vyberaju len kvoli penisu. No a co,ze si na 90% rozumeju,ked ma maleho. Radsej si najde chu*ja,co ju bude podvadzat,bude sa chovat ako hovado,ale hlavne,ze ju dobre vyprasi.

anonym_6280f2
28. aug 2026
@anonym_630191

No toto mi uz je problem...V dnesnej dobe,ked existuju nadstavce. Ja mam normalne pocit,ze si zeny chlapov vyberaju len kvoli penisu. No a co,ze si na 90% rozumeju,ked ma maleho. Radsej si najde chu*ja,co ju bude podvadzat,bude sa chovat ako hovado,ale hlavne,ze ju dobre vyprasi.

@anonym_630191 no a co, ze si na 90% rozumeju, ked je skareda. Dalo by sa to aj otocit.

anonym_6280f2
28. aug 2026

Mne by to vadilo a nasla by som si radsej vcas hodnovernu zamienku na rozchod, nez sa nanho namotat a potom byt frustrovana kvoli sexu.

anonym_5334b5
28. aug 2026

Vyskúšala som, za mňa bez šance. Pre mňa je sex dôležitý a predstava vzťahu bez uspokojenia... a keď toho miniatúrneho gašparka nazval generálom, kks to bol fór. Povedala som mu, že toto nebude fungovať a bolo.

anonym_db030b
28. aug 2026

@anonym_autor jemine toto mi pripomenulo jedneho..ozaj sa chvalyl zw je dobre vybaveny odkedy sme sa poznali ked sme sa trocha zblizili siahla som mu rukou pod teplaky a tam no nie penis...pipik tenky maly ako 12 rocny chlapec....a ja to beriem sak zato nemohol ale tie reci okolo no des...ako nenevhala by som ho len preto lebo ho ma maleho...ak je toto jedina vec...zvyknes si ja som zazila aj zly sex aj priemer ale aj taku klobasu co som ozaj myslela ze to maju len černosi vo filme 🤣a veru hej aj na velkosti zalezi a samozrejme technika

anonym_43e436
28. aug 2026
@anonym_3422d2

@anonym_autor ako muz napisem opacnu skusenost mal som partnerku ktora bola uzka a bol problem sa do nej dostat, potom aj taku ze clovek dal penis dnu mohol este 3-4 prsty a aj tak bola vola. Vzdy zalezi od dvoch. Ukoncil som to, necitil som ju bol problem sa vobec dokoncit inac v pohode dievca. Ak ti staci oral a hracky ok , ak potrebujes citit muza hladaj inde.

@anonym_3422d2
Aj ja som mal takú. Vyzerala ako Venuša z Vestoníc – veľké prsia, veľké boky. Ale keď som raz skončil celý krvavý s natrhnutou predkožkou, tak som to ukončil. Žiadna predohra nepomohla, jednoducho mala malú.

anonym_1467b3
29. aug 2026

Napisem z vlastnej skusenosti. Vzdy som mala partnerov s nadpriemernymi penismi. Castokrat ma to aj bolelo, take ze ja som hore sa sice dalo ale bolo to narocne lebo som nemohla nikdy naplno dosadnut.
Potom som stretla muza. Dokonalo dokonaleho. A strasne som sa bala ze bude zly sex. Ze bude mat maleho. A veru aj mal. Mensieho nez ti pred nim. A este aj obrezany. Po prvom sexe som si hovorila ze ok, nebolo to az tak hrozne.
Presli dva mesiace a ja mam s tym chlapom najlepsi sex za cely zivot. Orgazmus niekolkokrat pocas styku, striekam kolkokrat, akoze fakt fuu, nic take som dovtedy nezazila.
Hra v tom rolu to, ze sa pri nom citim bezpecne a mozem sa maximalne uvolnit.
Neskutocne sa lubime, stale sa dotykame, ta prepojena psychika tam hra velku rolu.
Ja som trosku uchylacka a vzrusuje ma bolest a mentalna dominancia chlapa (len v posteli). Toto mi dava presne tak ako potrebujem.
Oral a prsty, dlha predohra (vacsinou minimalne polhodina) ma dokazu neskutovne vzrusit a uz mam potom dole vsetko tak neskutocne prekrvene a nadrzane ze len ho do mna strci a ja sa hned urobim.

Pri prvom sexe nic z vyssie spominaneho nebolo a sex sa mi az tak nepacil. Postupne sme sa naucili.
Takze ja by som to hned nehadzala za hlavu a dala tomu sancu pokial je vsetko ostatne perfektne.

sisska96
29. aug 2026
@anonym_1467b3

Napisem z vlastnej skusenosti. Vzdy som mala partnerov s nadpriemernymi penismi. Castokrat ma to aj bolelo, take ze ja som hore sa sice dalo ale bolo to narocne lebo som nemohla nikdy naplno dosadnut.
Potom som stretla muza. Dokonalo dokonaleho. A strasne som sa bala ze bude zly sex. Ze bude mat maleho. A veru aj mal. Mensieho nez ti pred nim. A este aj obrezany. Po prvom sexe som si hovorila ze ok, nebolo to az tak hrozne.
Presli dva mesiace a ja mam s tym chlapom najlepsi sex za cely zivot. Orgazmus niekolkokrat pocas styku, striekam kolkokrat, akoze fakt fuu, nic take som dovtedy nezazila.
Hra v tom rolu to, ze sa pri nom citim bezpecne a mozem sa maximalne uvolnit.
Neskutocne sa lubime, stale sa dotykame, ta prepojena psychika tam hra velku rolu.
Ja som trosku uchylacka a vzrusuje ma bolest a mentalna dominancia chlapa (len v posteli). Toto mi dava presne tak ako potrebujem.
Oral a prsty, dlha predohra (vacsinou minimalne polhodina) ma dokazu neskutovne vzrusit a uz mam potom dole vsetko tak neskutocne prekrvene a nadrzane ze len ho do mna strci a ja sa hned urobim.

Pri prvom sexe nic z vyssie spominaneho nebolo a sex sa mi az tak nepacil. Postupne sme sa naucili.
Takze ja by som to hned nehadzala za hlavu a dala tomu sancu pokial je vsetko ostatne perfektne.

@anonym_1467b3 Sorry ale tak som sa zasmiala 😂😂😂😂😂

anonym_1467b3
Včera o 06:26
@sisska96

@anonym_1467b3 Sorry ale tak som sa zasmiala 😂😂😂😂😂

@sisska96 nemusis sa ospravedlnovat. Aj ked som to nepisala s umyslom niekoho rozosmiat 🙂