icon

Aký je rozdiel medzi týmito dvoma tvrdeniami?

22. aug 2024

Ahojte..je podľa vás nejaký rozdiel v týchto dvoch tvrdeniach?
1. Žena má roztiahnuť nohy chlapovi vždy, keď sa mu zažiada...
2. Žena aj keď je s chlapom poháňaná, tak sa nemá trestať tým, že s ním nebude sexovať...

thirstymonk
22. aug 2024

Podľa mňa v tom nie je rozdiel. Obidva výroky sú totiž kravina jak traky.

guudy
22. aug 2024

Rozdiel v nich nie je. Oba su tak z 18.storocia….

viestta
22. aug 2024

Pohanana k comu? K vyssim vykonom?

hipuska
22. aug 2024

@viestta tam je asi chyba. Pohadana?

bublinka1426
Autor odpoveď zmazal
januska12323
22. aug 2024

Oba sú blbosť, prvý ale väčšia.

viestta
22. aug 2024

@hipuska ja som to tak nejak vydedukovala, ale pre istotu som sa spytala

autor
22. aug 2024

@viestta sorac...nevšimla som si preklep..pohádaná..

autor
22. aug 2024

@bublinka1426 ani nie ale obe sok počula od svokier..prvú od exsvokry...a druhu od terajšej.. a presne to tvrdím aj ja ze je to to iste...blud jak...

brendaa
22. aug 2024

Akože s mužom máš tichú domácnosť a v noci si ho vezmeš na milosť😍🥰... ráno zas tichá domácnosť🤣🤣🤣... či ste sa udobrili sexom? 🤣🤣... hmmm

juliacenc
22. aug 2024

2 vobec nerozumiem 😀

guiseppinka
22. aug 2024

@brendaa presne na to sedi tento obrazok

andrea78
22. aug 2024

@autorka ja vidim rozdiel v tych vyrokoch nasledovne :

1. To je jasne. Zena na poskytnut sex vzdy, ked chlap chce
2. To je orientovane opacne, na ,, dobro,, zeny. Zena sa nema trestat - sama seba - odopretim sexu s muzom/muzovi preto, ze su pohadani.
Vyrok 1 - neodopriet pozitok muzovi
Vyrok 2 - nedodpierat pozitok sebe ( kvoli nastvanemu stavu na muza)
Uz hlbsi kontext toho musis vediet podla situacie a rozhovoru, ktory ste vtedy viedli, ked toto povedali. Aj to moze mat zasadny vplyv na interpretaciu.

ina2405
22. aug 2024

Oboje je o tom, že žena má mať sex vždy keď sa chlapovi chce. Aj keď sa jej nechce. Ak si to rozoberieme, takýto mám názor na prvú kravinu: 🤢🤮 už len tá voľba slov, max.vulgárne
A na druhú: ak som pohádaná, nič v spálni nie je, lebo taký sex sa mi hnusí. Ale nezvyknem byť pohádaná, vyjasníme si medzi sebou nezhody a ide sa ďalej.

kvadrinkaaa
22. aug 2024

Je to to isté a - Nesúhlasím, takéto praktiky mali možno tak naše babky. Nie som kus mäsa.

katarinaba
22. aug 2024

Vcera sme sa s muzom pohadali, tak som mu do jedla dala viagru. Chudak, ako za mnou behal a stale sa ospravedlnoval 🤣🤣🤣🤣 tak toto je moja odpoved na oba vyroky. To je ako z tych niekdajsich navodov pre mlade nevesty, ze mat dlhu nocnu koselu, v posteli roztiahnut nohy a mrtvo lezat nech si spravi muz co musi. Doba kamenna.

minenkak
22. aug 2024

My sme sa dnes s mužom rozprávali,že ako si chlapi myslia,že oni zbalia a zvedú ženu a aj tak je vždy len ako žena chce

wolf_
Autor odpoveď zmazal
guiseppinka
22. aug 2024

@wolf_ nie, opacne to neplati. To je ten uzasny stereotyp, ktory je v spolocnosti zakoreneny a nie a nie vyhubit - muz je pan tvorstva a zena sluzka, ktora musi byt po voli vzdy. A ono sa to aj viac menej ocakava, ze chlap bude mat nejaku bokovku a tak je to spravne. Ked to urobi zena, tak je slapka... Zrovna vcera som na to pisala uvahu..

mandarinka555
22. aug 2024

Naše staré mamy vravievali, že "posteľ je richtár"... a ten urovná všetky spory😝

wolf_
Autor odpoveď zmazal
andreatytler
22. aug 2024

A to svokry komentovali tvoj sex, alebo ten ich. Ale v kazdom pripade je to mne hrozne cudne ze sa bavite so svokrou o sexe. Pre mna to je tabu. S rodicmi, alebo svokrovcami nikdy sex nerozoberam.

vilma7
23. aug 2024

A ako.prebieha, alebo ma prebiehať sex s pohnevanym chlapom??? ;)

janickacrazy
24. aug 2024

@vilma7 moja kamarátka, keď sa pohada s mužom, tak večer príde za ním, že vraj chce sex, lebo ona je taká náruživá, že bez neho dlho nevydrží, tak normálne majú sex a ráno sa zase nebavia spolu, lebo veď sú pohadani 😅😁