Akú ženu považujete za sexuálnu bohyňu?
Je tu aj veľa chlapov a tak, keďže už máme po 22 hej, pochváľte sa, akú ženu považujete za sexuálnu bohyňu? V čom je iná od ostatných? Môže to byť aj žena s nedokonalou postavou? Čo od nej očakávate v posteli? Možno sa my ostatné bežné ženy trochu inšpirujeme 😜
Strasne sa mi chcelo spat, ale teraz si ma uplne prebrala, som vazne zvedava, co sa tu teraz dozvieme😉
To vyzerá skôr na tému od nadržaného chlapa..
@nikolca a tak nemusí každý vedieť,že má takéto veci zaujímajú 😂 ale v nejakom filme som to slovne spojenie počula, tak nad tým uvažujem. Že ako to muži berú.
@lenkakravcova tych tu je viac ako žien🤣🤣
@lenkakravcova ženy sú není nadržané? A silné pochybujem, že na toto by sa pýtal chlap chlapov
@dskjhfdlkdjh ja späť zase nemôžem. Muž pustil horor, že si spolu pozrieme a po 10 min zaspal 🥴 ja som ho dopozerala a spat asi ani nebudem po ňom 😅 tak silno dúfam, že sa nám tu nájde pár ukecanych chlapov
😎🍿
tak ho zobuď a opýtaj sa ho, ako si predstavuje sexuálnu bohyňu 😉 splň mu jeho želanie a keď ani potom nebudeš môcť spať, tak nám príď napísať, čo si zistila vo vlastnej spálni..
@nikaeli dobre, tak počkaj idem nato 😆
Majko škoda, že si ten príspevok vymazal. Nič také pekné som tu ani nečakála ❤️👍. Klobúk dolu. A samozrejme,že mám úplne dokonalú postavu. Som sa pýtala pre tie ostatné nestastnicky 😆 ale nie, veď asi žiadna ( alebo len veľmi malé % žien) je so sebou spokojných
že nešťastničky 😅 čo tam bolo napisane? muzi nechcu dokonalu postavu ani nič ine, na ulici sa obzru za ženou o 3 kategorie horšou, je im jedno, či sa im v spalni zobrazi vrece zemiakov, ked su nadrzani, chcu sex Takže každa od 50- 150kg ma šancu... Takze pochybujem, ze atraktivita zavisi od presnych mier, oni maju ine zrkadlo v očiach ako ženy..Nie su taki vyberavi..To skôr mne vadí všetko..
@karolinakr no neviem, mne napríklad môj muž povedal, že ak by som bola baculata ( on použil slovo tlsta,ale ja ho nemám rada) ako jedna moja kamoška, že jemu by sa ani nepostavil 😆nie, že by ma nelubil, ale že by ho to nevzrusovalo. A neviem ti to tak pekne napísať ako pán vyššie, škoda že to zmazal. Normálne som v šoku, že sem chodia aj takýto chlapi 👍🙂
Akceptuje sexualitu ako dolezity nastroj na to aby bol muz vo vztahu spokojny a citil sa milovany. Sexualitu berie ako normalnu sucast vztahu a dokaze sa o nom bez zabran porozpravat. Nema problem skusat nove veci ak to chce, a nema zabrany akceptovat rutinu ak nove veci skusat nechce. Vie povedat co potrebuje a vie vyjst v ustrety potrebam partnera.
Ked to tak po sebe citam, nie je tam nic co by nezvladla ktorakolvek z vas.
Nefixuj sa prilis na ten termin "bohyna" vacsina muzov potrebuje skor mnozstvo nez kvalitu fyzickej intimity a je to tak v poriadku.
@hugger tak v tom prípade sa na to úplne hodín 👍😃
Ja sama seba tak vnimam 😅😀..ale nemam to zo svojej hlavy
Skúsenejší vravia, ze zeny s nedokonalou postavou sú v posteli najvasnivejsie. Veľa mužov preferuje poriadne ženy pred chudými modelkami, co sú naveľa... tiež sa vraví, že baculky sú pre skúsených mužov, kým mladosi ich ešte nevedia odcenit
Žena sa potrebuje citit milovaná, aby chcela sex. Muž potrebuje sex, aby sa cítil milovaný. A o postave to veľmi nie je..ano pritazlivost tam musí byť, ale muža moze priťahovať aj baculka, ktorá má v sebe iskru..ak ho priťahuješ postaví sa mu už len z tvojho pohladu;) a nie z postavy..inak otvorená úprimná komunikácia je základ a vybudovaná dôvera, intimita. Neodsudzovanie, nezosmiesnovanie jeden druhého za svoju túžbu. Dolezite je priebežne vytváranie sexualneho napätia, vzajomna provokacia a sex je potom uz len čerešnička na torte. A ako sa hovorí s jedlom rastie chuť, cize čím viac sexu tým lepšie.
inak zaujimalo by ma co majlo23 napisal, aspon ramcovo
Kazdy ma meter iny, na toto neexistuje univerzalna odpoved.
Bohyna? To mozno tak nejaky pubertiak takto sniva. Dospely chlap nepotrebuje bohynu. Pre mna osobne mam rad ked je zena aktivna = nelahne si ako drevo a ked ma zaujem a zvadza ma. Postava = chuda, ritka akurat, prsia do ruky. Ziadne velke zadky.
Čo napísal? To by aj mňa zaujímalo .))
Bohyňa? Veľký zadok a veľké prsia. Taka , čo ju neprehliadnete v dave
@foterlotor
@harrisson neprotirecim vasim preferenciam o tom ako by mala vyzerat, kazdy mame nejake, ale myslim ze ovela dolezitejsie je ako to ma poskladane v hlave

A prečo anonym?nemôžeš spať?🤣🤣🤣🤣